|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
I co dalej?
Poznali¶my siê pod koniec wakacji dok³adnie 26 sierpnia. Szybko z³apali¶my dobry kontakt ze sob± i spotykali¶my siê przez trzy miesi±ce. Przez ten czas zawsze siê do siebie odzywali¶my. Ja poczu³am, ¿e mi zaczyna zale¿eæ on zreszt± te¿. Wiem, ¿e nic sobie nie obiecywali¶my. Pó¼niej przyszed³ czas gdy oboje nie mieli¶my czasu aby siê spotkaæ a co za tym idzie coraz mniej pisali¶my i rozmawiali¶my przez telefon. W koñcu on zapyta³: 'co u mnie?' ja odpisa³am a on nic siê ju¿ nie odezwa³. Wys³a³am mu ¿yczenia na ¶wiêta i te¿ zero odzewu. Nie wiem co mam o tym my¶leæ i co dalej robiæ. Proszê o jakie¶ rady...
Edytowane przez xxsyylwiaxx Czas edycji: 2013-12-27 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
Dot.: I co dalej?
My¶lê, ¿e wygas³o. Nic nie rób. Skoro pozwoli³a¶ na takie stopniowe wygasanie to chyba te¿ z Twojej strony nie by³o jakich¶ ¿ywszych uczuæ.
A ¿e nie odpisa³ na ¿yczenia ¶wi±teczne, to albo ich nie dosta³ (nie odczyta³?) - nie wiem czy to mo¿liwe - albo niestety nie jest ju¿ w ogóle zainteresowany kontynuowaniem znajomo¶ci z Tob±. Tak¿e ja bym po prostu odpu¶ci³a. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
... choæ nie Westwood
Wiadomo¶ci: 27 979
|
Ola³abym.
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A co by¶ chcia³a zrobiæ? Totalnie Ciê zlewa, szkoda czasu.
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.