|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Sakuraki
|
![]() Jakie ćwiczenia na zgubienie cm z ud?
Witajcie. Mam takie pytanko,macie może jakieś sprawdzone ćwiczonka na zgubieniu paru cm z ud ?
![]() ![]() Bardzo dziękuję jakby ktoś odpowiedział ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jakie ćwiczenia na zgubienie cm z ud?
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Koleżanka powyżej ma rację
![]() I pamiętaj, że nie chudniemy miejscowo. Jeśli jesteś typem gruszki, to biodra i uda schudną ostatnie. A co do ćwiczeń, to zawsze i wszędzie będę polecać trening siłowy ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Z ograniczeniem nabialu to nie tak do konca, bo nalezy pamietac o diecie Dukana, ktora opiera sie glownie na bialku, a to jak wiadomo w nabiale wystepuje.
Szczerze polecam odpuscic sobie weglowodany, to na pewno pomoze. Trzeba miec silna wole i tyle. Ja jestem pod Dukanie i psychicznie wysiadlam. Jem teraz nawet o 23, kiedy juz przysypiam. To jest istna masakra psychiczna. Jem non stop i to wszystko, czego nie jadlam wczesniej. Nie potrafie sie powstrzymac, a co gorsza zdaje sobie sprawe ztego, jaki skutek bedzie i jem wiecej. Nie dajmy sie zatem zwariowac dietetycznym szalenstwom. Wracajac jednak do pytania, to kiedys na internecie znalazlam taki 7 minutowy zestaw cwiczen na nogi i od roku codziennie go stosuje, ale 45-55 minut, czyli wiecej powtórzeń i w miare sie sprawdza, a dodam, ze najszybciej tyje w udach i pupie, czego szczerze nienawidze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aha, ograniczenie węgli to dobry pomysł, szczególnie jeśli do tej pory było ich dużo w diecie, ale nie odpuszczaj całkowicie. Mózg pracuje na glukozie ![]()
You say I'm getting older. I say I'm getting better. Edytowane przez Kuningatar Czas edycji: 2014-01-08 o 16:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Mięsnie są takim oparciem dla naszego ciała, więc jak ich nie masz to ciało nie ma na czym się opierać i działa grawitacja. Ja nie jestem zwolennikiem postury Pudziana i oczywiście nie chciałabym tak wyglądać. Jednak jak zaczęłam chodzić na siłownię, koleżanka uświadomiła mi że nie tylko ćwiczenia aerobowe, ale i siłowe są potrzebne. Ostatnio ta kumpela mówiła mi coś o xxxxxx i coś o jakimś Wyzwaniu-to coś związanego z treningami, po których efekty są wymierne. Zastanawiam się nad wypróbowaniem, jednak chciałabym zapytać czy może ktoś coś więcej wie. Bo też łatwiej jest pracować nad swoją figurą gdy Ci ktoś fachowo podpowie
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-01-09 o 12:12 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ćwiczenia z Mel B są super i bardzo ujędrniają nogi, dlatego może zacznij z nią ćwiczyć. Może też rower?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja korzystam w tego zestawu http://www.doradca-sportowy.pl/pl/do...czenia-na-uda/
dopiero zaczęłam, więc efekty nie są oszałamiające, ale liczę na to, że z biegiem czasu będzie lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nie tu, to może chociaż na PW? jak tyję, to od razu idzie mi w uda i pupę, mam tendencję do tzw. bryczesów, może akurat te ćwiczenia by sie i u mnie spradziły??? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.