|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
List do Swiętego Mikołaja 2013 lista życzeń :)
Z racji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia, oraz Mikołajek zakładam wątek, w który proszę o wpisywanie co byłoby dla Was wymarzonym prezentem, jedną rzecz.
Potem link do wątku można podesłać Mikołajowi, lub Mikołajce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: List do Swiętego Mikołaja 2013 lista życzeń :)
Ja to chętnie bym dostała voucher na jakiś ekskluzywny zabieg SPA, coś np. w tym stylu: https://www.superprezenty.pl/pl/luks...aspx?CtgID=143
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Moje życzenie to masaż całego ciała
![]() reklama Edytowane przez jola2243 Czas edycji: 2013-11-26 o 19:26 Powód: nieopłacona reklama lub spam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Sleek - Vintage Romance Palette
porządną torebkę typu aktówka albo jakąś malutką trochę biżuterii oojjjj czego ja bym nie chciała .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dobra, nosi mnie już dziś i co chwila coś osobistego piszę, to pojadę szczerością i nie wiem, chyba facetowi zostawię ten wątek otwarty "przez pomyłkę", żeby wiedział, że ten Mikołaj ma być szczególny!!!
Mój ulubiony styl. Skromnie, bardzo skromniutko tak. Ale jest diament, choć nie taki, by ludziom walił po oczach nachalnie... No i nie kiczowaty kolor. Dla mnie by starczył, bo tak- mój Mikołaju - do cholery, oświadcz mi się w tę gwiazdkę! Jest noc, i tak mnie nikt nie słyszy i nie widzi, nie? Zatem ![]() ![]() Edytowane przez Koral 333 Czas edycji: 2013-11-27 o 16:34 Powód: miałam ochotę wykasować ten post, bo trochę mnie poniosło po kłotni, ale co mi tam... niech zobaczy! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Rok temu dostałam od szwagierki karnet na masaż i to był strzał w dziesiątkę. Chętnie dostałabym to samo w tym roku też. Albo coś fajnego z kosmetyków, jakąś dobrą odżywkę i szampon na przykład. Albo może jakiś zestaw SPA do domowego użytku? Znacie jakieś tego typu kosmetyki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja czytałam wczoraj ten wątek, bo wczoraj to w kólko tylko tu czytałam i czytałam... I mnie mocno uderzyła wypowiedż Koral333.
Bo ja już jestem po tej drugiej stronie, w sensie,że po pierścionky ![]() Ale pamiętam ten czas oczekiwania i jak mnie mocno to poruszało, niepewność, czy on naprawde też tego chce, bo młodzi jeszcze jesteśmy i w sumie nie trzeba bby było już tak na stałe sie wiązać. Ale On też chciał ![]() ![]() Koral333, mocno Ci życzę dobrych świąt, takich niezapomnianych ![]() ![]() A teraz chcę od Mikołaja meeega toaletkę, bo my urządzamy sobie już nasz dom i jak tu czytam te wątki kosmentyczne, to wiem, że będzie mi trzeba baaardzo dużej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Pierścionek zaręczynowy mam już za sobą (też łatwo nie było
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Świetny pomysł z tą sztabką. Szkoda, że sama na to wcześniej nie wpadłam. Może na urodziny kupię ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.