|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Ćwiczenia dla lenia!:(
Jak tu ćwiczyć i w dodatku
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ćwiczenia dla lenia!:(
zapisz sie na salse
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
ja tez tak mam, najpierw znajde sobie cwiczenia i juz zaczynam planowac w ile schudne tyle co bym chciala, a kiedy mam zamiar sie zabrac do rozgrzewki to cos nie ten teges...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
ale to ja sobie mysle, ze jak ktos jest takim leniem jak my (chyba) to ma dwa wyjscia: 1,albo sie zmobilizowac do tych cwiczen i dopierow wtedy myslec o efektach lub 2. dac sobie spokoj z gimnastyka, bo bez motywacji ani rusz..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
aha, a co do sposobow w jaki przyjemny sposob mozna pocwicz i stracic pare kilogramow? poprostu, zapisz sie na jakies sks,koszykowke,siatkowke, jogging-do wyboru do koloru... mozesz takze umowic sie z kolezankami majacymi takie same zamiary schudniecia jak ty na np codzienne polgodzinne przebiezki wokol pobliskiego boiska, wtedy nie dosc ze zadbasz o dobre kontakty a towarzystwem to jeszcze bedziesz fit
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
hihihih...no fakt to jest problem że najpierw mysle o efektach:P i jak już sie tak namysle jaka bede piekna i chuda i mam zabrac sie do ćwiczen to poprostu juz mi sił brakuje! Ale postaram się zacząć biegać.....chociaż to bedzie baardzzooo trudne:P:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
trudne,bo trudno jest sie do tego zabrac.ale zobaczysz jakie efektywne i satysfakcjonujace!!!
![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
No pewnie. Ja znam.
Możesz na przykład skąpo się ubrać, tak żeby było dokładnie widać twoją figurę, odsłaniasz jak najwiecej centymetrów ciałka.... Możesz dodatkowo wysmarować sie oliwką... A potem do siłowni gdzie ćwiczysz zapraszasz dużą grupkę facetów, którzy będą na Ciebie patrzeć... Zobaczysz; zadziała. ![]() Motywacja wróci jak ptaki z ciepłych krajów. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak na marginesie: które to ptaki przylatuja z ciepłych krajów?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Bociany chyba xp
"Znalazłam szczęście, mocno otuliłam i ogrzałam serduszkiem..." ![]() ![]() ![]() wymiana ciuszków : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=396723 wymiana książek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379247 Poszukuję wszelkich przewodników i książki do anatomii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Kumi sposob wyprobowany na wlasnej skorze?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
...to chyba te, które odlatują od nas zimą... Hmmmm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
kurcze my z koleżankami tez miałysmy taki pomysł i o 6 rano się miałysmy spotkac u jednej dziewczyny...No dobra my pełne zapału rozeszłyśmy się do domków i poszłyśmy spać a rano.... ja nie usłyszałąm budziku i sobie smacznie spałam
![]() i na tym wydarzeniu sie skończyło nasze bieganie z rana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spróbujcie wieczorami, skoro biegacie we trójkę. Chociaz rano...mmm.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Ja też jestem ćwiczeniowym leniem i brak mi zapału, już nawet pisałam o tym tu:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ht=mobilizacja Do ćwiczeń zmobilizowało mnie nabycie ab swinga. Jak taki przyrządzik stoi w pokoju to aż się chce ćwiczyć. Inna sprawa, że nie na długo. Teraz na ab swingu wieszam ubranie.... O zgrozo!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
na mnie bardzo mobilizujaco dziala nowy sprzecik
![]() a co do tych biegow porannych to kiedys moja kolezanka stawila sie na biezni wlasnie w spodniach od pizamki- ma do niej doslownie 3 kroki- ale nie zniechecilo nas to wcale ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Suz, jaki sprzęcik? Ławeczka? Edytowane przez inch Czas edycji: 2005-09-23 o 16:29 Powód: nie podam bo wstyd |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
widowni nie bylo, bieznia nalezy do szkoly a ze byly wakacje, to nikogo tam raczej sie nie spotyka o 8mej rano
![]() do laweczki trzeba jeszcze uzbierac, ale chlopak kupil dwie sztangielki i dzis pierwszy raz cwiczylam nimi lapki ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A temat w sam raz dla mnie, jestem najlepszym przykladem lenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.