|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Dobry chirurg plastyczny w New York a operacja nosa!
Witam,
Juz od dawna Jestem zainteresowana całkowita operacja nosa... I dość dużo o tym juz czytałam jednak moim głównym problemem jest to ze mieszkam od niedawna w Nowym Jorku i nie dość ze nie znam wystarczająco języka to jeszcze nie mam kogo zapytać o radę lub dostępność na ten temat informacji.. a bardzo interesuje mnie to gdyż jak najszybciej chciałabym zrobic sobie korektę nosa, poniewaz juz nie mogę z nim dłużej żyć.. Tak bardzo doprowadza mnie do frustracji :/ dlatego prosze o opinie i pomoc nasze wizazanki!!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobry chirurg plastyczny w New York a operacja nosa!
ranking lekarzy na new york magazine
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje za pomoc ale z tego co tam widziałam żaden nawet troszkę nie mówi po polsku a mój angielski jest słaby, poniewaz niedawno co przylecialam.. A naprawde jest to bardzo ważna sprawa:/ zna krój moze jakiegoś co rozumie cos w naszym języku ??
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Masz trzy rozwiązanie. Po pierwsze znajdź chirurga plastycznego z polskim pochodzeniem. Rozpoznasz go po polsko brzmiącym nazwisku lub tekście w reklamie, iż mówi po polsku. W Nowym Yorku jest dosyć spora polska społeczność. Zapewne mają jakieś gazetki i miejsca spotkań. Tam można zasięgnąć języka. Wyjście drugie to zaczekać i przyjechać do Polski. Trzecie rozwiązanie to zaczekać i nauczyć się języka. Mieszkając tam uczy się dosyć szybko.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Ale lekarza wybiera sie merytorycznie a nie dlatego ze po naszemu gada.
Wystarczy wynajac tlumacza na wizyte. Ot i po problemie.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.

a bardzo interesuje mnie to gdyż jak najszybciej chciałabym zrobic sobie korektę nosa, poniewaz juz nie mogę z nim dłużej żyć.. Tak bardzo doprowadza mnie do frustracji :/ dlatego prosze o opinie i pomoc nasze wizazanki!!