|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wozek / Krakow
Mam pytanie do dziewczyn z Krakowa. W jakim sklepie kupilyscie wozki dla swoich dzieci? I Jakie model polecacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: wozek / Krakow
Byłam w kilku sklepach stacjonarnych, ale wydaje mi się, ze jeśli masz zamiar kupić nowy wózek to jednak najbardziej opłaca się w Internecie. Ja Osobiscie kupuje Maxi Cosi Mura 4 Plus, a wiecej opini mozesz poczytać na wątku zbiorczym o wózkach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
4kids
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja przeszłam kilka sklepów i powiem ci namacałam się modeli że głowa pękała, ale ceny tez niczego sobie. Te same wózki na necie czasem 200 taniej. No to chyba jest różnica. Ja jak już miałam upatrzonego Graco Evo to sobie go zamówiłam na necie właśnie, dobrze ci radzą. Kota w worku nie kupujesz jak juz znasz model a zobaczysz sama jaka róznica cenowa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak przy okazji zapytam was dziewczyny - czy robilyscie jakas sesje ciazowa? Jeśli tak to gdzie warto zrobić po dobrej cenie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Wiesz co ja gdzieś na necie natrafiłam na taką stronke xxxxx l i tu zamówiłam naszego Graco Evo. Jakaś laską ja zachwalała a i dużo gratisów do zakupu było no to przecież warto skorzystać
![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2013-11-28 o 09:27 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
zeby nie zaśmiecać napiszę tutaj,
mam problem, już nie wiem jaki wózek wybrać, zastanawiamy się z mężem nad x landerem x-move, Jedo Fyn Memo oraz Mutsy Evo. który wybrać? o x landerze jest tyle złych opinii w internecie, że pęka rama, że gondola mała, natomiast Jedy Fyn gondole ma super, natomiast spacerówka jest płytka, dziecko się podobno zsuwa i większe dzieci zahaczają głowką o daszek... no a Mutsy Evo nie ma pompowanych kół i też ta spacerówka ma taki krótki daszek i jest troche droższy ten wózek razem z torbą i śpiworkiem.... POMOCY ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.