|
Notka |
|
Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Samsung monte - czy jest zepsuty?
Witam, od dłuższego czasu z moim telefonem zaczęły się dziać dziwne rzeczy - kilka miesięcy temu podczas rozmów telefonicznych było słychać dziwne trzaski, nie było słychać rozmówcy, ale po wyłączeniu i włączeniu było już ok. Potem bateria zaczęła starczać mi na bardzo krótko - kiedyś trzymał 5 dni, chociaż słuchałam muzyki, korzystałam z internetu itd, teraz potrafi się rozładować w ciągu doby. Do tego wszystkiego telefon ma straszne problemy z zasięgiem, które wcześniej się nie pojawiały - praktycznie cały dzień nie mogę z niego korzystać, a nawet jak się wyświetli, że jest zasięg, to w rzeczywistości nie mogę wysyłać/odbierać smsów czy wykonywać połączeń - nie jest to problem operatora, bo po przełożeniu karty do tableta wszystko jest ok. Czy to może być spowodowane słabą baterią, czy lepiej pożegnać się z tym telefonem i zainwestować w nowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Samsung monte - czy jest zepsuty?
Proponuję zainwestować w nowy, jeśli Cię na to stać oczywiście. Nawet jeśli to wina, to pamiętaj, że nowa bateria, którą kupisz, przeleżała w magazynie hurtowni, kilka/kilkanaście miesięcy. Nikt jednak nie stwierdzi, czy to wina baterii, dopóki nie włoży jej do telefonu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Samsung monte - czy jest zepsuty?
Dziękuję za odpowiedź, chyba jednak pomyślę o nowym telefonie skoro baterią i tak mogę niewiele zadziałać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.