|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nie rozumiem jego zachowania
Zaczęłam pracę 3 miesiące temu. W firmie jest grupa facetów, którzy stale się wygłupiają i od samego początku doprowadzali mnie do szału swoimi głupimi żartami. Wśród nich był jeden, który wzbudził moje zainteresowanie ( pomimo, że mi dokuczał), cały czas się na niego wkurzałam, ale wszedł mi do głowy i zaczęłam o nim stale myśleć. Z kolei z jego strony pojawiły się ukradkowe spojrzenia, jeśli je odwzajemniałam, odwracał na chwilę wzrok, ale po chwili znów robił to samo. Za każdym razem, gdy się mijamy, bądź jest blisko, nie odrywa ode mnie wzroku. Od jakiś 2 tygodni jego zachowanie w stosunku do mnie się całkowicie zmieniło, skończyły się głupie żarty, pomaga mi w pracy, a jego spojrzenie jest jakieś dziwne, bardzo poważne i zawsze stara patrzeć mi prosto w oczy. Gdy jesteśmy sami, wyczuwam jakieś dziwne napięcie.
Jest tylko jedno ale, ja jestem wolna, a on ma dziewczynę. Czyli można powiedzieć, że wszystko jasne - z jego strony to nic nie znaczy, jednak nie wiem do końca, co mam myśleć na ten temat, dlaczego on cały czas patrzy i tak dziwnie się zachowuje? Dla mnie zajęty chłopak powoduje, że nigdy nie zrobię jakiegoś kroku, aby pokazać moje zainteresowanie, próbowałam go ignorować, ograniczać kontakt o ile to możliwe, ale to nic nie dało. Cały czas powtarza się to samo. Bardzo proszę o jakieś rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie rozumiem jego zachowania
Cytat:
Jeśli ma dziewczynę i dla ciebie jest to powód, by darować sobie tego chłopaka (i bardzo słusznie ![]() A facet niech się patrzy, tyle może.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Po Twoim opisie jakoś nie zauważam w jego zachowaniu niczego dziwnego. Najpierw byłaś nowa to robili sobie z Ciebie żarty, wydurniali się, teraz stałaś się częścią zespołu, a nie nową atrakcją, to zachowuje się poważniej i wszystko. Ty sobie go wkręciłaś więc pewnie jego zwyczajne spojrzenia odbierasz jako inne. Bo co to znaczy, że patrzy poważnie i prosto w oczy..ja także patrzę w ten sposób rozmawiając z panią ze sklepu, listonoszem czy moją ciocią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Gdybym miała rozkminiać tego typu zachowania facetów z pracy, to musiałabym uznać, że coś jest na rzeczy między mną, a co najmniej dwoma. Czy naprawdę nie można sobie już z kimś pożartować, czy porozmawiać patrząc komuś w oczy, aby ten ktoś zaraz nie przeżywał jak mrówka okres? Facet ma dziewczynę, jest Twoim współpracownikiem. Przestań się zachowywać jak wypuszczona po raz pierwszy w świat XIX w. pensjonarka. Wyliczanie spojrzeń i ich rodzaju jest delikatnie mówiąc śmieszne. I o niczym nie świadczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Do mnie kolega z pracy mów "kochanie" - czy muszę brać z nim ślub?
![]()
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Dziwię się, że jeszcze mu nie powiedziałaś, iż oczekujesz pierścionka. Więcej szacunku do siebie w miejscu pracy.
![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
Fajny dywanik wczoraj kupiłam w Ikei. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Dywaniki mają fajne ale Ikeę mam na drugim końcu miasta, nie chce mi się tam jeździć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja kupiłam 2 staniki za 25 zł na wyprzedaży w new look ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Być może jest coś na rzeczy być może nie jest. Masz farta jeśli jest chociaż w przybliżonym wieku co Ty. Do mnie autentycznie próbował zarywać żonaty 45 latek z 5tką dzieci, też kolega z pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Jestem leniem a zakupy w molochach doprowadzają mnie do rozpaczy. To dla mnie stworzono sklepy internetowe
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.