|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Gliwice - fitness club?
Razem z koleżanką chciałybyśmy zapisać sie na aerobik, obie mamy po 15 lat i nie wiemy, czy takie ćwiczenia są dla nas właściwe? Osoby w jakim wieku chodzą na takie ćwiczenia? Nie wiemy czy będziemy tam jedynymi nastolatkami. Ja już od pół roku ćwicze aerobik z filmikami które dziewczyny wrzucały w wątku 'Filmiki z rozgrzewką' natomiast koleżanka jeszcze większej styczności z aerobikiem nie miała. I czy opłaca sie zapisywać teraz? Bo sezon na zapisy chyba już minął, jak to z tym jest?
Pozatym chciałam spytać czy najlepiej zapisać sie tylko na aerobik, czy wykupić np. całą karte do fitness clubu i korzystać ze wszystkiego [siłownia, sauna itp.]? I jaka mniej więcej jest cena takich zajęć? No i ostatnie pytanie: Jakie są najlepisze Fitness cluby w Gliwicach? Mam nadzieje, że pomożecie pozdrawiam
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gliwice - fitness club?
no ja chce iśc na ten aerobik... może i nie mam styczności ale co tam pare podskoków chyba se dam rade . . .
ale gdzie iść nooo ?![]() W GÓREEEEEE WĄTEKKK
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Też jestem zainteresowana aerobikiem, chciała bym od października się gdzieś zapisać , tylko gdzie ???
![]() Myślałam o aerobiku na ulicy Warszawskiej tam gdzie basen - chodzila tam moja przyjaciółka i nie narzekała wiec chyba to mi zostanie Nikt nic nie poradzi haloooo
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
witam,
osobiscie polecam http://www.stepdance-fitness.pl/ wycisk niezly, roznorodnosc zajec ogolnie super!!!! |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
No no , moja siostra chodziła właśnie pare lat do stepdance i wycisk tam podobno niesamowity
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Hej, ponoć w Forum mają otworzyć jakiś wypasiony fitnes klub, ale ciągle nie wiadomo kiedy
Przynajmniej ja nie wiem:/
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
o, odkopałaś mój starusieńki wątek
![]() Wizażynko, w forum chyba będzie ten klub: http://www.reinholdlifestyle.com/ ![]() Aniusiaaa - zamierzasz kupić karnet, w jakiej jest cenie?
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
kas!a tutaj jest strona fitnesu na ul. Warszawskiej
http://www.fitnessstyl.pl/ wszystko pisze co i jak , ja będe dopiero mogła zdać relację w październiku
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, to czekam na Twoją relacje
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wykupię sobie karnet na warszawskiej na aerokickboxing
ale dopiero w następnym miesiącu, podobno bardzo fajnie tam jest koleżanka mi mówiła
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Ja polecam fitness w Studio Tańca Iskra. Świetni instruktorzy i niedrogie ceny!
![]() Jestem zwolenniczką ćwiczeń TBC |
|
|
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
Ktoś tam opowiadał mi o siłowni Dublet, na Warszawskiej (w budynku zespołu szkół łączności), karnet dla Pań kosztuje 30zł bez limitu wejść. Ale nie znam żadnych detali.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Generalnie to na początek trzeba sobie zadać pytanie - co chcę osiągnąć? Czy zależy mi na wymodelowaniu sylwetki czy głównie na pozbyciu się tłuszczyku
![]() Polecam gorąco siłownie HERKULES na Czwartaków - jest rewelacyjnie! a wierzcie mi wiem co mówie - dwa lata chodziłam do ISKRY, potem do Stepdance-fitness i dopiero na siłce odżyłam
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
tez sie chce zapisac z kolezanka na jakis fitness
chcemy spalic troche tluszczu, ale przy niezbyt skomplikowanych ukladach cwiczen, bo krucho z nasza koordynacja ruchowa. moze polecicie mi jakis konkretny rodzaj zajec?
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Tbc
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
W przyszlym tyg zaczynam. Kolezanka chciala BPU, ale najpierw zobaczymy jak jest na TBC i porownamy z BPU i sie zdecydujemy na ktores
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Ja polecam Iskre w Gliwicach. Super jest, tu masz stronkę : http://www.iskra-taniec.pl/.
|
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
od pazdziernika chodze do step dance'u. czasami na tbc, czasami na bpu
spokojnie moge polecic ten klub. zajec jest duzo, wycisk porzadny. poza tym kupujac karnet na np 12 wejsc, nie jest sie zobowiazanym do chodzenia na tylko jedne zajecia w okreslony dzien - chodzisz na co chcesz i kiedy chcesz. dla mnie ta elastycznosc jest bardzo wazna ![]() tak wiec polecam serdecznie. jak cos to piszcie na priva. |
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
hej
czy ktoras wizazanka z Gliwic moze mi polecic jakis klub fitness,najlepiej w centrum.czy ktoras juz korzystala z tego klubu w "forum"??
|
|
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
w forum podobno wste maja tlyko ci, ktorzy zapisali sie na samym poczatku, kiedy go dopiero otwierali. W scislym centrum jest tylko iskra, ale ma zajecia tylko 4 razy w tygodniu, i najwczesniej o godz 19. Step Dance troche dalej (na Ziemowita), ale tak naprawde nie maja konkurencji zadnej w gliwicach :/
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
a jak jest z tym klubem w forum-troche to smieszne zeby mogli chodzic tylko "wybrani".weszlam na strone iskry ale nic o fitnesie i cenach nie znalazlam
podobno sa zajecia prowadzone na sikorniku-to by mi odpowiadalo ale nie wiem gdzie i nie wiem za ile;/ jesli ktos wie prosze o info
|
|
|
|
|
#22 |
|
Crazy turtle lady
|
W creative-club na kozielskiej jest fittness, tylko hmm..dojazd lekko kulawy, mozna dojechac 280, 699, 692 i 57, tylko z centrum troche to zajmuje, bo to jest za rondem, jak się na Brzezinke jedzie. Co do cen i reszty to niewiem.
|
|
#23 |
|
Przyczajenie
|
Hej, czy ktos zna ceny karnetow na silowni w Creative na Kozielskiej? z gory dzieki za info
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Ja chodziłam na body space do Herkulesa na Czwartaków
polecam
|
|
|
|
|
#25 |
|
Przyczajenie
|
Ja polecam Iskrę, ale nie koniecznie aerobik, tylko tańce. Tam też schudniecie, a przy okazji nabierzecie więcej gracji.
|
|
|
|
|
#26 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! mam karnet na dwa miesiące fitnessu w nowootwartym Pure Health&Fitness w centrum handlowym Forum(wszystkie mieskzanki Gliwic wiedza gdzie to jest
) wartosc takiego karnetu to 500 zl ja zas jestem gotowa sprzedac go za 400 zl (wygralam dwa takie karnety,a ze potrzebuje pieniedzy jednego jestem w stanie sie pozbyc). jesli ktos jest zainteresowany,podaje nr gg: 7871154 oraz telefon 698 809 997
|
|
|
|
|
#27 |
|
Przyczajenie
|
polecam najlepszy fitness w gliwicach otwarty od 1 sierpnia 2010na ulicy robotniczej 2 ,dużo rożnych form zajęć. www.afitdanceclub.pl
|
|
|
|
|
#28 |
|
Przyczajenie
|
Ja osobiście polecam fitness w knurowie Belleza.
Zajęcia są w małych grupach, sala super.. nie gimnastyczna. Troszkę dalej, ale mieszkam na na trynku więc nie robi mi to różnicy. No i jest taniej... zawsze jakieś rabaty.. darmowa woda do picia. Tym którzy chcą mocnego wycisku polecam zajęcia u Iwony ![]() www.bellezafitness.pl |
|
|
|
|
#29 |
|
Przyczajenie
|
cześć Wam
ja polecam fitness na ul. Toszeckiej , dokładnie zajęcia odbywają się w Zespole Szkół Mech.Elektr. http://go-fit-sport.blog.onet.pl/ jest tanio i zawsze można się poradzić no i dojazd jest rewelacja! |
|
|
|
|
#30 |
|
Przyczajenie
|
klub fitness gliwice
ja osobiscie polecam afit dance w gliwicach zajecia odbywaja sie w squash clubie na ulicy robotniczej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:04.

ale gdzie iść nooo ?

ale dopiero w następnym miesiącu, podobno bardzo fajnie tam jest koleżanka mi mówiła