|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Szampony firmy Biosilk, uzywał ktoś?
Dziewczyny, przejrzałam forum ale nigdzie nie znalazłam tematu dotyczącego tych szamponów a bardzo zależy mi na opinii kogoś kto miał do czynienia z szamponem tej firmy.
![]() Więc moje pytanie do was: Uzywałyście? Słyszałyście coś o nim? Jakie efekty? Bo obecnie zastanawiam się nad zakupem Silk Therapy Shampoo - ph. 5.5 ale cały czas się waham... ![]() Pomóżcie! Poza tym myślę, ze jakieś opinie przydadzą się innym forumowiczkom, które kiedyś bedą zastanawiały się nad zakupem
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szampony firmy Biosilk, uzywał ktoś?
kilka opinii o szamponach Biosilk jest tu : https://wizaz.pl/kosmetyki/szukaj.ph...gdzie=produkty
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mialam taki maly szamponik i nie bylam zadowolona. Ani cena, ani jakosc mi nie pasuja.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Ja również nie byłam zadowolona. Nie tylko z szamponu biosilk (do włosów kręconych/puszących/łamiących etc), ale też z jedwabiu w płynie tej firmy. Moje włosy nie tylko nie uzyskały ładnych skrętów, czy efektu witalności, a wręcz wyglądały po prostu mizernie, oklapnięte, bez życia, takie trochę wyprostowane siano
Mam do tego siana ni to prostych ni to zakręconych włosów skłonność, no i szampon bio tylko to podkreślił
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam mały szampon oraz małą odżywkę do włosów cienkich i delikatnych. Żadna rewelacja, włosy były puszyste, jak zwykle po umyciu, ale większej zmiany na lepsze nie zauważyłam.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
mialam szampon do wlosow blond i odzywke do wlosow zniszczonych i dla mnie swietne
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, dziekuje bardzo za odpowiedz
W sumie mam zakupiony szampon z jedwabiem i jedwab i jak narazie to żadnych rewelacji nie ma, ale zauważyłam, że włosy bardziej się błyszczą i są nieco bardziej uniesione u nasady, jednak drugi raz nie zdecyduje sie na zakup tego szamponu, gdyż w takiej cenie spodziewałam się bardziej spektakularnych rezultatów No nic. Dokończe to opakowanie a potem pomyślę, jaki inny szampon będzie dla mnie dobry... Ale coraz bardziej zastanawiajac mnie też opinie co do jedwabiu tej firmy, bo spotykam się na przemian z dobrymi i negatywnymi opiniami... w sumie - na moje włoski (lekko wykręcające się, niesforne,delikatne, cienkie, nie prostuję ale czasem suszę) działa całkiem dobrze Nawet TŻ powiedział, że ostatnio jakies mam bardziej lśniące włoski...
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
a ja lubie odzywke mam po niej gładziutkie włosy i nie są AZ tak nabuzowane .
ale wiadomo są gusta i gusciki
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Ja kilka razy miałam szampon z jedwabiem i byłam zadowolona. Moje włosy są delikatne, wypadają, falują, po łopatki. Po biosilku są miękkie, sprężyste, błyszczące i ładnie pachniały. Jedyne co mi za bardzo nie odpowiada to cena... Troszkę za wysoko.
Ostatnio jednak zakupiłam szampon biosilk fruit coctail jest po prostu świetny. Zakochałam się w zapachu "gumy balonowej". Również nadaje włosom blask.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.

Mam do tego siana ni to prostych ni to zakręconych włosów skłonność, no i szampon bio tylko to podkreślił

70... 68 ...