![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Grudzień - Sensai, Chanel, MAC, azjatyckie itd.
Watek nieaktualny!
W grudniu na wymianę proponuję: Makijaż: zdj. nr 1 Chanel Perfection Lumiere nr 30[/B] - podkład użyty dwa razy, ubytek niezauważalny [/I][/LEFT] - Sensai Kanebo Loose Powder Translucent - transparentny puder sypki, którego nie trzeba reklamować ![]() -MAC Studio Fix Powder Plus Foundation - kolor C30 - zużycie ok. 5%, mam z wymiany, jednak nie mój kolor -Givenchy Teint Couture nr3 Elegant Sand doskonały podkład długo utrzymujący się na twarzy, jasniutki kolor, 10 ml tester pełny, nie używany [I]zdj. nr 2 Shimmer Blush Bobbi Brown kolor Flame 4[/B] - [/B]mam z wymiany, jednak nie mój kolor, ubytek niezauważalny [LEFT] - Estee Lauder Sygnature (05 Pink Dusk) - podwójne cienie do powiek, kolor różowy zużycie ok. 20%, kolor szary minimalne zagłębienie - Maybelline Big Eyes kolor 03 Luminous Turquoise - nowe poczwórne cienie, tylko swatche dwóch kolorów [LEFT] - Dior Twin Set kolor Grey Sigh 060 - cienie w pisaku, dwustronne, użyte kilka razy, kolor szaro grafitowy, połyskujący - Clarins Eclat Minute Blush kolor Coral tonic - rozświetlający róż w płynie, zużycie ok 5%, mam z wymianki - Lily Lolo Juicy Peach - róż mineralny nowy - Smashbox Anti-Shine - baza pod makijaż matująca, zużycie ok. 1/3, mam z wymiany zdj. nr 3 -Bobbi Brown Shimmer Lip Gloss (3 Rose Sugar)[/B] -[/B] błyszczyk do ust, tylko testowany, kolor nie ma niczego wspólnego z różem, jak sugeruje nazwa, jest beżowo-brązowy - Victoria's Secret Shiny Kiss Flavored Gloss (Mocktail Hours) -błyszczyk do ust o smaku truskawkowym, kolor beżowo - różowy z drobinkami - piękny!, zużycie ok. 5% - Victoria's Secret Beauty Rush Lip Gloss (Love Bitten) -błyszczyk do ust o smaku i kolorze truskawkowym z drobinkami - piękny!, tylko testowany - Lancome Juicy Tubes 6g kolor Chai Freeze - zużycie ok. 5% [B]- Chanel Rouge Allure nr 95 - [/B]tester, raz użyty, kolor koralowo czerwony Pielęgnacja twarzy ( w tym azjatycka ): zdj. nr 4 - Eucerin Even Brighter Clinical - rozjaśniający krem redukujący przebarwienia na noc, użyty maksymalnie 10 razy, w pudełku (zapomniałam dołożyć do zdjęcia) - Dr Irena Eris VitaCeric Serum na dzień redukujące pory z kompleksem multiwitaminowym, użyte dwa razy, idealne jako baza pod makijaż, świetny produkt, mam jednak zbyt wiele kosmetyków o tym działaniu ![]() - Sensai Sponge Chief - gąbeczka do mycia twarzy i usuwania produktów pielęgnacyjnych typu maska, użyta max. 3 razy, wyprana, bez śladów używania - Garnier Hydra Adapt -ochronny krem - eliksir 24h nawilżenia dla cery wrażliwej SPF 20 - użyty kilka razy [I]Azjatyckie: [ Innisfree Jeju Volcanic Pore Clay Mask - koreańskamaska oczyszczająca pory z pyłem wulkanicznym - The Skin House Wrinkle Eye Cream Plus - koreański, przeciwzmarszczkowy krem pod oczy 30 ml!, tylko testowany Pielęgnacja ciała i paznokcie: zdj. nr 5 [LEFT]- Chanel nr 5 emulsja perfumowana do ciała - 200 ml, zużycie ok. połowa, nietłusta emulsja o bardzo intensywnym i trwałym zapachu - Avon Planet Spa jedwabisty mus do ciała Masło Shea i trufle- zużycie ok. 1/3, piękny zapach trufli i czekolady ![]() - Serum do biustu Collistar Siero Intensivo Voluminizzante Seno - serum ujędrniające i nadające objętości, 7 saszetek po 5ml każda. - Sally Hansen Nailgrowth Miracle, odżywka wzmacniająca i przyspieszająca wzrost paznokci, użyta jeden raz ( nie ma na zdjęciu ) Perfumy: zdj. nr 6 [LEFT]- Cacharel Amor Amor Tentation EDP 100ml - zużycie ok. 10 ml- tylko za inne perfumy Kosmetyki wymieniam tylko na kosmetyki, wymieniam się na kosmetyki zbliżonej wartości, nie odbieram przesyłek nadanych InPostem. [CENTER] Whish lista [LEFT]- cienie Dior, YSL, Guerlain, Givenchy, Giorgio Armanii - markowe róże, rozświetlacze, Meteory 01 i 02, Bobbi Brown ShimmerBrick Pink Quarz [LEFT]- sypki puder matujący Kryolan - azjatycka pielęgnacja - dobre bazy pod makijaż - słodkie perfumy Można kusić innymi fajnymi rzeczami ![]() [I][CENTER] ![]() ![]() [LEFT]
Wymiana kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=834471 Edytowane przez Rosewood Czas edycji: 2014-01-05 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudzień - Sensai, Chanel, MAC, azjatyckie itd.
Może coś u mnie za Sensai Kanebo i serum do biustu w saszetkach?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, że nic sobie nie znalazłaś za puder. Za samo serum cyba szkoda zachodu - może przy innej okazji...
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się jeszcze baza smashbox (jaki kod/data ważności) i serum Eris... wiec może cos z tego będzie
![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Da się spokojnie nabrać... mam kilka innych odsypek meteorków i działają bez problemu tak jak z pełnowymiarowego opakowania. Ale oczywiście jak kto woli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za: Dr Irena Eris VitaCeric Serum na dzień redukujące pory z kompleksem multiwitaminowym, użyte dwa razy, idealne jako baza pod makijaż, świetny produkt, mam jednak zbyt wiele kosmetyków o tym działaniu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Poza watkiem mam j.pozo duende esencia
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
Cześć
![]() ![]() ![]() Interesują mnie - Sensai Kanebo Loose Powder Translucent - transparentny puder sypki, którego nie trzeba reklamować ![]() - Clarins Eclat Minute Blush kolor Coral tonic - rozświetlający róż w płynie, zużycie ok 5%, mam z wymianki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos za
- Sensai Kanebo Loose Powder Translucent - transparentny puder sypki, którego nie trzeba reklamować , użyty dwa razy. Kupiłam w październiku w Douglasie po dłuższej przerwie i teraz jednak wolę La Prairie. - Dr Irena Eris VitaCeric Serum na dzień redukujące pory z kompleksem multiwitaminowym, użyte dwa razy, idealne jako baza pod makijaż, świetny produkt, mam jednak zbyt wiele kosmetyków o tym działaniu - Innisfree Jeju Volcanic Pore Clay Mask - koreańskamaska oczyszczająca pory z pyłem wulkanicznym, użyta dwa razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
witam
to mnie zainteresowało : - Chanel Perfection Lumiere nr 30 - podkład użyty dwa razy, ubytek niezauważalny - Sensai Kanebo Loose Powder Translucent - transparentny puder sypki, którego nie trzeba reklamować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Mogę wymienić TonyMoly na to Innisfree Jeju Volcanic Pore Clay Mask
![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- To jest jedno użycie poprzedniej właścicielki i jedno moje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hej, przepraszam, że tak późno piszę, ale dopiero dziś dostałam zamówine próbki z Allegro. Niestety, nie pasuje mi podkład - pamiętam, że kiedyś wydawał mi się idealnie żółty, a dziś wyszedł na mnie pomarańczowy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Czy za puder kanebo interesowalby Cie zen secret bloom 30/50 ml? Czego szukasz za ten puder jakie kolory cieni? Mam wklad la prairie korektor nowy 02. A moze chcialabys odsypke pudru la prairie albo ta mala puderniczke czy juz masz? Mam kulki guerlain gold temptation zlote limitowane mieszane z 03 cale pudelko,moze chcialabys za kanebo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
La Prairie mam duże pudło plus puderniczke kolor 02. Jeżeli masz 01 to chętnie wymienię Kanebo na pełną małą puderniczke La Prairie. Meteory 03 mam, o tych Gold musiałabym poczytać. Mogłyby być też cienie,paleta, gorna polka, kolory: brązy, róże, brudne fiolety.
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety nie mam już wosków, spodobała mi się u Ciebie baza Smashbox
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Mam pelna mala puderniczke la prairie 01,tylko uzylam jej 2 razy bo chcialam zobaczyc jak dziala,gabeczki brak. Jezeli pasuje Ci,to zapraszam na priv,wlasnie zakupilam nowe podklady kanebo i jestem ciekawa jak beda wspolpracowaly z tym pudrem. Jak zechcesz poczekac z 2 dni z wysylka to zrobie Ci mala probke bazy kanebo,bo tez sobie zamowilam do kompletu ;-) moge Ci odsypac polowe kulek gold do sloiczka jakbys chciala,jest mega efekt gold,takiego zlocisto srebrnego rozswietlenia,to limitowane kulki nigdzie ich nie przetestujesz,do zadnych tez niepodobne. Fajnie wygladaja jako wykonczenie na kosciach policzkowych po rozu,nie wiem chcialabys.ja napewno jestem chetna na kanebo i zapraszam na priw
![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Tak spojrzalam na ten podklad chanel i baze smashbox,nie wiem moze ew. Chcialabys polowe meteorkow za baze albo cale za podklad,chociaz musze zobaczyc ile tam tych moich meteorkow jest. Daj znac czy w ogole taki glow Ciebie interesuje. Daja taki mokry efekt. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Ponownie pytam o podklad chanel i puder oraz o rozswietlacz BB. Poza wątkiem mam meteroryty Perles de nuit zużycie może 5% i meteoryty pucci tez ok 5% bez gabeczek , cienie guerlain les violetes i kilka piątek skóra tylko nie wiem jakich kolorkow szukasz a i jeszcze chanel blush horizon bez może 20%
![]() |
#23 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Pasuje mi wymiana Kanebo na puderniczkę La Prairie, o ile oczywiście świeży jest Twój puder ![]() ![]() Zaciekawiły mnie te Twoje meteory, oglądałam swatche na różnych blogach i myślę, że mógłby być z nich pożytek ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Nie pamietam kiedy kupiłam Perles pachną tak pięknie jak pachnialy
![]() Co do cieni jutro dam znać powinnam mieć diora w brazach itp.
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
do rzeczy.. ![]() ![]() jeżeli nawet nie zdecydujesz się na goldy, i tak zapraszam na priw, bo bardzo chciałabym ten puder kanebo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Na wymianę pudrów jestem zdecydowana na 100%.
Ja też najlepiej wyglądam w różowych rozswietlaczach i rozach, wiec w zasadzie właśnie finalizuje wymianę podkładu Chanel na kulki perles de nuit. Co do bazy Smashbox, którą bylas też zainteresowana, mogę ja oddać. Tylko myślę za co ![]() Białych kulek nie mam, mam 03, które też lubię. Jeżeli te goldy są bardziej srebrne niż złote, to moze ładnie bedzie na różowym różu? Brązowe kulki mogłabym wyjąć i przerzucić do moich 03. A odsypki białych byś nie miała? Wymyśl za co byśmy mogły wymienić bazę ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- A z pudru Kanebo powinnaś być zadowolona. Świetnie się zgrywa z podkładem Kanebo Velvet, który zresztą uwielbiam. Ja się po prostu zakochałam w La Prairie i Kanebo poszedł chwilowo w odstawkę, chociaż 02 jest teraz dla mnie ewidentnie za ciemne. Będzie super na lato, ale na teraz od dłuższego czasu szukam 01, wiec jestem zadowolona z wymiany ![]() A mogłabyś mi odsypac w sumie ok 20 gram Twojego pudru, żeby się nam choć trochę pojemności wyrównały?
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do białych kulek, niestety, ale używam ich namiętnie i w opakowaniu zostało już niewiele na dnie, sama będę musiała zakupić niedługo. ![]() goldy chciałabym oddać w całości, bo nie miałabym co zrobić z resztą. także musimy odpuścić bazę i zróbmy wymiankę za sam puder. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
coś za puder MAC?
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hej,
może znajdziesz coś w moich wątkach za: Chanel Rouge Allure nr 95 - tester, raz użyty, kolor koralowo czerwony ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Do Layla79:
OK, wymieniamy pudry. Zapraszam na priv ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.