|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
poradzicie?
Witam Was serdecznie
![]() jest tu nowa i liczę na Waszą pomoc i błagam nie zrównajcie mnie z błotem, zdaję sobie spraw że sytuacja może wywołać u wielu z Was drwinę, dlatego proszę o pomoc Was incognito a nie kogoś ze swojego otoczenia. Otóż... ja obecnie samotna (nie mylić ze słowem zdesperowana) 26 latka udałam się do "najlepszego przyjaciela" kobiety - ginekologa, po wejściu do gabinetu nogi się podmienią ugięły (niczym przy pierwszej wizycie) za biurkiem siedział uroczy młody pan doktor, z uśmiechem i doskonałym poczuciem humoru. Wpadł mi od razu w oko i niestety nastąpiło kompletne zauroczenie. Od wizyty mija miesiąc a ja cały czas widzę go przed oczami, zrobiłam wywiad środowiskowy z dalszą sąsiadką (największa plotkara z piguł pracujących w miejskim szpitalu) od słowa do słowa dowiedziałam się pan doktor jest do wzięcia i ma 34 lata. Tak, wiem zauroczyłam się, a to mija, nie znam go, poza tym nie wiem czy jestem w jego typie, jest przystojny więc nie jedna ostrzy sobie na niego pazurki. Napiszecie zapewne że był dla mnie miły bo to jego praca, a ja jak jakaś nienormalna lecę na niego bo dotkną mnie tam i ówdzie - (nie zgadzam się z tym drugim!!). I co teraz zrobić, czy nic nie robić? Chociaż, kto nie ryzykuje ten nie pije szampana (lub jak kto woli nie siedzi w Rawiczu) może dopomóc ślepemu losowi, chociaż na jedną kawę, tylko jak (bo znajomość tak trochę od dup* strony ![]() ![]() Z góry dziękuję za Wasze porady. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: poradzicie?
Wydaje mi się, że powinnaś spróbować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
kacha958 dziękuję za odzew
![]() Wiem, że tak byłoby najlepiej, tylko gdzie jest ten grunt... bo tego to mi już najlepsze źródło informacji (czyt. sąsiadka) nie powie bo raczej nawet ona nie jest aż tak dobrze poinformowana. Edytowane przez xonaax Czas edycji: 2014-02-22 o 00:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Ludzie czasem wiedzą więcej niż się może wydawać:P Wiem z własnego doświadczenia...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
wiem, wiem ludzie czasem wiedzą o nas więcej niż my sami o sobie, jednak jedynym łącznikiem jest sąsiadka a wtajemniczenie jej to jak bycie w szeregach kamikaze. Wspólnych znajomych też niestety na daremno szukać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A z tego szatańskiego facebooka nic się nie dowiesz? Może polubił jakąś knajpę w Waszym otoczeniu? Nie wiem sama, ale skoro nie masz kogo wypytać to tylko taki sposób przychodzi mi do głowy. Śledzić go przecież nie będziesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
aż tak nie sfiksowałam, żeby kogokolwiek śledzić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Życzę powodzenia, trzymam kciuki żeby Ci sie udało. Jestem ciekawa jak się to potoczy.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Jeżeli nie ma go na fb to pozostaje następna wizyta i później zapytaj czy się z Tobą nie umówi. Jak coś pójdzie nie tak to najwyżej zmienisz lekarza
![]()
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
emigota2 nie dziękuję, obiecuję że będę tutaj zaglądała i o rezultacie poinformuję,jakkolwiekby nie było!!
to powiadacie, ze tak prosto z mostu? nie ukrywam, że rozważałam to ale wolałabym jakoś tak zakręcić rozmową aby skończyło się właśnie takim zaproszeniem z mojej strony bo przecież nie powiem mu na koniec jak będzie uzupełniał kartotekę "co robi Pan dziś po pracy? może wspólna kawa?"????????? Edytowane przez xonaax Czas edycji: 2014-02-22 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wg mnie nic złego w takim pytaniu. Najgorsze chyba zebrać się w sobie i zrobić ten krok. Potem już z górki będzie. Albo się zgodzi albo nie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Ja również jestem bardzo ciekawa, jak potoczy się ta cała sytuacja
![]() Jeśli dobrze pamiętam, to pisałaś, że facet lubi pożartować ![]() ![]() Pamiętaj, że mowa ciała jest też bardzo ważna, bo odpowiada ona 80% komunikacji z drugą osobą. Możesz np. bawić się swoimi włosami, uśmiechać się, kiwać głową (dając znak, że go słuchasz lub się z nim zgadzasz) oraz najważniejsze bądź naturalna...Bądź sobą ![]() Trzymam mocno kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Może jestem chorym zwyrolem
![]() ![]() Ale dziewczyny dobrze radzą. Zaproszenie na kawę prosto z mostu. Tylko z uśmiechem! Jeszcze mi się nie zdarzyło nie dopiąć swego, jeśli kogoś proszę/zapraszam/przepraszam itp. z niewinnym uśmieszkiem ![]() ![]() A jak się nie zgodzi, to trudno, lekarza zawsze możesz zmienić. To nie pracodawca ani sąsiad, także nie będziesz się musiała później narażać na niezręczności wychodząc z domu po bułki. Także ryzykuj! I daj znać, jak poszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
To mowisz, ze w Rawiczu ten pan dokotorek? Haha, a mozesz podac ulice/ przychodnie gdzie przyjmuje? Chyba kojarze kogos takiego... Moze byc na pw
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
mam nadzieje, że starczy mi odwagi, szczerze mówiąc myślałam, że mnie tu wyśmiejecie a tu proszę....
![]() nie, lekarz nie jest z Rawicza, chodziło mi o ten zakład karny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zresztą ja nie jestem taka cierpliwa. Wymyśliłabym jakiś pretekst i poszła do niego w miarę szybko.
![]() |
![]() |
#19 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale jaki pretekst można wymyślić dla wizyty u ginekologa, żeby go do siebie nie zrazić? ![]() "Panie doktorze, podejrzewam, że mam grzybicę pochwy. To swędzenie, te cuchnące, zielone upławy... Aha, może da się pan wyciągnąć na kawę?" ![]() Albo: "Wydaje mi się, że mogę być w ciąży... O, jednak nie jestem! Cudownie! W takim razie może da się pan zaprosić na kolację, by to uczcić?" ![]() Jeszcze jakieś propozycje? ![]() Edytowane przez 201609102148 Czas edycji: 2014-02-23 o 15:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Może lepiej:
"Panie doktorze zastanawiam się czy nie mam jakiś problemów z hormonami. Wydaje mi się, że mam za wysokie libido. No po prostu mogę zawsze i wszędzie! To może... Da się pan zaprosić na kawę?" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ale muszę sobie wynaleźć jakiś inny powód żebym nie wyszła na desperatkę bo z podwyższonym libidem to chyba zrobię z siebie idiotkę |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Albo kij z kawą, od razu do rzeczy.
"Panie doktorze, boję się, że mogę mieć jakąś wadę anatomiczną... Wie pan, przeżywam bardzo intensywne orgazmy, wielokrotne w dodatku. Zaprezentować?" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
wyczuwam ironię... czyżbym pochwaliłam co niektórych za szybko?!
z takim tekstem to lepiej już dziś powinnam poszukać nowego lekarza na przyszłość |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Tam zaraz ironię... Przecież to tylko żarty, rany
![]() A radę, którą dałam wyżej podtrzymuję, była dana na poważnie. W przeciwieństwie do całej reszty napisanej typowo dla żartu. No nie róbmy z jaj pogrzebu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
w takim razie muszę popracować nad dystansem, jak się nie uda z kawą to przynajmniej pozostanie mi on (dystans) i modły do świętych aby nie spotkać na swej drodze doktorka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Nieźle się ubawiłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A co do dystansu- jeśli Doktorek serio jest dowcipny, to się przygotuj psychicznie, bo lekarze miewają czasem dość oryginalne poczucie humoru... Co dopiero w prywatnej rozmowie wychodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Ja bym coś jednak wymyślila z tymi hormonami.. Powiedź może, że coś nie tak, że masz wachanie nastroju, okres jest nie regularny :P No nie wiem co jeszcze może być związane z hormonami, nie znam się aż tak :P no i jak już zleciłby Ci jakieś konkretne badania, to zapytaj prosto z mostu: Skoro jest Pan dla mnie taki miły, może dałby się Pan zaprosić na kawę? I tyle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.