|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zauroczenie w koledze
Hej dziewczyny
![]() Mam głupi problem... naprawdę nie wiem, co robić, ale zauroczyłam się w koledze ... chyba za bardzo troszkę. Dziwne to, bo nigdy czegoś takiego nie miałam. Co najgorsze, mam chłopaka, którego kocham, zależy mi na nim jak nie wiem, co ... , a mimo to jestem ciekawa, jakby to było być przytuloną przez tamtego ![]() Nie wiem, co robić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zauroczenie w koledze
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ogranicz kontakty z kolegą i postaraj się pospedzac więcej czasu z TŻem. Kilka fajnych wypadow w jakies miejsce, trochę zabawy i nie będziesz miala czasu na gdybanie o kolegach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli jesteś pewna, że chcesz być z Tż, to rób jak przedmówcy radzą. Takie zauroczenie czasem jest sygnałem, że czegoś nam brakuje w związku. Ale bywa też tak, że się po prostu zauroczy kimś, a za chwilę to mija. Powodzenia! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2013-12-17 o 22:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
A kolega może się też wydawać fajny i ciekawy tylko z tego powodu że nie jest twoim TŻ-em. Ograniczyć kontakt, nie włazić na jego profil na fejsie, nie oglądać żadnych jego zdjęć. Do tego zadbać o swój związek, więcej rozmów, jakieś wspólne zajęcia (łyżwy, gotowanie, kino etc.), zajęcie się jakimś hobby i posiadanie mniejszej ilości czasu do rozmyślania o koledze. Plus można jeszcze znaleźć wady kolegi i je sobie powtarzać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Limonka, chyba masz rację z tą rutyną
![]() Tylko najgorsze jest to, że pojawiła się po 7 miesiącach ![]() ![]() No ale posłucham rad, kontakt ograniczam, może przejdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.