|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
probowac dalej?
Witam, otoz sprawa która nie daje mi spokoju wygl±da tak. Mam 21 lat, by³em z dziewczyna o 3 lata m³odsza.Bylismy razem 2 lata, ponios³o mnie i sie rozstali¶my, pó³ roku w³asnie mija od tamtego momentu, ca³y czas têsknie, kocham j±. Przez te pó³ roku nie mielismy praktycznie zadnego kontaktu, gdy¿ chcialem o niej zapomnieæ, oczywiscie nie da sie tak poprostu zapomniec tego wszystkiego. Przez ten czas ona zwiaza³a sie ze swoim przyjacielem, sytuacja ta wysz³a po tym jak przesadzi³a z alkoholem, on sta³ sie jej pocieszycielem gdy ze mna sie skoñczy³o. Byli razem dwa miesi±ce, po czym ona stwierdzi³a ze wciaz cos do mnie czuje, têsknila itd i z nim zerwa³a. spotkalismy sie z 5 razy, zabra³em ja na ciacho na spacer itd. chcia³em to wszystko naprawic, rozkochaæ j± w sobie na nowo tak jak kiedy¶. Jednak ona stwierdzi³a ze nie jestem tym samym cz³owiekiem co kiedy¶, stwierdzi³a to po tym jak na pierwszym spotkaniu, gdy szlismy w lesie w nocy w lesie, za¿artowa³em ze dzik za nami idzie i zamiast powiedziec "bedziesz musia³a uciekac" powiedzia³em bardzo wulgarny synonim jakim jest" bedziesz musia³a przed nim spierdalac" nie wiem czemu to powiedzia³em,¿a³uje tego. Nigdy przy kobietach nie przeklinam, nie jestem typem cz³owieka co s³owo "☠☠☠☠a" uzywa jako przecinek. Do tego jeszcze dowiedzia³em sie, ze wci±¿ ja ci±gnie do tego ch³opaka, ci±g³o ja jak bylismy razem, ale nigdy nie poczuje do niego to co do mnie czu³a. Stwierdzila ze jest nas dwoch w jej zyciu. Ja uwazam ze tak sie nie da, ona ze sie da... Powiedzia³a mi ze my¶la³a ze zape³nie jej pustke ktora spowodowana by³a tym ze mnie nie bylo, ale tak sie nie sta³o. uwa¿a ze mam dwie twarze, ze wszystkiego jej nie mowi³em, choc niczego przed nia nie ukrywa³em i ani razu w zyciu jej nie ok³ama³em. powiedzia³a ze nie chce narazie byc w zwiazku. Stwierdzilismy oboje ze chyba bedziemy sie dalej spotykac i jak sie rozkocha tak jak kiedys, to sprobujemy po raz kolejny. Nie wiem czy to wyszstko juz sobie odpuscic, czy co robic, czy probowac dalej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 420
|
Dot.: probowac dalej?
No jak Ciê ponios³o tak, ¿e przez to zerwa³a, to ju¿ j± zawiod³e¶ i nie wróci jej to uczucie.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
gdy mowi³em ponios³o mnie, to chodzi³o o to ze ja z nia zerwa³em, nie wytrzyma³em napiecia podczas k³otni i zamiast z nia porozmawiac na spokojnie to z nia zerwa³em...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 24 367
|
Na sile cie nie pokocha.
Wysy³ane z mojego SK17i za pomoc± Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 18
|
Mo¿esz spróbowaæ ale to bezsensu ona te¿ w jaki¶ sposób siê ju¿ zd±¿y³a przyzwyczaiæ przez te pó³ roku, ¿e Ciebie nie ma w jej ¿yciu. Aczkolwiek znam wiele sytuacji gdzie para by³a ze sob± 2 lata, rozstali siê byli bez siebie kolejne parê lat a potem nagle ¶lub wziêli i s± szczê¶liwi do tej pory ;p dojrzali i spojrzeli na siebie inaczej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 388
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Recenzentka Miesi±ca - Grudzieñ 2016
Wiadomo¶ci: 4 270
|
Wydaje mi siê, ale Ona nie chce "wchodziæ dwa razy do tej samej rzeki". Zerwa³e¶ z Ni±, co za ty idzie zrani³e¶ jej serce. Ona troche pocierpia³a, znalaz³a sobie pocieszyciela i w koñcu stanê³a na nogi i nagle pojawiasz siê Ty.....tyle , ¿e Ona ju¿ inaczej na Ciebie patrzy, poprostu chce unikn±æ b³êdu i nie zaczynaæ czego¶ drugi raz.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 95
|
Cytat:
Poza tym dziewczyna mo¿e zdawaæ sobie sprawê z tego, ¿e wchodz±c drugi raz do tej samej rzeki, gdzie nie jest pewna tego jak to siê potoczy odbiera sobie mo¿liwo¶æ poznania kogo¶, kto nie zawiód³ by jej i by³aby z nim szczê¶liwa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 519
|
Up³ynê³o trochê czasu, uczucia pod¶wiadomie te¿ siê zmieniaj± i zmienia siê patrzenie na t± osobê. Jeste¶ kim¶ mo¿na powiedzieæ sprawdzonym a nie ka¿da chcê wchodziæ drugi raz do tej samej rzeki.
Wys³ane z mojego GT-I8190 przy u¿yciu Tapatalka
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.