I co dalej? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-12-27, 17:06   #1
xxsyylwiaxx
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

I co dalej?

Poznali¶my siê pod koniec wakacji dok³adnie 26 sierpnia. Szybko z³apali¶my dobry kontakt ze sob± i spotykali¶my siê przez trzy miesi±ce. Przez ten czas zawsze siê do siebie odzywali¶my. Ja poczu³am, ¿e mi zaczyna zale¿eæ on zreszt± te¿. Wiem, ¿e nic sobie nie obiecywali¶my. Pó¼niej przyszed³ czas gdy oboje nie mieli¶my czasu aby siê spotkaæ a co za tym idzie coraz mniej pisali¶my i rozmawiali¶my przez telefon. W koñcu on zapyta³: 'co u mnie?' ja odpisa³am a on nic siê ju¿ nie odezwa³. Wys³a³am mu ¿yczenia na ¶wiêta i te¿ zero odzewu. Nie wiem co mam o tym my¶leæ i co dalej robiæ. Proszê o jakie¶ rady...

Edytowane przez xxsyylwiaxx
Czas edycji: 2013-12-27 o 17:09
xxsyylwiaxx jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-27, 17:34   #2
qerr
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 6
Dot.: I co dalej?

My¶lê, ¿e wygas³o. Nic nie rób. Skoro pozwoli³a¶ na takie stopniowe wygasanie to chyba te¿ z Twojej strony nie by³o jakich¶ ¿ywszych uczuæ.
A ¿e nie odpisa³ na ¿yczenia ¶wi±teczne, to albo ich nie dosta³ (nie odczyta³?) - nie wiem czy to mo¿liwe - albo niestety nie jest ju¿ w ogóle zainteresowany kontynuowaniem znajomo¶ci z Tob±.
Tak¿e ja bym po prostu odpu¶ci³a.
qerr jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-27, 18:27   #3
Vivienne
... choæ nie Westwood

Wiadomo¶ci: 27 979

Ola³abym.

Stanis³aw Lem

Vivienne jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-27, 20:24   #4
Futbolowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 172
GG do Futbolowa

A co by¶ chcia³a zrobiæ? Totalnie Ciê zlewa, szkoda czasu.
Futbolowa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.