|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
cyrk KORONA ceny biletów
Witam! Czy orientuje się ktoś ile kosztują bilety do cyrku korona zakupione w kasie cyrkowej przed spektaklem? dla osoby dorosłej i dla dziecka jak to się rysuje? Pytam, bo w naszym mieście ma być w sobotę, a nie mogę nigdzie znaleźć informacji o cenie biletów. Sama byłam w cyrku będąc dzieckiem, więc nie orientuje się teraz. Czy jest ktoś, kto może jakoś konkretnie odpowiedzieć?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: cyrk KORONA ceny biletów
z tego co znalazłam w internecie to osoba dorosła ok 50-60 zł,
a dziecko 30. Dzieci do lat 10 mogą wejść za darmo z dorosłym (to cena za najgorsze miejsca), najlepsze mniej więcej 2 razy tyle Edytowane przez sublime Czas edycji: 2014-05-19 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez sublime Czas edycji: 2014-05-19 o 16:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
I z tego co kojarzę to bardzo często w marketach przy kasie są jakieś bilety promocyjne (kojarzy mi się nawet 50 % promocji), u mnie zawsze w Piotrze i Pawle.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
byłam w cyrku korona mając 18 lat ... z tego co pamiętam bilet normalny kosztował ok 100zł a ulgowy 60zł.. zdjęcie z białym lwem małym trzymanym na rękach -12zł..
ceny mogły się zmienić bo to było 5 lat temu.. |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Wcyrku Korona, zwierząt jest bardzo mało.
Bilet rodzinny kosztuje 120 zl, nie mowię o miejscu VIP. Bylismy miesiac temu. Spektakl 2 godziny z 15 min przerwa. Generalnie drogo.
#7 |
Raczkowanie
|
To ja chyba poprosze o zamkniecie watku. Odpowiedz dostalam w sumie na taka cene sie przygotowalam bo wiedzialam ze to droga atrakcja. Dziekuje za te konkretne odpowiedzi.
Edytowane przez sublime Czas edycji: 2014-05-19 o 16:07 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Mi sie wydaje, ze 50 zł dorosły i moze wejsc z nim dwoje dzieci do 10 lat. I chyba tyle jest na kupon, poza kuponem drozej. Mi sie wydaje, ze kwestię moralna wypada zostawic dla siebie,tu sa dorosłe osoby, mające własny rozum, najfajniej jak kazdy będzie pilnował swojego nosa i nie wtykał go w sprawy i decyzje innych.
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=46525117 - Posprzątałam wątek - w podanym linku można kontynuować dyskusję.
Przemilczenia dzielą bardziej niż nieobecności. [Gabrielle Bonheur Chanel] Edytowane przez sublime Czas edycji: 2014-05-19 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.