|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
mam kryzys, kryzys, kryzys.... :P
Witam wszystkich
![]() ![]() - matematykę podstawową 48% - polski podstawowy - 60% rozszerzony - 85% - angielski podstawowy - 96% - geografię podstawową - 46% Jeśli chodzi o moje zainteresowania to są to: zwierzęta, rośliny, rysunek, muzyka, kontakty z ludźmi. Jakby ktoś miał mi ochotę pomóc, to byłabym bardzo wdzięczna! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: mam kryzys, kryzys, kryzys.... :P
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
uważam że skoro nie dajesz sobie rady, nie chcesz studiować romanistyki powinnaś zrezygnować dopóki masz jeszcze szansę na darmowe kolejne studia
w zasadzie kończy się już II semestr i moim zdaniem powinnaś być trochę bardziej pozytywnie nastawiona do studiów, przede wszystkim chcieć studiować ale ty już nie masz chęci - więc po co to ciągnąć dodam że w studiowaniu wymarzonego kierunku nie przeszkadza odległość (w każdym razie da się jakoś przezwyciężyć trudności z tym związane) na co samo jestem żywym przykładem jak masz jakiś upatrzony kierunek w Gdańsku to próbuj! " Jeśli chodzi o moje zainteresowania to są to: zwierzęta, rośliny, rysunek, muzyka, kontakty z ludźmi" na kierunek związany ze zwierzętami z takimi maturami i wynikami nie ma za wielkich szans, no może na zootechnikę w sumie kierunek dość przyjemny, niezbyt wymagający więc mógłby Ci się spodobać o ile pogodzisz się z faktem że pracę po tym kierunku jest ciężko znaleźć
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
może powiedz coś więcej, jak byś widziała swoją pracę? a co do filologii, to są ciężkie studia, zwłaszcza na I roku i chyba każdy ma gorsze i lepsze momenty;D jeśli jednak wiesz na pewno, że to nie jest to, to szkoda czasu, bo możesz jeszcze ograniczyć wykorzystane ECTS i zacząć bezpłatnie inny kierunek ;D co do twoich zainteresowań, myślałaś kiedykolwiek np. nad architekturą krajobrazu? skoro jesteś spod krakowa, to moze zerknij na ofertę ur
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o studiowanie w Gdańsku to nie ma takiej opcji. Po pierwsze duży wydatek, po drugie mam tatę, którym trzeba się opiekować i nie mogę zostawić z tym wszystkim mamy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
szczerze to ciężko jest Ci pomóc, skoro Ty sama nie wiesz co chcesz studiować. jeśli nie pasjonuje cię żaden konkretny kierunek to co z tego że pójdziesz od października na coś nowego- skarzesz się znowu na bezsensowną naukę. nie wiem czemu wszyscy uważają że muszą mieć magistra. jeśli ktoś "rodzi się"z zacięciem chirurgicznym- idzie na medycynę..,.ktoś kto kocha czytać- polonistyka. Przy odrobinie szczęścia bez studiów tez można znaleźć fajną pracę która daje człowiekowi satysfakcję. może własna firma?
moja siostra nigdy z angielskiego orłem nie była, a mimo to poszła na filologię angielską. na początku był koszmar- nawet ma poprawkę ale to nie zmienia faktu że dąży uparcie do celu. zostały Ci tylko dwa lata, a jeśli przez 3 miesiące wakacji zamiast siedzieć i oglądać seriale dobrze przysiądziesz nad językiem, to może nie nauczysz się do perfekcyjnie ale od października będzie Ci łatwiej. może warto się jeszcze zastanowić ? Edytowane przez hurricaneee Czas edycji: 2014-04-24 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
dzięki wszystkim za wypowiedzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.