|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
muzyka na imprezę
wiem, że były takie wątki, ale są one stare i muzyka na nich niezbyt aktualna. poszukuję muzyki na osiemnastkę. macie jakieś ciekawe propozycje?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1. disco polo 2. wolne piosenki 3. inne których słuchacie ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-01-17 o 17:56 Powód: Zmniejszenie czcionki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: muzyka na imprezę
Przecież muzyka to temat rzeka, jej wybór zależy od gustu gości...
Z popularnych dziś: Martin Garrix - Animals Donatan & Cleo - My Słowianie Avicii - Wake me up DVBBS & Borgeous - Tsunami Robert Thicke - Blurred Lines Imagine Dragons - Radioactive Calvin Harris - I need your love Ellie Goulding - Burn Eminem - The Monster Avicii - You make me Lawson - Juliet Kase Wrethov - Break down Inna - More than friends Armin van Buuren & Trevor Guthrie - This is what it feels like Przejrzyj może w necie przeboje z Eski, to raczej będą takie rzeczy "na czasie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
polecam tą stronę
![]() zawsze z niej wybieram piosenki do samochodu właśnie disco-polo ![]() http://www.redmusic.pl/disco-polo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
W prawdzie ja swoją osiemnastkę miałam już jakiś czas temu, ale od siebie dodam, że ludzie zarówno dobrze bawią się do popularnych hitów, jak i starszych piosenek typu Macarena, Conga, Mambo no. 5. Tak jak ktoś wyżej wspomniał, poprzeglądaj obecne listy, możesz też znaleźć gotowe playlisty na Youtube
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Eeee tam disco polo zawsze na czasie
![]()
Chcę mieć coś swojego. Coś co będę kochać. Bo ja tak naprawdę najbardziej w życiu chcę kogoś kochać... <3 czerwca 2013 - Pedagog resocjalizacyjny ![]() luty 2014 - Pedagog wczesnoszkolny i przedszkolny Studentka Pedagogiki rewalidacyjnej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.