|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
krzywy penis
WItam panie
Otóż mam 18lat i niedługo z dziewczyną planujemy uprawiać seks. Trochę się krępuję gdyż mam krzywego penisa i nie wiem jak dziewczyna zareaguje. Penis jest zakrzywiony do dołu. I mam pytanie czy może to przeszkadzać w daniu jej przyjemności? I jeśli tak to jakie pozycje wybrac by dać jej więcej przyjemności i mniej bólu. Penis ma 17cm w wzwodzie więc to chyba może być? Zdjęcie: <ciach link> Panie zostawcie jakies opinie, podzielcie sie doświadczeniami i wypowiedzcie się Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2014-07-11 o 07:55 Powód: usunięcie linka do zdjęcia penisa |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: krzywy penis
Co do zdjęcia... Brawa za odwagę!
![]() Penis jest... Normalny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
a myślisz że te zagięcie nie zmniejszy jej przyjemności?
I jaką pozycje dobrać by poczuła się lepiej nie chce by była rozczarowana pierwszym razem |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2014-07-11 o 07:55 Powód: edycja cytatu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Ona nie, ale nam to się pochwalił hahaha
![]() Wygląda mi to na typowe podleczenie ego przez pokazywanie dziewczynom swojego penisa ![]() ![]() Edytowane przez 201705121341 Czas edycji: 2014-07-10 o 23:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
wcale nie szukam takich odpowiedzi
wystarczy mi odpowiedz ze ujdzie wśród innych albo że jest normalny ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
tutaj nikt mnie nie zna a jak jej pokaże i będzie wstyd to już tego nie cofnę więc się chciałem poradzić |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Krzywy penis - normalne, aczkolwiek nie jestem na tyle ciekawy i wolę oglądać swojego niż cudzego, więc się nie wypowiem.
Jest wiele pozycji które sprawią przyjemność kobiecie mając krzywego, wystarczy poszukać w googlach czy w kamasutrze.
#9 |
Przyczajenie
|
nie o takie odpowiedzi mi chodziło w tym temacie.
Myślałem że się wypowiecie doradzicie jaką pozycję wybrać na pierwszy raz i ogólne porady żeby było nam dobrze |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Pytanie powinno brzmieć, nie czy penis jest krzywy czy nie, tylko czy jej się nie odechce jak zobaczy tą oponkę
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No chyba sobie zartujesz w tym momencie. Gdzie ty widzisz oponke u tego chlopaka? Penis jak penis. Jest normalny. Mozesz sprobowac ogarnac troche owlosienie wokol niego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Wizażowy Kot Igor
|
A mnie się generalnie nie podoba wstawianie zdjęć czyichś części intymnych. Po pierwsze- nie życzyłabym sobie, by widok części intymnych mojego partnera był dostępny na publicznym forum. Po drugie- gdzieś musi przebiegać granica intymności i dobrego smaku.
Zglaszam post. No ludzie, trochę zdrowego rozsądku.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
po drugiej stronie szafy
|
Wątek bez fotki nie ma sensu, a takich fotek tutaj nie tolerujemy, więc usunęłam. Zamykam.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.