|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dlaczego mam wrażenie że mu już na mnie nie zależy ?
Spotykam się z chłopakiem jeszcze nie jesteśmy oficjalnie parą ale łączy nas wiele. Choć jednak mam wątpliwości mam wrażenie że mnie unika że mu na mnie nie zależy , Znamy się dosyć długo tylko problem tkwi że nie możemy się często widywać bo on mieszkam 50 km o de mnie i praktycznie cały tydzień pracuje za granicą w Niemczech przyjeżdża tylko na soboty i czasem niektóre dni w tygodniu, Pracuje praktycznie cały dzień . Ale boje się że może jednak już mnie nie chce w ogóle się nie odzywa nic nie pisze nie dzwoni przez tydzień potrafi tak milczeć a ja cały czas tęsknie i mam tego dosyć że ja muszę tak cierpieć , jednak nie było tak zawsze tylko od pewne czasu mam takie wrażenie że mnie unika dlaczego ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ReklaMO(D)żerca.
|
Dot.: Dlaczego mam wrażenie że mu już na mnie nie zależy ?
a wpadłaś kiedyś na pomysł, żeby zapytać go o to, czemu się nie odzywa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak serio... to skąd my niby mamy wiedzieć dlaczego? Na moje oko to mu nie zlaeży bo jak facetowi zależy to się odzywa- taka prosta zasada. Ale wróżką mimo wszystko nie jestem wiec najlepiej jak spytasz jego a nie nas. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Pytałam to się tłumaczy że nie ma czas .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
moze poznal kogos innego? albo nie jest poprostu zainteresowany blizsza znajomoscia z Toba.takie zycie,lepiej teraz niz za rok
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Skoro nie jesteście oficjalnie parą, to on nie czuje się do niczego zobowiązany. Jesteś dla niego miłą niunią, która czeka jak wierny pudelek na każdy jego przyjazd. A może ma kogoś w Niemczech?
Najlepiej chyba by było porozmawiać kim dla niego właściwie jesteś, bo wygląda na to że nikim znaczącym, niestety... Poza tym związek na odległość przeważnie kończy się źle. Rozetnij ten ropień konkretną rozmową. Przypuszczam, że będzie kręcił i męcił wtedy lepiej to zakończyć... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Ja na tłumaczenie faceta, że nie ma czasu się odezwać nigdy nie wierzyłam i wierzyć nie będę, bo napisanie głupiego smsa zajmuję chwilę, więc sory, a w Twoim przypadku to już w ogóle kiepsko, skoro przez cały tydzień tej chwilki nie potrafi znaleźć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Autorko, bywam czasem na pewnym forum kobiecym (nie wizaż). Oczywiście czasem udziela się tam kilku przedstawicieli płci brzydkiej. Kiedyś przewinął się tam wątek w podobnym tonie. Jeden z obecnych panów odpowiedział autorce, że skoro ma wrażenie, że facetowi nie zależy, to pewnie tak jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
To nie tak. Jeśli chciałby, to znalazłby ..pół minuty na smsa wiedząc, że Tobie bardzo na tym zależy. Jeśli jemu zależałoby podobnie to także dążyłby do tego kontaktu, to przecież nie działa jednostronnie. Lepiej sobie daj spokój zamiast się zadręczać wpatrując w telefon.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.