|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
tym razem mojmakijaz :)
Chcialabym abyscie sie wypowiedzieli teraz na temat mojego makijazu. Jak na razie to moje poczatki. Piszcie co naprawde sadzicie. Jestem gotowa na wszystko
![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: tym razem moj makijaz :)
sliczny! bardzo ci pasuje
![]() bardzo ladnie wygladaja te cienie w polaczeniu z (o ile dobrze widze) zielonymi oczkami ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
bardzo dziekuje
![]() ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Ładny fiołkowy cień ![]() Zdradź firmę i kolor? ![]() Odnośnie makijażu to ja sobię myślę i widzę, że nałożyłaś cień z góry na dół. Czyli we wnęce powieki tóż przy początku brwi, w koncikach oczu, nałożyłas za wysoko cień, poźniej zjechałaś i powstał wg. mnie efekt "opadającego oka". Chyba nie potrzebnie nałożyłas cień w kąciku oczu na początku dolnej powieki. Myslę, że trzebaby było troszkę brwi skorygować, bo są takie trochę we wszystkie strony ![]() Jestem tylko amatorką, więc jeśli coś źle napisałam to proszę mnie ochrzanić. ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Bardzo dziękuje za rade. Z brwiami to mam rzeczywiście wielki problem
![]() ![]() ![]() A kolory cieni to potrójny cień Inglota soft pearl (fiolety)o numerze 3 pozdrawiam ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hihii tak myslałam, że to Inglot /moj kochany cień/.
![]() Ponoć na brwi dobre jest nakładanie oliwki, olejku rycynowego najlepiej na noc. Bo to jest tłuste, takie lekko obciążającę włoski i powoduję zmiękczenie włosia. Rano zmywasz i możesz delikatniutko po porannej kosmetyce nałożyć szczoteczką [dobrze oczysczoną], np. po zużytym tuszu do rzęs odnowa jakąś dawkę. Na pewno spowoduje to nabłyszczenie brwi...Jednak nie dam głowy, że pomoże to w ogarnieciu i ułożeniu brwi pod swój gust. Ja nigdy nie miałam problemu z brwiami, to też posługuje się tutaj wyłącznie teorią, radą innych, tym co wyczytałam w mądrych gazetach. ![]() Myslę, że spróbowac możesz, jeśli nie przyniesie to efektów po jakimś czasie, np. 2 tyg. miesiąc...To chyba taka uroda Twoich brwi. ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
juz duzo rzeczy stosowałam i nic nie pomogło na te moje brwi
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
ładne kolorki, ładne przejścia pomiędzy nimi, jednak, jak na mój gust, za daleko nałożyłaś cień w wewnętrznej powiece, tak że wchodzi prawie na kość nosową, co widać szczególnie na 2,3 zdjęciu. Być może ten efekt spowodowany jest też zbyt wyraźną granicą w miejscu gdzie cień się kończy, dobrze byłoby go rozetrzeć, aby granica była subtelna. Ogólny efekt - pozytywny
![]() pozdrawiam lotta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
W całej rozciągłości popieram dziewczyny. Zrówno w uwagach jak i pochwałach
![]() ![]() Co do brwi - może spróbuj je okiełznać jakimś żelem do brwi ![]() ![]() Nie jestem pewna, ale chyba czytałam o rycynie, że może przyciemniać włoski ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Dot.: tym razem mojmakijaz :)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dot.: tym razem mojmakijaz :)
ladny kolorek
![]() podoba mi sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.