![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jak to jest z doswiadczonym facetem?
Do tej pory miałam 3 partnerów, prawiczków. Kiedy 2 i 3 (z pierwszym straciłam dziewictwo) mówili mi o tym to w sumie sie cieszylam bo zawsze uważałam ze taki przechodzony facet to w sumie już nie to samo. Jakoś nie chciałabym wyobrażać sobie ukochanego z inną laska przede mną w łóżku. Ale ostatnio zaczęłam sie zastanawiać jak to jest z takim doświadczonym, jak myślicie warto z takim próbować? Czym sie rozni seks ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: jak to jest z doswiadczonym facetem?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Wydaje mi się, że przede wszystkim umiejętnościami faceta i tym, że doświadczony potrafi naprawdę długo wytrzymać - przez co i kobiecie jest lepiej. Ale nie wiem, bo sypiałam i sypiam tylko z jednym facetem, akurat doświadczonym. Ale z tego co mówią koleżanki podstawowe różnice to:
- pewność siebie - o wiele dłuższy stosunek - lepsza "technika" ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Zgadzam się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
A pomyśl sobie: wolałabyś być pasażerem kierowcy, który zrobił prawo jazdy wczoraj czy taksówkarza z kilkuletnim doświadczeniem?
I teraz taka mała analogia... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Khem khem khem... sama jak rozumiem też czujesz się przechodzona
![]() Doświadczony doświadczonemu nierówny. trafiłam na jednego, który kamasutrę miał w małym paluszku stopy, najpewniej w poprzednim wcieleniu to on był jej autorem, plotki o jego życiu seksualnym krążyły wszem i wobec... a ja się ewakuowałam po chyba 2 podejściach z tej relacji, bo jakoś sobie poradzić ze mną chłopaczyna nie mógł. Z kolei z tym nieco mniej doświadczonym (choć od prawiczka już daaaleko wywędrował) jest raj na ziemi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Na pewno zależy od człowieka (niektórzy mają dryg do pewnych rzeczy
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
tak czuje sie trochę przechodzona xD
------------------ Generalnie z każdym z nich bylo inaczej. Jeśli chodzi o dlugość stosunków to jeden z nich byl dlugodystancowcem i średnio mi to odpowiadało. Kurcze chyba kiedyś jak sie trafi okazja to sprobuje, jestem ciekawa różnicy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Również będąc prawiczkiem to wcześniejsza teoria z zakresu ciała kobiety i jej seksualności dały mi wiele, dodając do tego jeszcze zachowanie instynktowne sprawiły, że moja kobieta myślała, iż jestem super giga doświadczony ![]() hmm dla mnie i moje doświadczenie składa się: 1. Opanowanie teorii 2. Pobudzony instynkt 3. patrzenie na potrzeby kobiety i obserwacja (jak ktoś wyżej wspomniał). Natomiast wysoka liczba partnerek + super szybkie ruchy frykcyjne nie świadczą o doświadczeniu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Zresztą z każdym z nich bylo bardzo dobrze, więc albo trafiłam na jakichś " z seksem urodzonych" albo z tamtymi jest jeszcze lepiej o ile to możliwe xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ale zawsze bylo bardzo dobrze i nie narzekam na brak orgazmow, wydaje mi sie jednak (może sie myle) ze początkujący facet bardziej skupia sie na kobiecie bo chce zrobić jak najlepsze wrażenie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Patrzy raczej na siebie i uczy się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pamiętam takiego jednego, wcale nie superdoświadczonego, który miał dziwaczną manierę łomotania mnie jak młotem pneumatycznym ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Różnica między mało doświadczonym partnerem seksualnym a tym, który tego doświadczenia miał więcej jest ogromna. Oczywiście na korzyść tego drugiego. Co ja zauważyłam to przede wszystkim technika. Niebo a ziemia. Poza tym ten drugi facet(i mój obecny TŻ
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Zawsze mnie ciekawiło takie podejscie - mój facet był prawiczkiem, jesteśmy razem x lat, ale zastanawia mnie jak to jest być z doświadczonym?
A to prawiczek po x latach seksu nie jest doświadczony? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Hrodebert
|
Cytat:
![]() Co się tyczy tematu .... obserwacja reakcji ciała partnerki jest kluczem do sukcesu . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do doświadczonych to doświadczony doświadczonemu nie równy. Bardziej liczy się na ile facet umie wyczuć, co się podoba danej kobiecie. Choć mając do wybory faceta doświadczonego a prawiczka, wybiorę tego pierwszego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
Lokalizacja: Polska. Choć nie wiem, czy na stałe. Przecież i tak nie będzie kasy na moją emeryturę xD
|
Witam wszystkie wizażanki
![]() Otóż forum przeglądam od dłuższego czasu, jednak dopiero ten wątek skłonił mnie do rejestracji. Poniekąd temat ten bezpośrednio tyczy się mnie. Mam ponad 21 lat i jestem prawiczkiem, nie z powodów moralnych czy też religijnych; ostałem się tak długo z powodu cech charakteru i kilku problemów zdrowotnych (które są w sumie za mną). Chodzi mi o to, że wbrew powszechnej także i tu opinii, że prawiczkowie i dziewice wywyższają się i uważają za lepszych, w realnej rzeczywistości jest jednak inaczej. Nie chcę demonizować, lecz nie raz nie dwa spotkałem się z lekceważącym stosunkiem do niewspółżyjących. Nie było to bezpośrednio do mnie, gdyż nie chwalę się na prawo i lewo swoim stanem, lecz mimo wszystko część może coś podejrzewać (nigdy nie bylem w związku, a i z jakimiś kandydatkami mnie ciężko spotkać na mieście). Ileż to się nasłuchałem, że cnota jest domeną maksymalnie licealistów, że dziewice to kłody a prawiczków dyskwalifikuje nieobycie i przedwczesny wytrysk. Wiekszość oczekuje w tym wieku już jakiegoś doświadczenia, którego nie mogę zaoferować. Co w takim razie z takimi jak ja? Oczywiście wiem, ponoć trafi swój na swego, ale czemu jest jak jest? Czy jestem kims gorszym? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Tak.
Ale lepiej nie rozwalaj tego wątku i poszukaj wątku o użalaniu się nad prawictwem, jest ich sporo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Hrodebert
|
Dajecie rade taką dwu godzinną młóckę wytrzymać
![]() To ten mój funfel miałby pole do popisu ,taki wymarzony młot pneumatyczny ,podobno się nie zacina i nie przegrzewa ,a przy tym ładnie opakowany ![]() Doświadczony to raczej starszy ,a taki rzadko bywa samolubny ,satysfakcje daje mu to że kobiecie jest dobrze ...najlepiej żeby było jej dobrze nie tylko raz ,potrafi pozostać na drugim planie ![]() Pałkarz rezerwowy hehe Edytowane przez ARAKSJEL Czas edycji: 2013-11-22 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
Lokalizacja: Polska. Choć nie wiem, czy na stałe. Przecież i tak nie będzie kasy na moją emeryturę xD
|
sorry bardzo, nie użalam się.
W życiu codziennym nie przepraszam, że żyję. Mimo wszystko według mnie niektórzy mogliby zluzować i zostawić opinię o takich jak ja dla siebie. To samo tyczy się naśmiewających się z otyłych, niskich, rudych czy chorych. Moim celem nie było ani obrażanie ani atakowanie kogokolwiek, jednakże miejcie na uwadze, że lepiej byłoby nie uzewnętrzniac się z niektórymi (słusznymi lub nie) osądami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Hrodebert
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
teraz niedżwiedziu to ty trollujesz, ale udaję że tego nie widziałem
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie chcesz to nie czytaj, ja chętnie będę czytał ten wątek.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Porządny facet (niezależnie od doświadczenia) poszuka sobie kobiety o podobnych oczekiwaniach co on i będzie szczęśliwy w takim związku, zaś frustrat będzie przeżywał to, że w internetach, gdzie rozmawia się o seksie ktoś stwierdził, że osoba nie mająca dotąd styczności z seksem mniej potrafi od takiej, która ma obeznanie w temacie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.