|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
wrócił do byłej
Właściwie nie wiem po co piszę, pewnie po to, żeby się komuś wyżalić. Całkiem niedawno zakończyłam związek z facetem, właściwie to on ze mną zerwał, bez podania jakiejkolwiek przyczyny. Po prostu uznał, że lepiej będzie jak da mi spokój. To był dla mnie szok. Niedawno dowiedziałam się, że wrócił do swojej ex. Poczułam się jakbym była nikim. Po prostu byliśmy razem przez pół roku, a on potraktował mnie jak zabawkę. Może przez cały czas jak ze mną był to kochał tamtą i to jest najgorsze nie mogę sobie poradzić ze świadomością, że mogłam kochać takiego człowieka, że wszystko to co mówił, co robił, jaki był było nieszczere.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: wrócił do byłej
Cytat:
Trzymaj się i mam nadzieję, że trafisz na kogoś, kto będzie dla Ciebie wspaniały (ze wzajemnością). ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Pierwsza lepsza okazja i wrócił do byłej? A mówi się że stara miłość nie rdzewieje... Ale cóź, trafisz a lepszego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
A mówi się, że nie wchodzi się dwa razy do takiej samej rzeki
![]() Edytowane przez bercikowaaa Czas edycji: 2014-01-03 o 23:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Bo się nie wchodzi. Rzeka cały czas płynie, więc nie da się już drugi raz wejść do tej samej wody ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Nie będę pisać żebyś go olała bo nie był Cię wart bo to nic nie da. Poukładaj sobie to w głowie i spróbuj żyć tak jak żyłaś za nim go poznałaś. To mnie u facetów rozwala, kończy związek nie poda powodu (nie powie prawdy) a ta biedna kobitka dowiaduje się z neta czy od ludzi o co chodziło.
3mam kciuki za Ciebie ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
to nie czyni z nich przecież nic nie wartych buców ![]() jeśli zachował się w porządku, nie zdradzał cię, tylko normalnie zakończył relację, to nie ma co tu na nim psy wieszać. nie można od razu zakładać, że autorka była dla faceta plastrem po byłej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Nie dowiesz się czemu związek się zakończył i jak na niego patrzył początkowo. Dlatego nie warto się zadręczać. Przede wszystkim przestań patrzeć na swoją wartość przez pryzmat bycia związku, posiadania faceta. Bo facet raz jest, raz go nie ma, a Ty jesteś wiele warta i wspaniała zawsze. I zawsze powinnaś tak czuć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Czyli byłaś "przerwą" w ich w związku. Byłam kiedyś w takiej sytuacji i dla mnie było to dość zabawne - polecam takie podejście. Jest zdrowsze
![]()
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Jakoś nie jest to dla mnie zabawne. On skaczę sobie z kwiatek i myśli, że tak można bawić się uczuciami innych. Ale jak narazie mu się to udaje, ale mam nadzieję, że do czasu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Już nie przesadzaj. Boli, ale związek zawsze może nie wyjść. Myślałaś, że on zaszył się w lesie w szatach pokutnych i okłada się gałęziami brzozy? Przecież nie przeleciał połowy miasta, ale zszedł się z dziewczyną, z którą najwyraźniej nadal go dużo łączy. Może zostaną ze sobą na lata, może się za chwilę znowu rozstaną. To już nie Twój problem. Nie pielęgnuj w sobie jednak żalu, zawiści, bo Ciebie to zniszczy, nie ich.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Wiem co czujesz, byłam dokładnie w takiej samej sytuacji, z tym że chłopak nie wrócił do byłej, a zajął się dziewczyną, którą kiedyś poznał, zanim jeszcze zaczął być ze mną. W każdym razie sytuacja adekwatna, chłopak zostawił mnie dla innej, ale na to nie ma rady. Wiem, że na początku cierpi się strasznie, szuka winy w sobie, ale z biegiem czasu zobaczysz, że nie warto wylewać łez za kimś, kto porzuca Cię bez słowa wyjaśnienia, w dodatku dla kogoś innego. Ja mogłabym rzucić to jak mój ex mnie potraktował w zapomnienie,dla wlasnego zdrowia. ale widuję go codziennie z racji wspólnych obowiązków, czasem razem z tą dziewczyną. Wciąż pamiętam jak beznadziejnie się zachował i to paradoksalnie dodaje sił. Patrzę na niego, jego zachowanie i marne próby kontaktu ze mną i po czasie mogę szczerze stwierdzić, że zupełnie nic do niego nie czuję, no może poza politowaniem i zastanowieniem się jak mogłam tak wiele poświęcić dla takiego palanta. No ale czasu się nie da cofnąć...
Z Tobą będzie podobnie, poczekaj, zajmij się sobą, zainwestuj w pasję, odnów kontakty, w międzyczasie przemyśl czy naprawdę było warto marnować swój czas i energię na tego chłopaka. Zadbaj o siebie, swój rozwój, skup się na nauce, a może jeszcze mu podziękujesz, że tak to się skończyło ;-)Nie ma innej rady, musisz przeczekać, a tymczasem głowa do góry, jeszcze będzie lepiej, a on na pewno prędzej czy później zrozumie jak wiele stracił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.