|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nieprzyjemne wspomienia - moja duza wrazliwosc?
Miałam pecha i chyba przyciągam takich ludzi, bo często zdarzały mi się nieprzyjemne sytuacje jak niechciany dotyk w autobusie itp, a nawet wykorzystanie. Chociaż co ja się rozdrabniam, właściwie to gwałt, a na pewno jego próba.
Miałam jeszcze tak, że wszędzie trafiałam na chłopaka na takim mini motorku który wcześniej chciał dać mi numer a ja go spławiłam. Dziwnym trafem wszędzie go spotykałam co mi dało do myślenia i on rzucał teksty w stylu: sam seks, sexyyyyy. Być może to już moletsowanie, na szczęście nie mieszkam już w tamtym miesteczku. Tylko tu mój wstręt jest chyba bardziej uzasadniony. Co czułam po wykorzystaniu chyba nie muszę mówić... Ale generalnie chodzi o to:...Miałyście tak, że jakies momenty przypomniały się wam dopiero po czasie, że po jakimś zajściu nie miałyście traumy, ale później nagle odczuwałyście to wszystko żeby z powrotem zapomnieć? Ja tak mialam i psycholog mówi, że to sie zdarza, że puszczają hamulce...Szok, że można aż tak wszystko wyprzeć. Do moderatorow : ): Edytowalam watek, poniewaz niepotrzebnie napisalam o dwoch oddzielnych, zupelnie roznych kwestiach i problemach! W efekcie nie dostalam odpowiedzi na to o co prosilam, nikt nie wie o co wlasciwie chodzi, i chyba juz nie uzyskam rad dotyczacych tego jednego z problemu...a na tym bardzo mi zalezy. Bo przeciez pisanie tutaj ma byc pomocne. Jednoczesnie nie niszcze istotnej zawartosci forum. Odpowiedziano mi tylko na jeden z dwoch roznych tematow. ktore poruszylam w jednym watku, pominieto inny i to zrozumiale, bo narobilam zbyt duzego ''tloku'' piszac o wszytskim naraz. Tresc tego drugiego, innego problemu skopiowalam i zamieszam w nowym watku. Nie dubluje, ten dotyczy powszechnego zjawiska jakim jest wyparcie traumy i nawracajace krotkotrwale wspomienia, na inny problem, zakladam inny. Edytowane przez Worldisyour Czas edycji: 2013-12-29 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Nieprzyjemne wspomienia - moja duza wrazliwosc?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dziekuje za nakierowanie mojego myslenia
Do moderatorow : ): Edytowalam watek, poniewaz niepotrzebnie napisalam o dwoch oddzielnych, zupelnie roznych kwestiach i problemach! W efekcie nie dostalam odpowiedzi na to o co prosilam, nikt nie wie o co wlasciwie chodzi, i chyba juz nie uzyskam rad dotyczacych tego jednego z problemu...a na tym bardzo mi zalezy. Bo przeciez pisanie tutaj ma byc pomocne. Jednoczesnie nie niszcze istotnej zawartosci forum. Odpowiedziano mi tylko na jeden z dwoch roznych tematow. ktore poruszylam w jednym watku, pominieto inny i to zrozumiale, bo narobilam zbyt duzego ''tloku'' piszac o wszytskim naraz. Tresc tego drugiego, innego problemu skopiowalam i zamieszam w nowym watku. Nie dubluje, ten dotyczy powszechnego zjawiska jakim jest wyparcie traumy i nawracajace krotkotrwale wspomienia, na inny problem, zakladam inny. Edytowane przez Worldisyour Czas edycji: 2013-12-29 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Male przezycie i duze emocje - zrozumialy efekt czy przeczulenie?
Miałam pecha i chyba przyciągam dziwnych ludzi, bo często zdarzały mi się nieprzyjemne sytuacje jak niechciany dotyk w autobusie itp, a nawet wykorzystanie. Chociaż co ja się rozdrabniam, właściwie to gwałt, a na pewno jego próba. Chyba jestem bardzo wrażliwa, bo nie to najbardziej zapamiętałam.
Byłam dużo młodsza i naiwna, nie miałam jeszcze dużego doświadczenia i spotykałam się z chłopakiem o kilka lat starszym. On próbował mnie namówić na seks, no chłopaczynie niesamowicie na tym zależało, ale ja się z nim spotykałam z nadzieją, że się po prostu zakochał, co tam, że znamy się trzy dni. Oczywiście zakochana, wielkie wizje miłości. ![]() ![]() ![]() potrzebuję seksu......chcę seksu z Tobą......mam durex.....chcę pieprzyć......seks....upr awiać seeeks......uprawiać miłość..... Wielokropki celowo aby zachować to zalosny ton. ![]() Na szczęście pożegnałam kolegę...Czy uważacie, że to, że takie zachowanie w pewnym sensie odbiło się na mnie jest nieco zadziwiające i wynika ze zbytniej wrażliwości, czy przeciwnie, w ogóle was nie dziwi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dot.: Male przezycie i duze emocje - zrozumialy efekt czy przeczulenie?
Radzę bardziej się przejmować lukami w pamięci, dziś już zamieściłaś identyczny post. Czyżby początki demencji?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
gidran, widzialam, ze znajdzie sie strazniczka prawa i morlanosci, wytlumacyzlam moderatorom w tamtym watku dlaczego edytowalam i zamiescilam tutaj swoj problem: tam opisalam dwa rozne tematy w efekcie zrobilo sie male bagno i nikt nie pisal na to o co prosilam, i juz by nie napisal, nie zniszczylam zawartosci, jedynie uporzadkowalam.
---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- CzasKomety, chodiz o to, ze do dzis mam niesmak i zastanawiam sie czy ''kazda by miala, czy jestem jakas nadwrazliwa'' Edytowane przez Worldisyour Czas edycji: 2013-12-29 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Wątki połączone
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Watki polaczone bezmyslnie, bez sensu i byleby polaczyc, gdybym w tamtym przez przypadek napisala jeszcze o tym ktore wybrac patyczki do uszu, edytowala i napisala to w innym, tez by watki zostaly polaczone, byle by, ot taka mentalnosc Polaka jak z filmu Dzien Swira ^^
Moze znajdzie sie wreszcie choc jedna osoba, ktora zaglada tutaj aby wspomoc rada, zacytuje jeszcze raz moj watek: Miałam pecha i chyba przyciągam dziwnych ludzi, bo często zdarzały mi się nieprzyjemne sytuacje jak niechciany dotyk w autobusie itp, a nawet wykorzystanie. Chociaż co ja się rozdrabniam, właściwie to gwałt, a na pewno jego próba. Chyba jestem bardzo wrażliwa, bo nie to najbardziej zapamiętałam. Byłam dużo młodsza i naiwna, nie miałam jeszcze dużego doświadczenia i spotykałam się z chłopakiem o kilka lat starszym. On próbował mnie namówić na seks, no chłopaczynie niesamowicie na tym zależało, ale ja się z nim spotykałam z nadzieją, że się po prostu zakochał, co tam, że znamy się trzy dni. Oczywiście zakochana, wielkie wizje miłości. ![]() ![]() ![]() potrzebuję seksu......chcę seksu z Tobą......mam durex.....chcę pieprzyć......seks....upr awiać seeeks......uprawiać miłość..... Wielokropki celowo aby zachować to zalosny ton. ![]() Na szczęście pożegnałam kolegę...Czy uważacie, że to, że takie zachowanie w pewnym sensie odbiło się na mnie jest nieco zadziwiające i wynika ze zbytniej wrażliwości, czy przeciwnie, w ogóle was nie dziwi? Edytowane przez Worldisyour Czas edycji: 2013-12-29 o 22:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.