List do Swiętego Mikołaja 2013 lista życzeń :) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-11-22, 15:23   #1
jola2243
Zakorzenienie

List do Swiętego Mikołaja 2013 lista życzeń :)

Z racji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia, oraz Mikołajek zakładam wątek, w który proszę o wpisywanie co byłoby dla Was wymarzonym prezentem, jedną rzecz.
Potem link do wątku można podesłać Mikołajowi, lub Mikołajce

http://pasja-przeplatane.blogspot.com/

Lubimy Czytać--- jola2243
jola2243 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-23, 17:08   #2
ezilda
BAN stały

Dot.: List do Swiętego Mikołaja 2013 lista życzeń :)

Ja to chętnie bym dostała voucher na jakiś ekskluzywny zabieg SPA, coś np. w tym stylu: https://www.superprezenty.pl/pl/luks...aspx?CtgID=143
ezilda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-24, 18:37   #3
MarikaJun
Przyczajenie

Moje życzenie to masaż całego ciała Mój mąż wymyślił sobie gokarty a mój syn najbardziej kreatywny z całej naszej rodziny w liście poprosił Świętego Mikołaja o wyrzutnię nerf. Obiecał, że czasami pozwoli nam się nią pobawić. znalazłam tą zabawkę
reklama

Edytowane przez jola2243
Czas edycji: 2013-11-26 o 19:26 Powód: nieopłacona reklama lub spam
MarikaJun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-26, 21:34   #4
afonkaa
Raczkowanie

Sleek - Vintage Romance Palette
porządną torebkę typu aktówka albo jakąś malutką
trochę biżuterii

oojjjj czego ja bym nie chciała ..
afonkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-26, 23:39   #5
Koral 333
Raczkowanie

Dobra, nosi mnie już dziś i co chwila coś osobistego piszę, to pojadę szczerością i nie wiem, chyba facetowi zostawię ten wątek otwarty "przez pomyłkę", żeby wiedział, że ten Mikołaj ma być szczególny!!!

Mój ulubiony styl. Skromnie, bardzo skromniutko tak. Ale jest diament, choć nie taki, by ludziom walił po oczach nachalnie... No i nie kiczowaty kolor.

Dla mnie by starczył, bo tak- mój Mikołaju - do cholery, oświadcz mi się w tę gwiazdkę!

Jest noc, i tak mnie nikt nie słyszy i nie widzi, nie? Zatem ... ale chcę tego:

Edytowane przez Koral 333
Czas edycji: 2013-11-27 o 16:34 Powód: miałam ochotę wykasować ten post, bo trochę mnie poniosło po kłotni, ale co mi tam... niech zobaczy!
Koral 333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-28, 17:11   #6
zosiul
Przyczajenie

Rok temu dostałam od szwagierki karnet na masaż i to był strzał w dziesiątkę. Chętnie dostałabym to samo w tym roku też. Albo coś fajnego z kosmetyków, jakąś dobrą odżywkę i szampon na przykład. Albo może jakiś zestaw SPA do domowego użytku? Znacie jakieś tego typu kosmetyki?
zosiul jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-28, 19:25   #7
dardo
Przyczajenie

Ja czytałam wczoraj ten wątek, bo wczoraj to w kólko tylko tu czytałam i czytałam... I mnie mocno uderzyła wypowiedż Koral333.

Bo ja już jestem po tej drugiej stronie, w sensie,że po pierścionky .

Ale pamiętam ten czas oczekiwania i jak mnie mocno to poruszało, niepewność, czy on naprawde też tego chce, bo młodzi jeszcze jesteśmy i w sumie nie trzeba bby było już tak na stałe sie wiązać.

Ale On też chciał . Ja nie dostałam pierścionka na Mikołaja, ale na swe Urodziny ... Moja siostra mu podpowiedziała o jakim marzę. I teraz mam go też na palcu własnie.

Koral333, mocno Ci życzę dobrych świąt, takich niezapomnianych . A pierścionek faktycz nie śliczny, choć mój w innym nieco stylu, ale Twój też by mnie zauroczył .

A teraz chcę od Mikołaja meeega toaletkę, bo my urządzamy sobie już nasz dom i jak tu czytam te wątki kosmentyczne, to wiem, że będzie mi trzeba baaardzo dużej .
dardo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-12, 14:03   #8
tilel
Raczkowanie

Pierścionek zaręczynowy mam już za sobą (też łatwo nie było ) więc teraz pod choinkę marzy mi się spa ale pewnie tego spa się nigdy nie doczekam więc może jakiś dobry zestaw kosmetyków. Upatrzyłam sobie jeden i chodzę i próbuję podsunąć mojemu pomysł ale chyba mi kiepsko idzie, bo stwierdził, że mnie suszy, bo ciągle ostatnio o winie gadam No co ja poradzę na to, że teraz takie kosmetyki robią To jeszcze przydałobv się mydło w kształcie kieliszka http://allegro.pl/zestaw-upominkowy-...775992974.html

tilel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-22, 12:03   #9
zosiul
Przyczajenie

Świetny pomysł z tą sztabką. Szkoda, że sama na to wcześniej nie wpadłam. Może na urodziny kupię ;-)
zosiul jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości