|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Teledysk z dziewczynami robiącymi salta
Siemka
![]() Poszukuję od dłuższego czasu piosenki po angielsku, którą moja koleżanka dodała na fejsie. Eh trudno mi opisać teledysk, bo było to jakis czas temu... Akcja chyba zaczęła się w szkole, była to jakaś nudna lekcja, nauczyciel pisał chyba jakieś daty na tablicy. Później jakieś dziewczyny wybiegały, robiły salta, jakieś pary się całowały na boisku szkolnym. Niestety tylko tyle pamiętam... Jednak muzyka musiała być fajna skoro do tej pory pamiętam i fajne były te salta w spowolnieniu. Nie było to absolutnie żadne techno ani nic w tym stylu. Muzyka była dość spokojna, a nawet chyba smutna... Proszę jeśli ktoś wie o co może chodzić... ![]() ![]() ![]() Ta dziewczyna, która dodawała tą piosenkę nie ma jakiegoś wybujałego gustu muzycznego i podejrzewam, że mógł być to jakiś soundtrack z serialu, ale to tylko moje przypuszczenia. Kurde już szukam i szukam wszędzie wpisywałam hasła i po angielsku w Google i nic ![]() ![]() Z góry dzięki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teledysk z dziewczynami robiącymi salta
Gdyby nie ta spokojna muzyka to, to mi bardzo do opisu pasuje: http://www.youtube.com/watch?v=okecidtV5Z4
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Ehh próbuję sobie przypomnieć jeszcze jakieś szczegóły... ![]() jeju uczę się do sesji i akurat mi się ona przypomniała ![]() W teledysku była raczej młodzież. Dziewczyny miały chyba jakieś takie koszulki z numerami... ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:32 ---------- Ładnie... teraz nie będę mogła usnąć dzisiaj... Mój mózg wiedział jak "wyprzeć" naukę do sesji ![]() Edytowane przez scotiii Czas edycji: 2014-01-06 o 22:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nie prościej i szybciej zapytać tej koleżanki albo przejrzeć jej tablicę?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:04.