|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
brak szczerości w związku?
cześć dziewczyny! mam problem w związku trochę z własnej winy i potrzebuję obiektywnego spojrzenia...
zawsze marzyłam o silnym dominującym mężczyźnie w łóżku. nie wiem czy chodzi o uległość samą w sobie, czy bardziej emocje z tym związane. po prostu fantazjowałam o kimś kto będzie mnie pragnął bez zahamowań i nie będzie się wstydził żeby to wyrazić... tymczasem ![]() próbuję go sprowokować, ale coś podejrzanie łatwo go związać ![]() jestem sfrustrowana niechcianą rolą dominy, ale gdyby nie to - pewnie nie byloby seksu. mam wrażenie, że jego wcale nie obchodzi czy mi jest dobrze ![]() ![]() kiedy pytam go o fantazje - mówi że nie ma. na początku nie wierzyłam, ale teraz zaczynam myśleć że on rzeczywiście może być pozbawiony jakiejkolwiek fantazji ![]() pewnie doradzicie mi rozmowę, ale co ja mam mu powiedzieć? że czuję się nieatrakcyjna i wciąż chodzę niezaspokojona? mówię o tym ale spotykam się z zupełnym brakiem reakcji albo pobieżnym zapewnieniem że jestem atrakcyjna. no super. dobrze wiedzieć. jak patrzę na te wszystkie filmy ze spontanicznym seksem i wymyślnymi pieszczotami to aż mi się płakać chce - że ja tego nigdy nie zaznam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: brak szczerości w związku?
Seks to 50 %zwiazku... Drugie 50 to uczucia. Jakby z uczuciami nie bylo dobrze, czytaj: jakbys do niego nic nie czula, to nie meczylabys sie z nim. Dlaczego masz sie meczyc jesli w lozku jest zle albo co gorzej .. Nie mozna nawet okreslic jak jest bo nic nie ma? Probuj codziennie mu mowic przez miesiac jak sie czujesz a jak to nic nie zmieni to szukaj nowego faceta. Ja bym tak zrobila z egoista ktory ignoruje mnie i moje potrzeby.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: brak szczerości w związku?
Widocznie jest mocny tylko w gadce, a jak co do czego to, za przeproszeniem, ciapa. Z tym że nie dba o Twoje potrzeby to gorzej, bo facet może nie mieć tej świadomości, ale zazwyczaj jest wtedy zwykłym prostakiem, któremu starczy włożyć dwa razy i już oczekuje, że doszłaś
Popracuj nad nim, pograj na ambicji, żeby udowodnić to, o czym tak chętnie mówi, a w trakcie nakierowuj, że lubisz to i to. Próbowałaś nic nie inicjować i zobaczyć ile wytrzyma? Jakie ma libido?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.