![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Grudzień! perfumy, BBW, Balea , dużo nowych na prezent
foto 1,2:
kosmetyki do ust Szminki podpisane na zdjęciu firmami, nowa lub testowana na dłoni brak kobo,golden rose i heidi astor, masełko do ust macadamia z wanilia nivea ubytek z 30% lip tint bell czerwony kilka razy uzyty błyszczyk różowy madame lambre testowany npowy błyszczyk virtual miyo nowy błyszczyk z drobinkami kredki do ust każda testowana: rimmel i 2* madame lambre foto 3: Podkład GOSH X-ceptional kolor SUNNY zostało ok 80% Podkład Astor, Lift Me Up kolor 200 Nude ok 70% zostało Nowa baza pod cienie quiz Nowy tusz Collosal Maybelline foto:4-10 rożne lakiery w większości nowe lub raz użyte,wszystkie świeże
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2013-12-29 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
.
https://www.youtube.com/watch?v=u58T0dvpxcs Edytowane przez pozzzziomka Czas edycji: 2013-12-01 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
[CENTER]1. Ozdobne mydełko nadające się na prezent nowe.
foto 2,3 allwaves farby do włosów odcienie czerwieni nowe, zmieniłam jednak koncepcje, kartoniki lekko podniszczone 2* 0.6 Rosso 1* 6.60 Corallo foto 4: Nowy podkład Rimmel Match Perfection kolor 200 soft Beige leci do Sybil_ Nowy eyeliner w pisaku czarny rimmel scandaleyes Nowy! krem soraya care control redukujacy blizny i zmiany potrądzikowe antybakteryjny Nowy! soraya care control zel 2 w 1 z peelingiem Testowany duzy szampon batiste elizziak Nowy krem lirene odzywczo regenerujacy Equilibra nowe mydło aloesowe 30ml 100% kwas hialuronowy olejki zapachowe nowe: opium ylang ylang róża cynamon dzika orchidea kawa nowy antybkateryjny zel do rąk nowa mgiełka pat rub - brak natyczki- kwiat pomaranczy nowy balsam do rąk pat rub orzeźwiający Kilka razu uzyty organiczny krem do rąk elizziak nOWY peeling do twarzy miętowy queen helene dokładka 29.12 1.Nowy dezodorant meski Parco Polo 2.Nowy suchy szampon Balea 3.Testowany raz czarny tusz lorala taki
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2013-12-29 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
foto 1:
wszystkie nowe matujacy tonik clarena peelingujący zel przeciw wągrom clean clear żel przeciw wągrom avon yves rocher żel oczyszczajacy krem peelingujacy petracell foto 2: nowy micel dermedic Brazylijka 2 razy uzyty micel dermedic nowy micel do wrazliwej floslek nowy prep.do demakijazu rival de loop nowy micel ziaja leci do Sybil_ nowy micel marion foto 3: wszystkie nowe krem do skóry normalnej +20 kolastyna krem do skóry mieszanej matujacy clarena dermokrem ultranawilżajacy floslek hydrobalans gerovital plant krem przeciw niedoskonalosciom skincode 3 tubki po 25ml soraya nowy zastrzyk hialuronowy Brazylijka foto 4: wszystkie nowe arbuzowy mus do ciala apis kolastyna balsam odżywczy kolasyna balsam nawilzajacy floslek balsam skora musnieta sloncem foto 5: nowy balsam do ciała bath body works wanilia z brazowym cukrem nowy cukrowy peeling do ciala fennel ciasteczko czekoladowe dzastinaaaaa nowy - uchylona tylko lekko folia celem spr zapachu - masło do ciała PAT & RUB Otulające foto 6: nowe: deo cthru deo balea perfumy cthru 50ml balsamik kenzo foto 7: nowe mydło w piance BBW Midnight pomegrance olejek do kapieli green pharmacy peeling do rak waniliwy elizziak foto 8: nowe odżywka do wlosow rosyjska henna treatment wax - 1szt leci do Brazylijka - została mi 1szt za coś super foto 9: nowe mariza krem do stop preparat do stop balsam do stop zmeczonych peeling do stop - oliwkowy 3/4 opakownia foto 10; nowe balsam do ciala ujedrniajacy pullana - liftingujacy dokladniej olejek do masazu antycellulitowy eveline 4d serum redukujace tkanke tluszczowa elizziak olejek eveline 8 w 1 - coś w stylu bio oil elizziak
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2013-12-30 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
3 pierwsze olejki lecą do b_domi
pomadka nowa sylveco 5 olejków eterycznych nowych poziomkowa wazelina floslek ubytek niewielki cien podwójny kilka razy uzyty lovely DOKŁADKA: Olej kokosowy 500ml, ubytek z 5% Olej Lniany tłoczony na zimno 250ml, nowy,nie otwarty nawet ale data do konca listopada 2013 jednak nawet nie otwarty i dobrze przechowywany! Brazylijka Mocno pieniące się, antybakteryjne Mydło do rąk Bath Body Works NOWE Carribean Escape Męskie David Beckham Intimately, ubytek jeden psik , 30ml Iso E Super, zostało 10 z 20ml Eyeliner miedziany gosh używany conajmniej 3/4 zostało baza pod cienie avon ponad 3/4 opakowania baza pod cienie lumene - na porządne przestestowanie z 1ml mysle został napewno (7ml było), ja kupiłam nową szminka sephora uzuyta 3 razy drobinkowy róż,mieniący sie
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2013-12-29 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1/masazer do stop
2/3 rozne przydasie do sutaszu 4/ksiazka kosmetyka stan idealny 5/srebrny zegarek geneva z cyrkoniami mala /podreczna nowa prostownica dokładka 25.12 Balsam Do ciała duuzy Bath Body Works PaRIS Amour ok 15% ubytku lekko zdarte opakowanie Nowe zafoliowane edt Naomi Campbell 30ml Nowy zestaw do sushi dla 2 osob Ekspres bordowy na kapsułki Italico stan techniczny idealny, wizualnie bdb dodam kilka kapsułek, to co mi zostało
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2013-12-26 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
foto 1:
Do pazurków nowe: Pierre Rene utwardzacz z nylonem i ceramidami Nail tek III Nail tek II Nail tek I Eveline 3 w 1 Eveline 9 w 1 Flormar srebrny kawior do paznokci foto 2: 3 opakowania po 50 kapsułek ananas + chrom na odchudzanie ![]() nowa baza pod tusz Reviatalash - na opakowaniu napis tester - jednak pełnowymiarowy,nowy,śwież y,nie używany! nowy podkład lierene city matt matująco wygładzający beżowy foto 3: bazy pod cienie do powiek w większości ubytek widać na zdjęciu: Hean tylko testowana Paese ubytek z 20 Dax cosmetics ubytek z 10-15% Avon jw foto 4: Krem do stóp rosyjski z cedrem nowy eyeliner brazowy w zelu catrice nowy serum 24h nowy róż - niekatualny DOKŁADKA 19.12 FOTO 5: Nowy żel po prysznic Balea kokos i nektarynka Nowe mydło w płynie balea grejpfrut nowy Szampon bez SLES/SLS z kolagenem BingoSpa 100ml Nowy szampon do włosów 400ml DeBa foto 6: olejek do włosów marion maseczka podwójna dermedic maseczka bankietowa perfecta pol maseczki aloesowe z rossmana peel off - pol tzn 1 saszetka foto 7: elancyl próbka w saszetce marion nawilzajaco-ujedrniajaca maska z borowina elancyl 30ml balsam intensywnie ujedrniajacy do ciala dzastinaaaaa foto 8: Lierac 8ml mesolift serum Orienata nowe mydło z masłem shea Paese nowa szminka czerwona foto 9: Nowy blyszczyk eveline nowa szminka softer foto 10: Palmers nowy balsam do ciała ujedrniajacy z koenzymem q10 Nowe tabletki cera nova nowe tabletki citrosept Nowa herbata litopton earl grey z jasminem
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2013-12-30 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
wymienione
![]() b_domi -BLSAM marokanski -peeling błotny bingospa -krem z olejkiem arganowym -olejek cytrynowy -olejek grejprfutowy -olejek eukaliptusowy lakier gr bogusia32 -lanvin -Duende -1 mniaturka 10ml ck one Hunting Bear maseczka mietowa pianka do golenia amile minerals zelik antybakteryjny Sybil_ E.arden green tea Ck 10ml Rimmel podkład Ziaja micel elizziak duży Batiste testowany LoveMeGreen krem do rąk kilka razy uzyty Eveline peeling do rąk nowy eveline 4d serum redukujace tkanke tluszczowa olejek eveline 8 w 1 Po nowym roku wyślę ![]() Brazylijka baza szampon bez sls zel balea 2SZT olej wax henna dermedic soraya majkatoja davidoff 2* dkny dzastinaaaaa balsam bbw elancyl 30ml peeling fennel
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2013-12-30 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Escadę? Sorki jeszcze raz za wcięcie się w wątek
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
![]() 13.DKNY Be delicious intense ok 15ml z 30ml 14.Nina Ricci nina ok 15ml z 30ml i CK One? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za
19.20. 2 mini flakoniki po 10ml CK in 2u i kilka innych kosmetyków?
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za coś z tego?
3.Marc Jacobs Daisy sunshine so fresh ok 38ml z 75 jak na zdjęciu brak zatyczki 14.Nina Ricci nina ok 15ml z 30ml 15.Nowy balsam do ciała BBW Warm Vanilla Sugar 17.Mgiełka do ciała BBW Pink Cliffon 256ml ubytek może z 10ml widać na foto |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Kurcze,to co mozesz za nie oddac?Ubrania masz w nie moim rozmiarze..To moze chociaz Ninke + 1CK One?Te buty sa naprawde fajne i porzadne .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za dwie pomadki? 1 z lewej i 1 z prawej?
(w kosmetycznym mam matującą bazę, ale zapraszam do odzieżowego, może coś znajdziesz poza ubraniami u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
może ma ktoś coś z mojej wish?https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43302012
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Hej Muciu!
Oferowałaś mi niedawno w moim wątku "Szukam" waniliowe perfumy: Odpisałam u Ciebie, ale niestety nie dostałam odpowiedzi. Czy to jeszcze aktualne?
![]() |
#25 |
Zadomowienie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za Lanvina Eclat d'arpege?
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
coś u mnie?
![]()
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Witam coś u mnie (sprawdź proszę oba wątki) za któryś z naciskiem na pogrubiony
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz cos u mnie? spooro bym zgarnela. pisalam Ci tez wczesniej co mam z wish, ale od wczoraj mam tez nowy watek
![]() Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2013-12-02 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Hej coś za
15.Nowy balsam do ciała BBW Warm Vanilla Sugar 16.Nowe mydło w piance BBW Midnight Pomegranate 17.Mgiełka do ciała BBW Pink Cliffon 256ml ubytek może z 10ml widać na foto 18.Mgiełka do ciała BBW Pure Paradise ubytek testowy Masz jeszcze zegarek Geneva? Pytałaś sie u mnie o kremy Bandi
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.