Brak planów na sylwestra - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-12-29, 14:03   #1
Niezdecydowana 95
Przyczajenie

Brak planów na sylwestra

Witam
jak już w tytule napisałam nie wiem co robić w sylwka . Zawsze tak bywa, że sa plany, tyle opcji a jak jest koniec roku to nic nie wypala. Toż się zdenerwowała . Wbiłam na forum z myślą, że sa tu takie dobre kobiety , które może trochę mi pomogą
Niezdecydowana 95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-29, 14:45   #2
who cares
Raczkowanie

Dot.: Brak planów na sylwestra

A co to za opcje, które nie wypaliły i dlaczego? Nie da się tego jakoś jeszcze zorganizować?
who cares jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-29, 14:58   #3
muzeumolbrzymuf
Rozeznanie

Wg mnie jeżeli miałaś jakieś propozycje to żaden problem wbić się gdzieś do znajomych na ostatnią chwilę Pogadaj z tymi, którzy Cię zaprosili, wyjaśnij jaka jest sytuacja, przeproś że decydujesz się tak późno i po sprawie. Lepsze to, niż siedzenie samej w domu!
muzeumolbrzymuf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-29, 18:37   #4
martusia2489
Przyczajenie

Tak to właśnie bywa, jak się jest wybrednym. Skąd ja to znam? Jeszcze w tym samym dniu nie mam planów, decyduje się 3 godziny wcześniej...
Myślę, że najlepsza opcja to pójść do znajomych. Skoro Cię zapraszali to nie powinno być problemu, myślę, że się nawet ucieszą. Porozmawiaj z nimi, uzgodnij co masz przynieść (zazwyczaj albo każdy coś przynosi albo jest składka) i problem rozwiązany. A jeśli nie, nie wiem czy jesteś już pełnoletnia namów koleżanką na wspólne wyjście np.do klubu, można się pobawić za nieduże pieniądze. W ostateczności jeśli jesteś odważna skocz do klubu sama, jest mnóstwo wolnych osób, z którymi będziesz mogła potańczyć. I chyba ostatnia opcja to pójście na jakiś koncert, nie wiem gdzie mieszkasz, w każdym mieście na rynku organizuje się takie rzeczy. Myślę, że każda z tych opcji jest lepsza, niż siedzenie przed telewizorem w domu. Bierz telefon, dzwoń do znajomych i problem rozwiązany. Pozdrawiam!!!
martusia2489 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-29, 19:04   #5
MrsClaudia
Raczkowanie

Ehh a ja znowu miałam plany, ale niestety nigdzie nie mogę wychodzić, ze względu na karę. Jestem jeszcze niepełnoletnia i ostatnim razem za dużo wypiłam - dlatego. Teraz Sylwester w domu po raz pierwszy w życiu od podstawówki :\ Porażka..a miało być tak fajnie. Może macie jakieś pomysły, co robić na Sylwka w domu?
MrsClaudia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-30, 18:33   #6
Niezdecydowana 95
Przyczajenie

Może jestem czasem wybredna, ale akurat w tej sytuacji, to nie tak było. Bo np. jedna kolezanka stwierdziła że woli spędzic sylwka z swoim chłopakiem ( wyłącznie) , tu nie chca udostepnic sali na impreze i tak idzie, no kurcze !!!
Niezdecydowana 95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-01, 12:42   #7
muzeumolbrzymuf
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martusia2489 Pokaż wiadomość
Jeszcze w tym samym dniu nie mam planów, decyduje się 3 godziny wcześniej...
A co Twoi znajomi na to? Myślę, że to trochę nie kulturalne informowanie kogoś, że jednak przyjdziesz kilka minut przed. Ale to tylko moje zdanie.
muzeumolbrzymuf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-01, 12:50   #8
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a
Konto usunięte

No, też tak uważam. Mi i mojemu chłopakowi na parę godzin przed Sylwestrem nie powiodły się wcześniejsze plany i nie mieliśmy co ze sobą zrobić. Ale wolałam zaprosić go do siebie i spędzić ten czas jak każdy inny wieczór niż na siłę wpraszać się do znajomych.
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-01, 12:55   #9
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Niezdecydowana 95 Pokaż wiadomość
Może jestem czasem wybredna, ale akurat w tej sytuacji, to nie tak było. Bo np. jedna kolezanka stwierdziła że woli spędzic sylwka z swoim chłopakiem ( wyłącznie) , tu nie chca udostepnic sali na impreze i tak idzie, no kurcze !!!
nic nie zrozumiałam xD

ja osobiście siedziałam w domu w tym roku, bo wkurzało mnie trochę "JAK TO NIE CHCESZ NIGDZIE IŚĆ, TO SYLWESTER TRZEBA IMPREZOWAĆ" ze strony moich znajomych. Z tego powodu nie lubię sylwestra - bo "trzeba"
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości