![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)![]() Pewnie tak jak ja wiele z Was podjęło już nie jedną próbę, aby uporać się ze zbędnym tłuszczykiem, łatwo się mówi, trudniej się czyni. Analiza moich postępów, a raczej ich braku ukazuje mi jedno - jestem mistrzem wymówek ![]() ![]() No nic słowo się rzekło. Pewnie znajdę tutaj również kilka koleżanek, które postanowiły po raz ostatni podnieść rzuconą przez znienawidzoną wagę, a raczej jej pomiar - rękawicę. Jestem i ja, podnoszę, po raz ostatni, jeśli tym razem przegram, znikam i już prób nie podejmuję, będę żyła sobie w tym moim niedoskonałym ciele narzekając od świtu do nocy.. Bllleeeeee - cóż za okropna perspektyw ![]() ![]() ![]() Troszkę mi zajęło poukładanie sobie tego w głowie, ale mam nadzieję, że moja praca nie idzie na marne i że to co obmyśliłam przełoży się na efekty ![]() Do tematu podeszłam metodycznie: 1. Udałam się do dietetyka - jestem posiadaczką diety ok 1300 kcal, troszkę montonnej, ale jak wpadnę już w rytm i zasady zdrowego żywienia będę ją troszkę urozmaicać 2. Kupiłam karnet na siłownię i uczęszczam na nią 3 x tygodniu po 1,5 h 3. w dni kiedy nie ćwiczę na siłowni - gibam się w domku z melb najczęściej, jak nabiorę lepszej kondycji postaram się przeprosić z ewką ch ![]() 4. Piję dużo zielonej herbaty 5. Od dziś ![]() To chyba tyle na początek ![]() Potrzebuję dużo wsparcia, wiem, że ono mi pomaga ponieważ bywałam na innym wątku ze świetnymi dziewczynami, ale czegoś mi tam zabrakło, chyba właśnie częstego wsparcia, bo znam siebie i wiem, że potrzebuję spowiedzi i podsumowania każdego dnia, wtedy to ma sens ![]() I parę słów o mnie 33 wiosny, 164cm, córeczka cudna lat 4, kobieta pracująca ![]() Zapraszam ![]() Tabelka z naszymi wymiarami ![]() ![]() https://docs.google.com/spreadsheet/...0E&usp=sharing
Cel I - 57 - 1.10.2014 Cel II - 52 - 1.12. 2014 Cel III - 49 - 1.01.2015 Wzrost: 164 cm - 59 kg ![]() Edytowane przez lenik33 Czas edycji: 2013-12-06 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
Hej, witam moją imienniczkę chętnie do Ciebie dołączę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
przyłaczam się i ja
![]() zmieniam nawyki żywieniowe, staram się jeść co trzy godziny, nie jeść słodyczy, smażonego, ziemniaków, białego pieczywa... najgorzej mam ze słodyczami i..jedzeniem w nocy, poprostu budzę się i jem wszystko słodkie co mi wpadnie w ręce-lody,cukierki, chleb z dżemem...no masakra, ogólnie wszytsko to czego odmawiam sobie w dzień;/ rano czasem nawet nie pamiętam, że coś jadłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Mogę się dołączyć, bo na jednym wątku już pisałam, ale coś słabo się rozwija.
A ja bym wolała na bieżąco wszystko komentować, podzielić się odczuciami związanymi z dietą i ćwiczeniami, a potem cieszyć się razem z sukcesów. ![]()
#5 | |||
Raczkowanie
|
Witam serdecznie
![]() To już jesteśmy 4 , a to magiczna liczba ![]() ![]() Dziewczyny co myślicie, żebyśmy zaczęły - spróbowały walkę od tej diety 5:2 - znacie? Ja do wczoraj nie, ale dużo o niej poczytałam i właściwie to nie dieta, a sposób na dobre odżywianie i przyśpieszenie metabolizmu ![]() ![]() Co wy na to? Jak razem zaczniemy nie ma bata żeby nam się nie udało ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
![]() Siłownia - popieram - wczoraj zobaczyłam gwiazdy po 1,5 h godzinie, a dziś wszystko mnie napitala ![]() Napisz coś o sobie - lubię kojarzyć ludzi konkretnie ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
![]() Bardzo dobre założenia ![]() ![]() ![]() Za ćwiczenia ![]() Jaka Jesteś teraz, a jaka chciałabyś być ? A poza tym ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
![]() Ja też byłam na innym wątku, ale tak jak TY czuję się zmotywowana zintensyfikowanymi rozmowami i komentarzami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Witam tez jestem z wami!
![]() Mam 176 cm i ważę 66kg. Cel I - 63kg Cel II - 60kg Cel II - 57kg Pozdrawiam Was i życzę Nam dużo wytrwałości!! |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziękujemy i za Ciebie również kciuki trzymamy ![]() ![]() I teraz się nie podasz ! Bo życie mamy tylko jedno i trzeba je przeżyć w pięknym ciele ![]() ![]() ![]() A co poćwiczyłaś rano ?
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Rano ćwiczyłam skalpel z Ewą CH
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
mam 170cm i ważę 57, wiem że to waga dobra ale chciałabym się bardziej wymodelować niż odchudzić, to trochę brzuch odstaję, tam boczki odstają, no ogólnie trzeba się za siebie wziąć
![]() życiowo to pracuję w szkole i próbuję uczyć angielskiego ![]() witam wszystkie nowe dziewczyny ![]() ja dziś trzymię dietkę-owsianka, jogurcik, na obiad brokuł i marchewka z groszkiem ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Lenik a co to za dieta 5:2? pierwsze słyszę taką nazwę... |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
a więc mam 175 cm wzrostu waga 78 kg. wczoraj siłownia i 5 posiłków ( jestem dumna że nie skusiłam się na żadne słodkości) i dzisiaj 5 posiłków. Siłowni nie było bo wybrałam się na zakupki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | ||
Raczkowanie
|
dobry wieczór dziewczyneczki
![]() Dziś za mną pierwszy dzień dietki 5;2 niestety nie udało mi się zmieścić w przedziale 8 godzinnym, więc tylko jedna dietka ![]() ![]() Moje dzisiejsze menu: * śniadanie: płatki owsiane + 1 łyczeka rodzynek i orzechów, mleko 1,5% * II śniadanie: bułka grahamka z chudym twarogiem i łyżeczką dżemu latte - wrr - nie powinno być;( * ciasko owsiane - przekąska - winna być zdrowsza ![]() * obiad: pierś z kurczaka zawijana ze szpinakiem 120 gr + duszone pieczarki + 1/2 woreczka kaszy gryczanej * kolacja: mandarynka x 2 ![]() ![]() w ciągu dnia jeszcze 2 x zielona herbata ze słodzikiem Jutro postaram się zjeść pierwszy posiłek o 10 i skończyć o 18:00 byłoby idealnie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
![]() Wymedolować ciałko nigdy nie zaszkodzi, a wagę do wzrostu masz fantastyczną ![]() ![]() Bardzo prawidłowe menu ![]() ![]() a tutaj cos o diecie 5:2 http://kobieta.onet.pl/zdrowie/dieta...rniejsza/m4ccf http://5na2.pl/ sądzę, że "łatwiejszej" już nie ma ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
![]() Shopping to przecież też taka mała siłownia, ile się trzeba nawywijać między wieszakami to tylko my babeczki wiemy ![]() Ja też większość czasu siedzę, więc ruch jak najbardziej wskazany ![]() A jaki masz cel i ile macie lat dziewczynki ?
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie też powoli dopada monotonia żywieniowa..ale dziś na kolację jadłam taką sałatkę mini z dwóch jajek, zielonego groszku i jogurtu naturalnego, niby nic ale bardzo dobra, a ugotowałam sobie jeszcze na dwa dni zupę-brpkuł,kalafior,marchewka ,pietruszka,indyk,płatki owsiane i makaron pełnoziarnisty-uwielbiam ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Lenik a to nie za późno na śniadanie i nie za wcześnie na ostatni posiłek? u mnie to nie przejdzie bo do 10 padłabym z głodu a znowu z siłowni czasem wracam około 19:30 i też sobie nie wyobrażam nie zjeść czegoś. ciekawa jestem jak Ci ta dieta 8 godzinna pójdzie ![]() ![]() ![]() ja mam 26 lat, ale czuję się na 20 ![]() kurde dziewczyny ja strasznie dużo jem białka;/ powinnam około 50g dziennie a jem koło 70. ale już nie mam jak ograniczyć. w tamtym roku ważyłam 60kg potem schudłam do 54 ale jak zaczełam ćwiczyć na siłowni to waga poszła w górę chociaż wyglądałam lepiej ![]() teraz dopiero się zważę 16 listopada, bo mam plan dwa tygodnie się trzymać tych moich 5 posiłków i nie jedzenia słodyczy jak diabli ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
śniadanie ( 6.30): płatki owsiane gotowane na mleku i wodzie
przekąska (11.00) : 2 średnie jabłka mini "obiad" (13.00) w pracy: 1 kanapka z ciemnym chlebem obiad w domu (15.30): kopytka ale bez skwareczek ![]() kolacja (19.30): 2 kanapki z ciemnym chlebem, szynką, papryką i ogóraskiem ![]() dużo wody, zielona herbata i pokrzywa. tak wyglądał mój dzień. ogólnie głodu wielkiego nie czułam ![]() no i mam 23 lata i moim celem jest 70 kg ![]() ![]() Edytowane przez Marteczkaa9 Czas edycji: 2013-11-05 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na diecie jestem już drugi tydzień (mała przerwa była, bo wolne i wizyta u rodziny, każdy wie jak wtedy jest ![]() Dieta miała być ok. 1300 kcal, ale dla mnie to za mało więc na początku dobijałam do 1500 kcal i wraz chodziłam ciągle głodna. Dzisiaj np. wyszło mi ponad 1400 kcal. Wstawię jeszcze jadłospis, może kogoś zainspiruje. ![]() Ubyło mi już chyba z 1 kg i na pewno lepiej się czuję mimo uczucia, że jestem ciągłe głodna. ![]() Powiem Wam dziewczyny, że ćwiczenia, siłownia dużo dają, to lepsze od samej diety. Od samej diety się ciało nie wymodeluje, jeżeli ktoś chciałby uzyskać też taki efekt ![]() Dodam, że zazwyczaj jem 6 posiłów, ale dzisiaj mi się nie chciało gotować zupy i odbiegłam od tej zasady. To jeszcze też zależy od tego, jakie mam inne zajęcia w ciągu dnia, bo nie zawsze mam czas tak często sobie posiłki przygotowywać. ![]() To mój dzisiejszy jadłospis: I śniadanie 2 łyżki musli z ziarnami zbóż + 2 łyżki płatków owsianych + około 200 ml mleka 2% II śniadanie dwie kromki chleba razowego ze słonecznikiem + dwa plasterki szynki konserwowej wieprzowej+2 listki sałaty + pół pomidora +rzodkiewka+około łyżka serka kanapkowego ze szczypiorkiem do posmarowania chleba kawa ze śmietanką i jedną łyżeczką cukru Obiad plaster schabu ok 70 g w tymianku, smażony na łyżce oleju rzepakowego + 1 pomidor + 2 łyżki groszu konserwowego + 2 listki sałaty + trochę mieszanki sałat, warzywa skropione sokiem z cytryny, posypane z solą i pieprzem herbata pomarańczowa z dodatkiem pół łyżeczki miodu (20 kcal) kolacja jajecznica z dwóch jaj smażona na pół łyżeczki oleju + pół serka wiejskiego+ 1 mały pomidor + mała kromka chleba żytniego ze słonecznikiem jedno jabłko Bilans kalorii z całego dnia: ok 1420 kcal Cytat:
Nie radzę jeśc kopytek na diecie. ![]() Ostatnio próbowałam jeść ich mniej: zjadłam może z 15, nic się nie najadłam, a kalorie przybyły. Lepiej zjedz mięsko na obiad. Poczujesz, że masz energię z tego. Jeżeli mogę coś jeszcze doradzić, to na Twoim miejscu zjadłabym porządne śniadanie, bo płatki owsiane ok, ale 0 13 dopiero jest tak jakby drugie śniadanie - bo kanapka to nie obiad. ![]() ![]() Cytat:
Ja po 18 jeszcze jestem głodna. Jeżeli chodzę spać o 24 to będzie 6h od ostatniego posiłku. I umarłabym z głodu chyba gdybym miała nic nie jeść przez te 6h. A jak wstaję rano to też już o 7 jestem głodna. Więc te 8h w moim przypadku by odpadało. ![]() Tobie też bym radziła więcej warzyw, np. do obiadu. ![]() ![]() Mandarynka i ciastko to nie kolacja. Zjedź coś z białkiem. Ogólnie nie powinno się owoców jeść wieczorem, chociaż nie wiem dlaczego. ![]() ![]()
![]() Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2013-11-05 o 22:13 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | ||
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Nie wytrzymałam do 10 tej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mój plan na dziś jest taki, że muszę myknąć do urzędu potem ok 11 na 2,3 h do pracy, o 14 planuję siłownię, potem odbieram Lenika z przedszkola i mam w planie długi spacer po lesie dodakowo z naszym szalonym psem ![]() a w temacie żywienia: I śniadanie: płatki owsiane + bakalie II śniadanie: kanapka z chleba razowego z szynką drobiową i pomidorem Przekąska: pomarańcza Obiad: Tagiatelle ze szpinakiem ( został mi od wczoraj ![]() Kolacja: jajko na miękko Miłego dnia ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
![]() A jak schudłaś te 6 kg i w jakim czasie ? Może ustalimy sobie jakis dzień ważenia/mierzenia ? Przyrzekam uroczyście, że od jutra ( bo dziś ugryzłam już cistko owsiane ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
![]() Będę za nas mocno trzymała kciuki ![]()
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Lenik zajeło mi to schudnięcie około 5 miesięcy, robiłam to co teraz czyli siłownia, ale codziennie i pięć posiłków, czasem zdażały mi się wpadki. Wtedy obliczyłam sobie ile powinnam jeść węgli, białka i tłuszczu żeby stracić na wadze, zakupiłam sobie wagę kuchenną i zaczełąm wszystko zapisywać na takiej stronie ilewazy.pl mówie wam ta strona jest extra teraz też jej używam, nie zajmuje to dużo czasu a widać czarno na białym ile czegos się zjadło i jak zmienić jadłospis żeby było tak jak ma być-polecam bardzo!
![]() a tym, że nie wytrzymałaś do 10 się nie przejmuj-rano jest bardzo ważne, żeby zjeśćdo godziny po przebudzeniu, żeby nie spowolnić metabolizmu, a płątki to super śniadanko ![]() Syklamen owoców nie powinno się na wieczór, bo zawierają dużo węglowodanów, na noc powinno się jeść wysokobiałkowe rzeczy. Orbitek fajna sprawa, ja mam rowerek ale stoi biedny i sie na niego kurzy, jakoś nie mam motywacji do niego, ale za to lubię hula-hop-wieczorem oglądam przepis na życie i hulam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny dołączam do was
![]() Mam 22 lata, 164 wzrostu i waże... hmm ostatnio coś koło 55, ale to chyba przez mięśnie, bo całe 2 mc ćwiczyłam 6dni w tygodniu z ewką ch. Z tym, że w ogóle nie pilnowałam diety. Teraz miałąm 2 tyg przerwy i dziś za mną 1 trening. Mój plan to ćwiczenia 6x w tygodniu po jakieś 40min, poza tym dieta! Tj. nie jem słodyczy (od 3 dni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
[1=e19c5719f6a7940d002dc7b 15b591184dc08028e_5f8782f 23d7b5;43593730]Hej dziewczyny dołączam do was
![]() Mam 22 lata, 164 wzrostu i waże... hmm ostatnio coś koło 55, ale to chyba przez mięśnie, bo całe 2 mc ćwiczyłam 6dni w tygodniu z ewką ch. Z tym, że w ogóle nie pilnowałam diety. Teraz miałąm 2 tyg przerwy i dziś za mną 1 trening. Mój plan to ćwiczenia 6x w tygodniu po jakieś 40min, poza tym dieta! Tj. nie jem słodyczy (od 3 dni ![]() ![]() Chcesz zostać wegetarianką, że z mięsa rezygnujesz? Bo skoro rezygnujesz, to musisz zastępować je produktami wysokobiałkowymi, np. z soji. ![]() Inaczej według mnie to nie jest dobry pomysł. Już lepiej z pieczywa całkiem zrezygnować, a chude mięso i ryby zostawić.
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Znam ta stronę, ale nigdy nie korzystałam, zacznę od jutra ![]() A jak mam obliczyć ile białka, węgli itd potrzebuję dziennie, żeby schudnąć te 8kg w dokładnie 100 dni ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- [1=e19c5719f6a7940d002dc7b 15b591184dc08028e_5f8782f 23d7b5;43593730]Hej dziewczyny dołączam do was ![]() Mam 22 lata, 164 wzrostu i waże... hmm ostatnio coś koło 55, ale to chyba przez mięśnie, bo całe 2 mc ćwiczyłam 6dni w tygodniu z ewką ch. Z tym, że w ogóle nie pilnowałam diety. Teraz miałąm 2 tyg przerwy i dziś za mną 1 trening. Mój plan to ćwiczenia 6x w tygodniu po jakieś 40min, poza tym dieta! Tj. nie jem słodyczy (od 3 dni ![]() ![]() cześć witamy ![]() mamy taki sam wzrościk i założenie wagowe prawie identyczne ![]() ![]() ![]() Powiedz mi jak oceniasz te dwa miesiące tak zintensyfikowanego treningu z ewką ? jakie zmiany widzisz ? ile na wadze? Ja od jutra też nie jem słodyczy ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=lenik33;43596436]No to ja mam trzy miesiące kochana
![]() ![]() Znam ta stronę, ale nigdy nie korzystałam, zacznę od jutra ![]() A jak mam obliczyć ile białka, węgli itd potrzebuję dziennie, żeby schudnąć te 8kg w dokładnie 100 dni ![]() Lenik jutro Ci napiszę adres strony na której to obliczałam bi nie mam przy sobie laptopa,a na nim mam zapisaną, teraz nie mogę jej znaleźć ![]() A do czego masz trzy miesiące? ![]() Edytowane przez Karolinek1987 Czas edycji: 2013-11-06 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | ||
Raczkowanie
|
[QUOTE=Karolinek1987;43596 706]
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Dzisiejszy dzionek zaliczam średnio do udanych, w skali 1:10 daję mu 4, więc słabo, ale zawsze mogło być 1 ![]() Menu: I śniadanie: płatki owsiane z bakaliami II śniadanie latte, wiem ![]() podwieczorek: winogronka obiad: kasza gryczana z kurczakiem, szpinakiem i pieczarkami kolacja: jajko na miękko i pomidorek ćwiczeń zero wrrrrr ![]() Oby jutro było lepiej ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
lenik, mogę umieszczać jadłospisy, ale ostrzegam, że nie będzie w nich aż takiego zróżnicowania, że codziennie jem co innego. Bo jak robię zakupy to na cały tydzień i staram się to pozjadać. Więc np. rodzaj mięsa mi się powtarza.
![]() A jeśli chcesz zmniejszyć mój wczorajszy jadłospis do 1300 kcal to wyrzuć jabłko i cukier/miód z napojów i masz ok. tyle kalorii ile chcesz. ![]() Dobrze to dzisiejszy jadłospis: I śniadanie 2 łyżki musli z ziarnami zbóż + 2 łyżki płatków owsianych + około 200 ml mleka 2% kawa z odrobiną mleka, z dodatkiem łyżeczki cukru II śniadanie trzy małe kromki chleba razowego ze słonecznikiem (każda 77 kcal) + dwa plasterki szynki konserwowej wieprzowej+2 listki sałaty + pół pomidora +dwie rzodkiewki+około łyżka serka kanapkowego ze szczypiorkiem do posmarowania chleba zielona herbata z dodatkiem łyżeczki cukru Przekąska: kiwi, jabłko Obiad plaster schabu ok 70 g w tymianku, smażony na pół łyżki oleju rzepakowego +pół jajka ugotowanego na twardo + 1 pomidor + 2 łyżki groszu konserwowego + 2 listki sałaty + trochę mieszanki sałat, warzywa skropione sokiem z cytryny, posypane z solą i pieprzem kawa z odrobiną mleka z dodatkiem łyżeczki cukru Kolacja: sałatka: 3 łyżki tuńczyka, pół cebuli, jeden ogórek kiszony, poł jajka, poł łyżki jogurtu naturalnego Bilans kalorii: ok 1250 kcal
![]() Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2013-11-06 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lenik mam ta stronkę - http://www.herk.pl/programy/zapotrzebowanie-kalorie.php jak zjedziesz trochę niżej to jest tam metoda dokładniejsza-wpisujesz dane i wszystko Ci obliczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Leniku przygarnij mnie ![]() ja od jakichś dwóch tyg odchudzam się z koleżankami w pracy i tak: -nie ma podjadania śmieci/słodyczy/zamiawiania pizzy/sajgonek ![]() -jemy regularnie (wszystkie o tej samej porze ![]() -pilnujemy się, żeby jeść w miarę dietetycznie ![]() -pijemy więcej (ja najczęściej herbatę zieloną i czerwoną) na razie się nie ważymy ![]() no i fajnie by było mieć i tutaj wsparcie ![]() ja na pewno nie będę się dużo udzielać (jedynie tylko wieczorami) bo czasu brak.... to jak? mogę dołączyć? ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
a w domu mam i rowerek stacjonarny (tz do garaży wyniósł), stepper, twister echhh ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
ja w tamtym roku zaczęłam biegać w listopadzie z moim tatą ![]() ![]() efekt- bez mega wyrzeczeń dietowych -8kg ![]() a teraz brak sił jakos na cwiczenia |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
ej Neska
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No pewnie kochana, że możesz! Witaj ![]() ![]() ![]() A napisz tutaj dziewczynkom ile teraz masz i ile chciałabyś mieć ![]() I jeszcze pisz co tam jadasz w tej pracy ![]() ![]() I trzeba spojrzeć prawdzie w oczy, że bez ćwiczeń to my niewiele zdziałamy, więc musimy spiąć dupkę i zabrać się do roboty ![]()
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
hej dziweczyny przyłaczam sie do was
![]() mam 20 lat, 161 cm wzrostu i 59 kg ![]() mój cel 50 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.