|
|||||||
| Notka |
|
| Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
tanie polaczenie tel z Holandii do Polski
witam,
od jakichs dwoch tygodni jestem w Holadnii, poki co mam zamiar tu zostac przynajmniej na rok, moze wizazanki, ktore mieszkaja w Holandii, beda mogly pomoc? Chodzi mi o to czy sa jakies mozliwosci tanich polaczen telefonicznych do Polski? Tak jak np z Anglii z komorki mozna dzwonic za 2p za minute. Bardzo prosze o pomoc
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: tanie polaczenie tel z Holandii do Polski
kup karte Lebara
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
ze stacjonarnego na stacjonarny 0900- 1439
na komórkę 0900- 1472 |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
dziekuje za odzew, a orientujecie sie jakie sa ceny tych polaczen? i czy ta karta to pozwala dzwonic z komorki czy ze stacjonarnego?mi najbardziej odpowiadaloby polaczenie z komorki. dziekuje za odpowiedzi raz jeszcze
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
z lebary:na stacjonarny bardzo tanio nie pamietam ile ale poszukaj w googlach lebara i ci sie wyswietli strona po polsku.a na kom. troszke drozej ale i tak ekstra tanio.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
www.spaartelecom.nl ---> tutaj jest lista numerow i cen polaczen jakie mozna wykonac z NL. Do PL na stacjonarny jest "jak za darmo", bo kosztuje 1 cent za minute, natomiast na kom. juz troche drozej, bo chyba jakies 15-20 centow, ale nie jestem pewna. Najlepiej sprawdzic na stronce. Pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.