|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jaki krem spektakularny dla mamy 55 plus - Dermika cz Vichy?
Chcę kupić mojej mamie jakiś krem o spektakularnym działaniu. Moja mama skończyła 55 lat i choć nie wygląda zdecydowanie na swój wiek najbardziej by chciała "wzmocnić" i "zliftingować" skórę twarzy. Bardzo lubi kremy Dermiki i widać że nieśmiało marzy o zakupie czegoś z serii Dermika Mesotherapist. Dlatego też na pewno jej je kiedyś kupię
![]() Zastanawiałam się jeszcze nad La roche substiane, ale krem ten nie ma tego magicznego działania napinającego, bo sama go używam, dlatego chcę kupić go mojej mamie w przyszłości jako faktyczny zastrzyk odżywczy, a nie "udający" napięcie. Na razie chcę ją przekonać w widoczny sposób by bardzo dbała o swoją urodę ![]() Co radzicie? Mieliście styczność z serią Vichy N.GF. lub Dermika Meso? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
damn good coffee
|
Dot.: Jaki krem spektakularny dla mamy 55 plus - Dermika cz Vichy?
Jeżeli marzy o Dermice, to kup jej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Neovadiol GF Vichy jest dobry dla 40stek, ale po 50 potrzeba czegoś więcej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wizażowy Kot Igor
|
Z Dermiki moja mama nie była zadowolona. Natomiast pozytywnie wypowiada się o Vichy seria Gravity.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Moja mama zdecydowanie jest zwolenniczką Vichy Neovadiol GF. Co pewien czas próbuje innych firm, ale później wraca do Vichy. Wiem że Dermika jej nie zachwyciła.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ja też myślę że Dermika jest najlepszym rozwiązaniem. Moja mama też dostała ten krem i efekt ją zadowala.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Seria Mesotherapist jest świetna i wszystkie osoby, które znam i ją stosują są naprawdę baaaardzo zadowolone. Ja używam korektor wieku z tej serii na pojedyncze zmarszczki oraz kremu pod oczy i bardzo sobie chwale oba produkty
![]()
♥Ci, którzy kochają, sami sobie kształtują sny♥ Zamieszkałem w lesie, albowiem chciałem żyć świadomie. Chciałem żyć pełnią życia i wyssać z niego całą kwintesencję. Wykorzenić wszystko co nie jest życiem, bym w chwili śmierci nie odkrył... że nie żyłem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli się zastanawiasz, co spoza tej listy życzeń mogłoby się nadać to ja jakiś czas temu namówiłam mamę (po 60) na serum perłowe z Kolorówki: http://www.kolorowka.com/396,zestaw-...jace-30-g.html Efekty przeszły oczekiwania, bo okazało się, że to serum właśnie napina i rozprasowuje zmarszczki. Efekt pewnie doraźny, ale mojej mamie odpowiada, bo właśnie jakiś czas przed zakupem pojawiły się u niej nowe zmarszczki, które ją bardzo irytowały, a po tym serum są prawie niewidoczne. U mojej mamy kosmetyki do mieszania w domu sprawdzają się też dlatego, że wiele kremów sklepowych ją uczula albo roluje się na twarzy. Ogólnie z takich naprawdę działających to polecam właśnie mieszane kosmetyki, mają więcej substancji aktywnych. Tylko, że wiesz, w pewnym wieku to nie tylko działanie długofalowe jest potrzebne, ale właśnie doraźne spektakularne efekty są bardzo ważne.
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Vichy według mojej mamy jest do niczego. poleca natomiast dermike.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
moja mama jest 60+ i kupiłam jej w prezencie świątecznym zestaw kremów I. Eris Telomeric. Oczywiście jeszcze nie testowała, ale szukając opinii (nie było ich za dużo) trafiłam na same dobre. W sumie, nie wiedziałam o tej Dermice, może bym to wybrała. Problem z produktami 60+ jest taki, że nie ma zbyt wielu opinii w internecie. Ja te kremy Eris dojrzałam w Twoim Stylu, inaczej nie miałabym pojęcia, że to istnieje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Moja mama ma krem z HB, który zresztą sama jej kupiłam. Nie ma co ukrywać, że większość kosmetyków przywracających młodość to pic na wodę, który ma wyciągnąć kasę z naszej kieszeni, tak więc starajcie się wybierać po prostu na podstawie rekomendacji bardziej doświadczonych ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.