|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jaki kolor kredki do oczu?
Mam pytanko. Jestem jasną blondynką z ciemniejszą oprawa niebieskich oczu. Dość często używam różowego perłowego cienia do powiek ale niestety nie mogę dobrać do niego właściwego koloru kredki. Może wy coś doradzicie?
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Re: jaki kolor kredki do oczu?
To masz takie oczy jak ja. Mi pasuja czarna kredka, ciemno brazowa, szara a takze b. ciemna szara az po antracyt (wole taka niz typowo czarna) ciemny granat, jasno niebieski jasno rozowy-najlepiej z perla (mam teraz bez pewrly to jakos zle sie czuje), teraz mam Lancome kolor Bronze ze miedziana perla wyglada troche pod zielony no ale ja mam raczej szaroniebieskie oczy z plamka zielonego jak by sie tak dobrze przyjzec. Ale zazwyczaj jest tak ze jaki kolr cieni nam pasuje takie tez kredki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Re: jaki kolor kredki do oczu?
Do takiego cienia może być śliwka, kolor biskupi, brąz a nawet granat. Wszystko zależy też od odcienia kredki.
Pozdrawiam ![]() AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.