![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem po stosunku
Witam,
mam taki problem kochałem się ze swoja kobieta i miałem założoną gumkę przed wytryskiem z niej wyszedłem i potem się całowaliśmy a członek z gumka ocierał się w okolicach jej cipki potem sciagnalem gumke i polozylem na lozku i troche sie z niej wylalo , a potem jak trzymalem ja za tylek to zauwazylem taki dziwny sluz przypominajacy gume taki bialy i ciagnacy sie troszke troche mnie to zaniepokoilo bo ona potem na majtkach biala jidentycznie to samo i teraz moje pytanie co to moze byc? bo gumka nam nie pekla ani sie nie zsunela sprawdzalismy ja poprzez nalanie wody , wiec skad to moglo sie wziasc? jej sluz uformowalby sie w takie cos? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Problem po stosunku
Cytat:
![]() Jeśli nie wiesz NIC na temat seksu to go nie uprawiaj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
ej no dobra , jeszcze sie z takim czyms nie spotkalem,
wiec dlatego jest chyba to forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
.. no, ale moglibyście na mnie nie najezdzac i odpowiedziec na moje pytanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Ani o antykoncepcji. Fragment ze sprawdzaniem szczelności prezerwatywy przez nalanie do niej wody jest mój ulubiony. Jeśli panna ma o wszystkim takie samo pojęcie to naprawdę albo się doedukujcie, albo odłóżcie seks na później, skończcie chociaż najpierw gimnazjum, albo przygotujcie się na maluszka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wypraszam sobie. Jak zaczęłam uprawiać seks to wiedziałam nieco więcej niż to, ze trzeba "wsadzić i wyjąć". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Jesteśmy już po gimnazjum
![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Konto usunięte
|
Posiadanie braku elementarnej wiedzy nie jest zatem powodem do dumy.
Skoro jesteś tak bardzo zaniepokojony to nie mogłeś zapytać o to swojej dziewczyny? Na pewno by Ci wyjaśniła, że kobiecy śluz ma różną konsystencję i kolor. Chyba, ze ona też tego nie wie. ![]() Cytat:
Życzę zatem powodzenia. ![]() Cytat:
![]() Może ktoś też odpowie w takim razie na moje rozterki... Zauważyłam u siebie dziwną narośl pod kolanem... Co to może być? Strasznie się boję, czy to ciąża pozamaciczna? Mój chłopak zawsze uważał, sprawdzaliśmy szczelność prezerwatywy nalewając do niej wody, przed stosunkiem, po i w trakcie. Nie wiem co zrobić. Pomuszcie! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ej wiesz co w tym wszystkim jest najśmieszniejsze? To, że albo to ja mam doczynienia z gimnazjalistką albo jesteś jakaś inna, ja po prostu zapytałem, ale wiesz to jest polska tutaj każdy na każdego chce tylko najechać, zero pomocy, dlatego jesteśmy takim zacofanym krajem. A tak na marginesie piszę sie pomóżcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
^^ jak zawsze czytam takie komenty, to stwierdzam, że zycie jest za☠☠☠iste ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gosc21 Czas edycji: 2014-01-05 o 00:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, właśnie takim śmiechem się teraz śmieję.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie psuj mi zabawy. ![]() Myślałam, że użycie kursywy, a następnie zrobienie takich byków w kolejnym zdaniu wystarczy do złapania żartu... Ale nie. ![]() Skarbie, jak już się tak sympatycznie poprawiamy to nie pisze się "do okoła", nie ma też takiego słowa jak "wziąść". ![]() Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2014-01-05 o 00:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() beka z hejtow o ile wiesz co to znaczy ![]() nara |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
to normalne, poprostu to jej śluz. bez obaw. krótko, zwiężle, bez wyzwisk.
koleś pytał ja odpowiam. jest facetem to nei wie. ma prawo. więcej, suuuuper, że się tym interesuje a nie odwali swoje i nara bejbe.ale kobiety kochają drani. jakbyś założył wątek pt. ,,dziki sex czy kobiety go lubią'' zostałbyś tu bożyszczem, a ty tylko pytasz po ludzku. no dziewczyny, skąd facet ma wiedzieć jaki ma laska śluz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Recenzentka Miesiąca - Grudzień 2016
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- "wiec skad to moglo sie wziasc? jej sluz uformowalby sie w takie cos?" Czyli pomyslał że to JEJ ŚLUZ...tylko chciał zapytać aby się upewnić a Wy po nim jedziecie jak po autostradzie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Po drugie facet nie może być ekspertem z anatomii kobiecej i to tak w młodym wieku. Ja sam wiedzę zdobywam do dziś a to, że się pyta to dobrze. Przynajmniej mu się chce, gdy inny chłop by przewalił się na drugi bok, pierdnoł i poszedł spać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Normą jest też dla mnie rozmowa w związku, jeśli partner czułby się czymś zaniepokojony, pewnie by zapytał mnie, nie roztrząsał na forum, co to za dziwy ze mnie wypływają. Ale racja, może nie powinnam przyjmować tego za normę. Poza tym, nie wymagam, żeby znał się na wszystkich "kobiecych sprawach", ale to, że kobieta ma śluz (oraz że wygląda on różnie w zależności od dnia cyklu, że w trakcie stosunku pochwa naturalnie się nawilża i ta wydzielina również może różnie wyglądać) nie jest wiedzą tajemną, nie trzeba też "zaglądać jej w majty". Na biologii od podstawówki po klasę maturalną był zawsze, chyba nawet co roku, układ rozrodczy, itd, nie jest to nic skomplikowanego. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
2.ja np nie wiem, czy męska sperma wyglada co dziennie tak samo??i co? jestem niedouczona? 3.czytaj ze zrozumieniem, on się zdziwił, że tego było dużo i takie inne, każdy mógł się zdziwić. po to jest to forum, wogóle forum w swojej ideii w internecie służy ku dyskusji i odp. na pytania. 4.moja droga, od podstawówki po liceum było tłuczone o funkcji i logarytmach, ciekawa jestem czy potrafiła byś rozwiazać banalne zadako? nie sądze. Poza tym może jego nauczycielka odwaliła kity i nie wyjaśniła mu tego? 5. pani ekspertko od wszystkiego, znasz budowe silnika? więc NIGDY nie wolno ci wsiąść do auta. twoją logika idąc ![]() ![]() 6.kolejny twój tekst świadczący o braku kultury, pomyśl troche, chłopak jest młody i jego dziewczyna też, jakby sie poczuła jakby zapytał ją co to z niej wypływało i nawet ajkby to ujął delikatnie mógłby ją mega zranić. plus kompleksy, że jest dziwna itp. więc on DYSKRETNIE pyta a my mu DYSKRETNIE odpowiadamy, ty zaś robisz raban jak przekupka na targu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Jeśli prezerwatywa pęknie podczas stosunku jest to widać, bo jeśli pęka to po całości
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma obowiązku posiadania magistra z medycyny, żeby uprawiać seks, a ogólna wiedza mówi ogólnie bez podawania szczegółów i zdjęć. Nie masz ochoty odpowiadać, to ominąć wątek, proste Wysłane z mojego GT-I9300
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2014-01-12 o 08:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Na forum różni ludzie mają różne zdania, taki właśnie jego urok. Nie wiem, czemu wszyscy uczepili się tego, że ja wymagam jakiejś wiedzy z nie wiadomo jakiego zakresu. Moim zdaniem, nie trzeba mieć magistra z medycyny, żeby wiedzieć, że kobieta w czasie stosunku również wydziela różne płyny i jeśli coś zauważymy to nie ma co siać paniki, że to na pewno sperma, pompować tej nieszczęsnej prezerwatywy wodą, itd... ![]() ![]() "Chciałabym zapytać dość pewnie częste będzie to pytanie ale czy możliwe jest aby plemniki, preejakulat znajdujący się na dłoni wytarty o np. spodnie bluzkę dotknięty o jakąś rzeczy i poddany warunkom atmosfercznym tj. niska temp. około -1 do 4 stopni byl zdolny do zapłodnienia??" i mówiące o tym, że np. para uprawiała seks przerywany w czasie dni płodnych, no i czy teraz dziewczyna może być w ciąży, no bo przecież chyba nieeeee, on obiecał, że wyjdzie z niej na czas? Przy jednych i drugich człowiek się za głowę łapie. Więc jeśli Autor jest na tyle niedojrzały i niedoinformowany, że po zobaczeniu kobiecego śluzu snuje wizję pękniętej prezerwatywy to może lepiej na razie oszczędzić sobie nerwów i się nieco wstrzymać/doedukować. ![]() Nie dziwię się trochę, że takim "ogarniętym" facetem (piszę facetem, bo chłopcem podobno już dawno nie jest, mogę więc może wywnioskować wiek po nicku) zachwycają się osoby udzielające w innych wątkach rad pt. "wlej dużo lubrykantu do myszy" ( ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
nie odezwałabym się,gdybyś wyraziła jedną opinię,ale ty nie potrafisz odpuścić i powtarzasz się
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.