|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
GŁUPIE ACZKOLWIEK KŁOPOTLIWE PYTANIE ;p
Mam na mysłi róż do policzków. Jaki na dzien matowy , perłowy czy rozświetlajacy?? Jaki na wieczorowe wyjscie?? Jak uwazacie?? Jakimi sie malujecie??
Ja ostatnio robie jak mi się zamarzy ![]() Ostatnio gdzies pzreczytałam, że na dzień najlepszy jest matowy rózyk....Hmmm..Ciekawi mnie jakie wy preferujecie ![]()
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GŁUPIE ACZKOLWIEK KŁOPOTLIWE PYTANIE ;p
Ja na codzień wolę róże matowe i tylko takich używam. Na wieczór jasne, ze moze byc z drobinkami, ale to i tak zawsze zalezy, gdzie wychodzisz. Ogolnie powiem, ze nie podobają mi sie drobinki na policzkach moich kolezanek w bialy dzien, np w szkole. W ogole to nie pasuje, jak dla mnie.Nio, ale to moja opinia
![]()
![]() |
#3 |
Mrs Mrau
|
Ja jako rożu używam kulek rozświetlających Avonu,lubie mieć w ciągu dnia ładny błysk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ja uzywam takich rozy bardziej satynowych, czasem ylko matowych. Dodatkowo zawsze sobie gdzies naloze troche rozswietlacza bo lubie blysk.
Wyzne tylko aby nie zrobic z siebie sledzika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
A ja używam takiego z drobinkami, ale delikatnego - do rozświetlania, ożywiania buzi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
HIHIHI!!! Widze że ile wizażanek tyle opinii
![]() ![]() ![]() ![]()
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
śledzik to bardzo trafne określenie.....hihihi
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.