|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Brak planów na sylwestra
Witam
![]() jak już w tytule napisałam nie wiem co robić w sylwka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Brak planów na sylwestra
A co to za opcje, które nie wypaliły i dlaczego? Nie da się tego jakoś jeszcze zorganizować?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Wg mnie jeżeli miałaś jakieś propozycje to żaden problem wbić się gdzieś do znajomych na ostatnią chwilę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Tak to właśnie bywa, jak się jest wybrednym. Skąd ja to znam?
![]() Myślę, że najlepsza opcja to pójść do znajomych. Skoro Cię zapraszali to nie powinno być problemu, myślę, że się nawet ucieszą. Porozmawiaj z nimi, uzgodnij co masz przynieść (zazwyczaj albo każdy coś przynosi albo jest składka) i problem rozwiązany. A jeśli nie, nie wiem czy jesteś już pełnoletnia namów koleżanką na wspólne wyjście np.do klubu, można się pobawić za nieduże pieniądze. W ostateczności jeśli jesteś odważna skocz do klubu sama, jest mnóstwo wolnych osób, z którymi będziesz mogła potańczyć. I chyba ostatnia opcja to pójście na jakiś koncert, nie wiem gdzie mieszkasz, w każdym mieście na rynku organizuje się takie rzeczy. Myślę, że każda z tych opcji jest lepsza, niż siedzenie przed telewizorem w domu. Bierz telefon, dzwoń do znajomych i problem rozwiązany. Pozdrawiam!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ehh a ja znowu miałam plany, ale niestety nigdzie nie mogę wychodzić, ze względu na karę. Jestem jeszcze niepełnoletnia i ostatnim razem za dużo wypiłam - dlatego. Teraz Sylwester w domu po raz pierwszy w życiu od podstawówki :\ Porażka..a miało być tak fajnie. Może macie jakieś pomysły, co robić na Sylwka w domu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Może jestem czasem wybredna, ale akurat w tej sytuacji, to nie tak było. Bo np. jedna kolezanka stwierdziła że woli spędzic sylwka z swoim chłopakiem ( wyłącznie)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
No, też tak uważam. Mi i mojemu chłopakowi na parę godzin przed Sylwestrem nie powiodły się wcześniejsze plany i nie mieliśmy co ze sobą zrobić. Ale wolałam zaprosić go do siebie i spędzić ten czas jak każdy inny wieczór niż na siłę wpraszać się do znajomych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ja osobiście siedziałam w domu w tym roku, bo wkurzało mnie trochę "JAK TO NIE CHCESZ NIGDZIE IŚĆ, TO SYLWESTER TRZEBA IMPREZOWAĆ" ze strony moich znajomych. Z tego powodu nie lubię sylwestra - bo "trzeba" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.