|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Zwariowałam ;/
Jestem z chłopakiem 2 lata , bez żadnych przerw , generalnie wszystko dobrze sie ukladalo . 3 tyg poznalam chlopaka w barze , i wydaje mi sie , że sie w nim zauroczyłam
ale kocham mojego chlopaka , nie wiem co mam robic , jestem zmieszana . Uderzylo mnie strasznie , w sumie rozmawiam z nim na skype , on wie , ze mam chlopaka , powiedzial , ze nie chce niszczyc zadnego zwiazku , ale czuje ze jest mna zainteresowany rowniez . jak myslicie powinnam zerwac z nim kontakt szybko , zeby nie zepsuc swojego zwiazku? jestem szczesliwa , niczego mi nie brakuje z moim obecnym , ale to uczucie jest tak silne , z trudem sie powstrzymuje , zeby nie napisac , wyslac smsa , jest w nim cos takiego pociągającego , intrygującego ze nie da sie slowami opisac . Udaje tak niedostepnego ze jeszcze bardziej mnie to w nim kreci , jest przystojny , umie to wykorzystywac . zwariowałam . nie wiem co mam robic .
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zwariowałam ;/
A jakie podejście ma twój obecny? Może da się ich razem jakoś pogodzić?
|
|
|
|
#3 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
[1=1f20f4490eed8ff468648ba c3d7a94c7b4b466fa_64c4487 266a0a;44376880]Skoro kochasz swojego faceta i jest Ci z nim dobrze to nie warto "wkręcać się" w jakiekolwiek relacje - choćby przyjacielskie - z tym nowo poznanym typem. Ja na Twoim miejscu zerwałabym całkowicie kontakt, usunęła nr itd bo w przeciwnym razie ciągle by mnie kusiło co by było gdyby...[/QUOTE]
dokładnie postąpiłabym tak samo. Nie wiesz, kim jest ten typ, co sobą reprezentuje, a podejrzewam, że chłopaka swojego już dobrze znasz. I skoro jesteś z nim szczęśliwa, to nie radziłabym porzucać tego na jakąś miłostkę.
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
1. Skoro Ci dobrze w obecnym związku, to zerwij ten kontakt. Na tym właśnie polega bycie razem. Zauroczenie nie jest kwestią Twojego wyboru, ale kultywowanie tego uczucia - już tak.
2. To on wie, że jesteś zajęta, ale dalej z Tobą kręci? Czyli co, jednak chce Ci rozbić związek? Albo nie jest w porządku jako osoba, albo robi Ci wodę z mózgu (czyli i tak nie jest w porządku).
|
|
#6 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może trójkącik mu się trafi Skoro mówisz, że kochasz swojego chłopaka, to po co się gmatwasz w jakieś inne relacje, skoro już teraz jesteś nim zauroczona, to zapewne będzie się to pogłębiać i potem jeszcze większy problem
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.

ale kocham mojego chlopaka , nie wiem co mam robic , jestem zmieszana . Uderzylo mnie strasznie , w sumie rozmawiam z nim na skype , on wie , ze mam chlopaka , powiedzial , ze nie chce niszczyc zadnego zwiazku , ale czuje ze jest mna zainteresowany rowniez . jak myslicie powinnam zerwac z nim kontakt szybko , zeby nie zepsuc swojego zwiazku? jestem szczesliwa , niczego mi nie brakuje z moim obecnym , ale to uczucie jest tak silne , z trudem sie powstrzymuje , zeby nie napisac , wyslac smsa , jest w nim cos takiego pociągającego , intrygującego ze nie da sie slowami opisac . Udaje tak niedostepnego ze jeszcze bardziej mnie to w nim kreci , jest przystojny , umie to wykorzystywac . zwariowałam . nie wiem co mam robic .

Może trójkącik mu się trafi