|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Depilatory
Witam, wiem ze podobne wątki już były, część informacji i modeli depilatorow jest już jednak nieaktualna. A więc.. chciałabym zacząć swoją przygodę z depilatorem, ale kompletnie nwm co wybrać, jest mnóstwo modeli do wyboru a ja patrząc na nie głupieje i nwm co wybrać, lepsze są z dyskami czy pęsetami i jaka jest różnica? poszukuje prostego modelu który dobrze bedzie spełniał swoją rolę, obejdzie się bez zbędnych bajerów, chciałabym na depilator przeznaczyć coś ok 150 zł, więc co polecacie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Depilatory
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Polecam jakiś model Brauna
![]()
Chcę mieć coś swojego. Coś co będę kochać. Bo ja tak naprawdę najbardziej w życiu chcę kogoś kochać... <3 czerwca 2013 - Pedagog resocjalizacyjny ![]() luty 2014 - Pedagog wczesnoszkolny i przedszkolny Studentka Pedagogiki rewalidacyjnej ![]() Edytowane przez Basiulka19 Czas edycji: 2013-06-17 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Tylko Braun wet&dry dzieki możliwosci uzywania pod prysznicem nic prawie nie boli- jak dla mnie super sprawa, ale koszty ponad 500 zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Ja akurat polecam depilator. Mnie w ogóle nie boli, w dodatku depilacja idzie bardzo szybko. Mam Braun Silk Epil 7, cenowo dużo droższy niż 150zł, ale ogólnie polecam tę firmę. Kiedyś miałam od nich starszy model, nie pamiętam jak się nazywał i też był w porządku.
Dyski podobno są skuteczniejsze przy obfitym owłosieniu. Ja sama mam raczej dużo włosów, ale mam pęsety i jest ok.
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Chcę mieć coś swojego. Coś co będę kochać. Bo ja tak naprawdę najbardziej w życiu chcę kogoś kochać... <3 czerwca 2013 - Pedagog resocjalizacyjny ![]() luty 2014 - Pedagog wczesnoszkolny i przedszkolny Studentka Pedagogiki rewalidacyjnej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- A właśnie macie może zdanie na temat past cukrowych? Próbowałam robić ją sama kilka razy ale nic kompletnie nie wychodziło.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
czy to ten? http://www.ceneo.pl/14110140#tab=click_scroll
czy o inny model chodzi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
polecam Philips Satin Soft Wet & Dry - tańszy od Brauna
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
co sądzicie o tym modelu: http://www.euro.com.pl/depilatory/br...ft-1170l.bhtml lub tym: http://www.euro.com.pl/depilatory/ph...p6420-00.bhtml ? w philipsie jest napisane że posiada i pęsety i dyski, na czym to polega? sorki ze tak dopytuje ale kompletnie sie na tym nie znam, czarna magia po prostu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Roznia się ilościa dodatkowych nakładek, ja mam ten środkowy a i tak mogłam kupic ten najnizszy bo nakładki golacej nie uzywam ![]() Widzę, że Virginnia poleca Philipsa też wet&dry- nie wiedziałam, że i Philips ma takie depilatory na mokro ![]() Kupiłam Brauna w czasie trwania promocji 100 dni albo zwrot pieniędzy i w razie niezadowolenia bym go zwróciła- warto sprawdzić czy akcja jeszcze trwa ![]() Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2013-06-18 o 22:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Mały offtop :P Co ile musicie powtarzać depilację?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.