|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Nie potrafię zaufać chłopakowi
Cześć! Jestem ze swoim chłopakiem od 3 miesięcy, bardzo mocno go kocham, można powiedzieć, że znalazłam miłość swojego życia. Mam mały problem...Nie potrafię mu zaufać! Przeprowadził się do miasta niedawno, więc nic nie wiem o jego przeszłości. Wiem tylko, że kiedyś był typowym wyrywaczem i zdarzyło mu się zdradzić dziewczynę. Rozmawiałam z nim na ten temat wiele razy i zawsze zapewniał mi, że byłby idiotą zdradzając mnie, bo jestem inna i bardzo mnie kocha. Przez chwilę jestem spokojna, ale gdy mija trochę czasu i sie nie widzimy, znowu wydaje mi się, że mnie oszukuje i się z kimś spotyka. Nie wiem co zrobić, bo potrafię mu zaufać, choć się staram...Co radzicie zrobić, bo ta chora sytuacja nie pozwala mi być w pełni szczęśliwą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie potrafię zaufać chłopakowi
Cytat:
---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Albo porozmawiacie i zaczniesz mu ufać, albo wyjdzie jakieś kłamstwo, on się przyzna że jest nieszczery i papa
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Jesteś chyba bardzo młoda i bardzo niedojrzała. To, co czujesz to nie miłość, a zauroczenie. Jak widać na szczęście nie na tyle silne, abyś nie miała pewnych wątpliwości co do tego pana.
Jesteś z nim dopiero 3 miesiące, dopiero go tak naprawdę poznajesz. Może Ci się podobać, ale ideałów nie ma. Nie nakręcaj się tak. A niestety tekst, że byłby idiotą zdradzają Cię, bo akurat Ty jesteś inna, niż te pozostałe, poprzednie, to standardowa formułka. Czy w jego ustach prawdziwa? No cóż, to już udowodni lub temu zaprzeczy swoim zachowaniem. Twoja intuicja Ci jednak coś mówi (że coś jest nie tak), ciekawe czy słusznie? Możliwe, że nie będziesz z nim potrafiła być szczęśliwa - nie z każdym się da. Może nigdy mu nie zaufasz, nawet jeżeli jest niewinny. W tym przypadku związek jest skazany na porażkę. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2014-01-03 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a kiedy miał tę dziewczynę? i kiedy ją zdradził?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Taka miłość krzywdzi, boli. Nie warto się męczyć, jak również zamęczać faceta podejrzeniami. Zastanów się ile jeszcze czasu warto zainwestować w tą znajomość. Bo jeżeli po 3 miesiącach jest tak, to...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- No wlasnie, bo w sumie nie wiem autorko czy masz realne powody do tego zeby mu nie ufac i podejrzewac o oszustwo i czy po prostu tak o, nie ufasz.
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
ma treningi, czasami dlugo się nie odzywa. I od razu widzę w głowie jakieś czarne scenariusze. Postanowiłam wziąć się w garść i pogadać z nim o przeszłości, już raz na zawsze!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Taka ciągła nieufność i przesadna zazdrość nie prowadzą do niczego dobrego. Możesz z nim o tym porozmawiać i może to Cię jakoś uspokoi, bo jeśli nadal tak będzie to taki związek się prędzej czy później rozpadnie.
Edytowane przez 8dffddb6e628bfb98112858ba516cbd40bf27d07_5e28e2031c1d9 Czas edycji: 2014-01-04 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.