|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Zaproszenie ślub+ chrzest
Pooomocy
![]() Wymyśliłam z narzeczonym że chcemy połaczyć slub z chrzcinami jednego dnia Wszystko juz jest zaplanowane ale pozostaje kwestia zaproszeń. Nie chciałabym stawiac gości w trudnej sytuacji że musza dać w kopercie wiecej pieniedzy bo będą to dwie uroczystosci Tylko chciałabym napisać pod zaproszeniem informację ze w ramach prezentu dla naszej pociechy (dziewczynka -Kaja) kupili zabawkę ubranko jakis drobiazg. Czy możecie mi pomóc z ułożeniem tekstu, rymowanki ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaproszenie ślub+ chrzest
A moim zdaniem to goście sami zdecydują, czy chcą coś kupić, czy dać kasę do koperty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a nie lepiej pocztą pantoflową u mnie w rodzinie było podobnie i młodzi poprosili rodziców by zamiast kwiatów goście coś dla córci kupili maskotkę czy ubranko. I poszło po całej rodzinie
![]() Jest dużo wierszyków właśnie dot. prezentów dla dziecka zamiast kwitów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja ,byłabym za tym aby pocztą pantoflową przekazać o chrzcinach i zamiast kwiatów drobnych prezentach dla dziecka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A jak nie będą mieli zamiaru dawać coś dziecku , bo na to wychodzi że prezent dla was plus dla dziecka (bo tak w zaproszeniu jest) ...
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.