|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jeszcze w pamięci 18-nastka, a już 35 latek !!
Zakładam ten wątek dla kobitek z rocznika 1979
![]() Jak się czujecie z takimi latkami ? Jak dbacie o siebie ? Ja napisze od siebie... nie czuję tego wieku na swoim karku, ale jak czytam na forach, że kobitki już stosują botoksy itp to się zastanawiam czy ja o siebie czasem za mało nie dbam ![]() A co wy robicie, jak dbacie o siebie ???
Najlepszym przyjacielem jest ten,kto nie pytając o powód Twego smutku, potrafi sprawić,że znowu wraca uśmiech;-) Edytowane przez Kasandra79 Czas edycji: 2014-01-29 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Jeszcze w pamięci 18-nastka, a już 35 latek !!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja w ogóle nie czuje tych 35ciu lat. Jestem szczęśliwa, mam cudowna rodzine, stabilizację finansowa, plany na przyszłość. Obecnie brakuje mi tylko trochę tej wolności z czasów sprzed dzieci. Najbardziej deficytowym towarem jest czas, brak go by o siebie zadbać tak w sferze fizycznej - wygląd, jak i mentalnej... Kiedy ja czytałam książkę?
Botoks to już ponoć dwudziestolatka stosują, wszystko jest dla ludzi, ja nie czuje potrzeby na razie. Dobry krem i sen wystarczy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja się czuję na 20 lat.
Blog o mnie - http://podroznicze.blog.pl/. Masz jakieś uwagi ? Edytowane przez EkoFabia2782 Czas edycji: 2015-05-28 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
hahahhaaa no ja rocznik 78 ale w tym roku obchodzę drugą 18-tkę i na moim torcie będą po prostu dwie 18 zamiast 36, nie lubię urodzin więc obchodzę tylko pelne rocznice lub 18 -te hahaha , czuję sie caly czas jak bym miała 18 no moze gdyby nie te kilogramy ale nad tym popracuje. Życiowa stabilizacja osiągnięta teraz jeszcze nasze wspólne marzenie domek na wsi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Czas leci niestety
![]() Ja też mam 35 lat ale jakoś nie czuję się na tyle ![]() Każdy mi mówi,że nie wyglądam na swoje lata ![]() Ubieram się jak chce,jak mam ochotę a nie np:w to czy w to-u mnie nie ma czegoś takiego,że nie wypada założyć tego czy tego ![]() Trzeba się ubierać tak żeby się dobrze czuć w swojej skórze ![]() Co do pielęgnacji to też nie stosowałam żadnych botoksów ani nic z tych rzeczy Chociaż rzeczywiście jak czytam,że dużo młodsze dziewczyny wstrzykują sobie to lub tamto ![]() ![]() ![]() A tak na serio to zaczynam bardziej o siebie dbać pod kątem przeciw zmarszczkowym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Z takimi 'latkami'
![]() A cóż to za wiek. Będzie gorzej ![]() Edytowane przez dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 Czas edycji: 2014-03-01 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja tez nie czuje tego wieku i podobno nie wygladam. Tez zero botoksow itp u mnie. Najwiecej uzywam olejku kokosowego. Do tego cwicze, pije duzo sokow warzywnych robie w domu z eko warzyw.
W tym roku mam cel przebiec moj pierwszy pol maraton, 21km, zobaczymy jestem zapisana na 21 czerwca. Do tego szczesliwa rodzinka i super praca. Ogolnie zycie bardzo aktywne sadze ze to najwazniejsze w dbaniu o siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.