|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
moj chlopak mnie zgwalcil co robic?
moj chlopak jest policjantem zgwalcil mnie nie chcialam seksu bo zle sie czulam poszlam na policje ale policjanci bronia swojego kolegi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: moj chlopak mnie zgwalcil co robic?
Masz fundacje pomagajaca ofiarom gwaltu. Szybko się z nimi skontaktuj.
Czy bylas u lekarza? Na pomagających kolegów najlepiej działa rozdmuchanie przypadku przez media, często wystarczy sama groźba pójścia z tym do telewizji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
teach me master, troll level expert
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Nie zapomnij dodać,że koledzy powiedzieli Twojemu facetowi, że przyszłaś zgłosić przestępstwo i on Cię za to pobił.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jest jakieś troll party na podforum SEKS?
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
z pewnością podobna sytuacja do "Bez litości". ładny troll ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Może to jedna osoba atakuje spod kilku nicków. Przydałoby sie zgłosić modom, niech sprawdzą i poblokują, bo ile można. To już przestaje być zabawne.
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy byłaś na obdukcji?
Niezależnie od tego zawsze możesz pójść na Policje w obecności adwokata (lub razem z adwokatem zgłosić listownie) , wtedy będą musieli się zająć sprawą lub możesz zgłosić bezpośrednio do prokuratury bo trzeba sie liczyć z tym że policjanci mogą bronić kolegi. ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- niezależnie od powyższego zerwij z nim, a gdyby sie kontaktował postaraj się nagrać rozmowę w której bezpośrednio lub pośrednio potweirdzi co zrobił i wtedy będziesz pewne że chociaż nie powtórzy tego ponownie, bo i taka opcja istnieje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Jeżeli rzeczywiście zostałaś, zgwałcona to nie musisz zgłąszać się nawet na policję. Możesz się zgłosić do szpitala, ktyóry w takim wypadku po pierwsze udzili ci znacznie lepszej pomocy, niż policja, po drugioe z urzędu powinni zawiadomoć władze, o popełnieniu przestępstwa plus dokonają obdukcji (trudno żeby to robił policjant na komisariacie).
Z drugiej strony niezły troll. "HEJ! Ludzie zmotałam zgwałcona! Napiszę na wizażu, Twiterze i Fejsie, żeby ludzie mi poradzili co robić. Srał pies, że to może potrwać parę dni, ale będę miała się czym pochwalić." I tak miedzy nami. Nie wiem skąd jesteś i w jakiej zapadłej dziurze jest ten niby komisariat ale gwałt nawet u policjantów jest ścigany bez względu na koleżeństwo czy solidarność "pałek". Gwałciciele mają ciężkie życie w więzieniach i wiem to z relacji mojej matki, która pracuje w wymiarze sprawiedliwości. Edytowane przez Saruchan Czas edycji: 2014-01-09 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś teraz ty jego zgwałciła i stosunki się wyrównają. Żaden przepis prawny nie stwierdza, że gwałcicielem może być tylko mężczyzna.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.