|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kompleksy, tż.
Jak wiadomo faceci są najlepszym lekarstwem na kompleksy
![]() z jakich kompleksów wyleczył was wasz tż? ![]() ja pozbyłam się wstydu z powodu niewielkich piersi, ogólnie podniosła mi się bardzo samoocena ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kompleksy, tż.
Jestem bardziej pewna siebie i podniosła się moja samoocena wyglądu zewnętrznego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem na ile jest to zasługa tż a na ile po prostu moje dojrzewanie do pewnych spraw bo jestem w takim wieku, że to możliwe aż nadto.
Nie mam już kompleksu nosa od bardzo dawna. Jest ładny. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hm... zawsze byłam dość pewna siebie i znałam swoją wartość. Mam bliznę na twarzy i mimo, że nie miałam przez to jakiś mega kompleksów to czasami to mnie wkurzało a Tż mnie z tego wyleczył. Chociaż nie wiem czy była to Jego zasługa czy moja dojrzałość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mnie wyleczył z kompleksu z powodu piegów i blizny na ramieniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Z wielu kompleksów się wyleczyłam dzięki mojemu facetowi. Na przykład mam figurę gruszki, która mu się bardzo podoba, a której ja nienawidziłam. Teraz jest mi obojętna, czasami przy okazji PMS zdarza mi się trochę świrować. Najważniejsze z czym mi pomógł - dotarło do mnie, że nie mam powodu się wstydzić, że mój ojciec to alkoholik, bo nie ja piję, tylko on i to nie jest moja wina. Przy nim nauczyłam się o tym rozmawiać i jakby trochę 'uspokoiłam' bolesne wspomnienia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ja mam po wypadku w wieku 9 lat dwie małe blizny na twarzy
zawsze bardzo mi to przeszkadzało, i marzyłam, że jak tylko będę miała 18 lat to pójdę na zabieg kosmetyczny, żeby były mniej widoczne. wydawało mi się, że każdy kto ze mną rozmawia (więc patrzy mi w oczy / na twarz) to od razu myśli 'aaale ma blizny' w wieku 16 lat poznałam mojego TŻ i jesteśmy razem już 4,5 roku (teraz mam 21 lat) i już w ogóle mi te blizny nie przeszkadzają, jak pomaluję się fluidem to są prawie niewidoczne- ale są ![]() ![]() inni którym czasem w rozmowie opowiem coś o wypadku i wspomnę o bliznach to ludzie się dziwią i pytają 'to Ty masz jakieś blizny na twarzy? nigdy nie zauważyłam/em' chociaż znamy się np 2 lata studiów ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
![]()
Walczyć, wierzyć, nie rezygnować! Edytowane przez greenka19 Czas edycji: 2014-07-02 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie potrzebowałam chłopaka do wyleczenia kompleksów, nigdy nie uzależniałam pewności siebie od bycia w związku
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ja mam wrażenie, że mam mniejsze kompleksy kiedy nie jestem w związku
![]() Wysłane z mojej el dziewiątki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja zawsze uważałam, że bez makijażu to wyglądam okropnie i lepiej, żebym się ludziom nie pokazywała. Mało tego, wstydziłam się pokazać nawet mojemu chłopakowi. Ale pomógł mi zaakceptować siebie bez makijażu i teraz nie mam z tym problemów i nie czuje się gorsza gdy czasem zdarzy mi się wyjść naturalna
![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do pewnych rzeczy trzeba po prostu dojrzeć. Ja teraz kocham moje cycki i jak se pomyślę,że kiedyś specjalnie się garbiłam,żeby je ukryć,to mnie krew zalewa ![]() Ale jak człowiek młody,to różne głupoty robił ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Flawless
|
Może nie tyle wyleczył z kompleksów, ile pokazał mi, że moje ciało jest....normalne. Będąc nastolatką, nie wyobrażałam sobie bycia przy kimś nago czy czucia się z tą nagością swobodnie. Miałam jakieś dziwne wyobrażenie swojego ciała i byłam pewna, że przy pierwszym zbliżeniu, partner mnie wyśmieje. Mój chłopak uświadomił mu, że moje ciało jest po prostu ludzkie i co więcej - może się podobać i wzbudzać pożądanie.
Dzięki temu bardzo swobodnie się przy nim czuję i niczym nie krępuję ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Mnie mój ex tż wyleczył z nieśmiałości i ze wszystkich kompleksów... a to za sprawą tego, że okazał się psim synem na maksa, dlatego go zostawiłam. Z tego powodu poznałam wielu facetów dla których byłam ładna/zgrabna, oni prawili mi komplementy, nie tż. Ten wręcz je pogłębiał, ale i tak jestem mu wdzięczna :P (ironia :P )
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Ciekawy wątek...
Ja śmiało mogę powiedzieć, że mój partner wyciągnął ze mnie prawdziwą kobietę. Z aseksualnej, hardej chłopczycy stworzył, oczywiście powoli i stopniowo, tak, że myślałam, że dzieje się to samoistnie, piękną i seksowną kobietę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.