Problem po stosunku - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-01-04, 23:08   #1
gosc21
Przyczajenie

Problem po stosunku

Witam,
mam taki problem kochałem się ze swoja kobieta i miałem założoną gumkę przed wytryskiem z niej wyszedłem i potem się całowaliśmy a członek z gumka ocierał się w okolicach jej cipki potem sciagnalem gumke i polozylem na lozku i troche sie z niej wylalo , a potem jak trzymalem ja za tylek to zauwazylem taki dziwny sluz przypominajacy gume taki bialy i ciagnacy sie troszke troche mnie to zaniepokoilo bo ona potem na majtkach biala jidentycznie to samo i teraz moje pytanie co to moze byc? bo gumka nam nie pekla ani sie nie zsunela sprawdzalismy ja poprzez nalanie wody , wiec skad to moglo sie wziasc? jej sluz uformowalby sie w takie cos?
gosc21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-04, 23:14   #2
201607131106
Konto usunięte

Dot.: Problem po stosunku

Cytat:
Napisane przez gosc21 Pokaż wiadomość
Witam,
mam taki problem kochałem się ze swoja kobieta i miałem założoną gumkę przed wytryskiem z niej wyszedłem i potem się całowaliśmy a członek z gumka ocierał się w okolicach jej cipki potem sciagnalem gumke i polozylem na lozku i troche sie z niej wylalo , a potem jak trzymalem ja za tylek to zauwazylem taki dziwny sluz przypominajacy gume taki bialy i ciagnacy sie troszke troche mnie to zaniepokoilo bo ona potem na majtkach biala jidentycznie to samo i teraz moje pytanie co to moze byc? bo gumka nam nie pekla ani sie nie zsunela sprawdzalismy ja poprzez nalanie wody , wiec skad to moglo sie wziasc? jej sluz uformowalby sie w takie cos?

Jeśli nie wiesz NIC na temat seksu to go nie uprawiaj.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-04, 23:14   #3
gosc21
Przyczajenie

ej no dobra , jeszcze sie z takim czyms nie spotkalem,
wiec dlatego jest chyba to forum
Stary 2014-01-04, 23:31   #4
Pastela92
Raczkowanie

Cytat:
ej no dobra , jeszcze sie z takim czyms nie spotkalem,
wiec dlatego jest chyba to forum
skoro się z czymś takim nie spotkałeś tzn że NIC nie wiesz o seksie i o kobiecej biologii.
Pastela92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-04, 23:36   #5
gosc21
Przyczajenie

.. no, ale moglibyście na mnie nie najezdzac i odpowiedziec na moje pytanie? to dopiero poczatki mojego wspolzycia, wy za mlodu tez chyba niewiedzieliscie paru rzeczy :P
Stary 2014-01-04, 23:41   #6
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Pastela92 Pokaż wiadomość
skoro się z czymś takim nie spotkałeś tzn że NIC nie wiesz o seksie i o kobiecej biologii.
Ani o antykoncepcji. Fragment ze sprawdzaniem szczelności prezerwatywy przez nalanie do niej wody jest mój ulubiony. Jeśli panna ma o wszystkim takie samo pojęcie to naprawdę albo się doedukujcie, albo odłóżcie seks na później, skończcie chociaż najpierw gimnazjum, albo przygotujcie się na maluszka.
Stary 2014-01-04, 23:41   #7
Margolciia
Raczkowanie

Cytat:
.. no, ale moglibyście na mnie nie najezdzac i odpowiedziec na moje pytanie? to dopiero poczatki mojego wspolzycia, wy za mlodu tez chyba niewiedzieliscie paru rzeczy :P
To byl śluz Twojej kobiety, to normalne ze bylo go dużo, nie masz powodów do niepokoju

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Margolciia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-04, 23:42   #8
201607131106
Konto usunięte

Cytat:

Wypraszam sobie.
Jak zaczęłam uprawiać seks to wiedziałam nieco więcej niż to, ze trzeba "wsadzić i wyjąć".
Stary 2014-01-04, 23:46   #9
gosc21
Przyczajenie

Jesteśmy już po gimnazjum . Ale to ze względu, że było go dużo to zamienił się w taką gumę? No o zabezpieczaniu sie chyba troche skoro jeszcze nie mamy maluszka ;p

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ----------

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Wypraszam sobie.
Jak zaczęłam uprawiać seks to wiedziałam nieco więcej niż to, ze trzeba "wsadzić i wyjąć".
no to fajnie :d, ale na proste pytanie które zadałem jakoś nie mogłaś odpowiedzieć.. więc albo sama nic nie wiesz, albo nabijasz tylko posty głupim gadaniem
Stary 2014-01-05, 00:01   #10
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Jesteśmy już po gimnazjum .
Posiadanie braku elementarnej wiedzy nie jest zatem powodem do dumy.

Cytat:
Ale to ze względu, że było go dużo to zamienił się w taką gumę?
Skoro jesteś tak bardzo zaniepokojony to nie mogłeś zapytać o to swojej dziewczyny? Na pewno by Ci wyjaśniła, że kobiecy śluz ma różną konsystencję i kolor. Chyba, ze ona też tego nie wie. Po tego typu wątkach już niewiele mnie dziwi.

Cytat:
No o zabezpieczaniu sie chyba troche skoro jeszcze nie mamy maluszka ;p

Życzę zatem powodzenia.

Cytat:
no to fajnie :d, ale na proste pytanie które zadałem jakoś nie mogłaś odpowiedzieć.. więc albo sama nic nie wiesz, albo nabijasz tylko posty głupim gadaniem
Rozgryzłeś mnie...

Może ktoś też odpowie w takim razie na moje rozterki... Zauważyłam u siebie dziwną narośl pod kolanem... Co to może być? Strasznie się boję, czy to ciąża pozamaciczna? Mój chłopak zawsze uważał, sprawdzaliśmy szczelność prezerwatywy nalewając do niej wody, przed stosunkiem, po i w trakcie. Nie wiem co zrobić. Pomuszcie!
Stary 2014-01-05, 00:04   #11
gosc21
Przyczajenie

Cytat:
Posiadanie braku elementarnej wiedzy nie jest zatem powodem do dumy.

Skoro jesteś tak bardzo zaniepokojony to nie mogłeś zapytać o to swojej dziewczyny? Na pewno by Ci wyjaśniła, że kobiecy śluz ma różną konsystencję i kolor. Chyba, ze ona też tego nie wie. Po tego typu wątkach już niewiele mnie dziwi.

[/COLOR]
[/COLOR]Życzę zatem powodzenia.

Rozgryzłeś mnie...

Może ktoś też odpowie w takim razie na moje rozterki... Zauważyłam u siebie dziwną narośl pod kolanem... Co to może być? Strasznie się boję, czy to ciąża pozamaciczna? Mój chłopak zawsze uważał, sprawdzaliśmy szczelność prezerwatywy nalewając do niej wody, przed stosunkiem, po i w trakcie. Nie wiem co zrobić. Pomuszcie!

Ej wiesz co w tym wszystkim jest najśmieszniejsze? To, że albo to ja mam doczynienia z gimnazjalistką albo jesteś jakaś inna, ja po prostu zapytałem, ale wiesz to jest polska tutaj każdy na każdego chce tylko najechać, zero pomocy, dlatego jesteśmy takim zacofanym krajem. A tak na marginesie piszę sie pomóżcie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-05, 00:06   #12
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Ej wiesz co w tym wszystkim jest najśmieszniejsze? To, że albo to ja mam doczynienia z gimnazjalistką albo jesteś jakaś inna, ja po prostu zapytałem, ale wiesz to jest polska tutaj każdy na każdego chce tylko najechać, zero pomocy, dlatego jesteśmy takim zacofanym krajem. A tak na marginesie piszę sie pomóżcie
O borze, nie wiem jak mogłam zrobić taki błond... :O Przepraszam wszystkich!
Stary 2014-01-05, 00:08   #13
gosc21
Przyczajenie

Cytat:

^^ jak zawsze czytam takie komenty, to stwierdzam, że zycie jest za☠☠☠iste bo do okola sami idioci błąd ^^ a nie blond .. i boże

Edytowane przez gosc21
Czas edycji: 2014-01-05 o 00:09
Stary 2014-01-05, 00:09   #14
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
^^ jak zawsze czytam takie komenty, to stwierdzam, że zycie jest za☠☠☠iste bo do okola sami idioci błąd ^^ a nie blond ..
A wiesz co jest świetne? Śmiech z ludzi, którzy nie wiedzą co to sarkazm.

Tak, właśnie takim śmiechem się teraz śmieję.

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-05, 00:13   #15
gosc21
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Leszy Pokaż wiadomość

tyle, że normalny człowiek nie używa sarkazmu w takiej sprawie ^^ bo nie wiem do czego było napisanie źle słowa na końcu wypowiedzi, żenaaada
Stary 2014-01-05, 00:15   #16
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Leszy Pokaż wiadomość

Nie psuj mi zabawy.
Myślałam, że użycie kursywy, a następnie zrobienie takich byków w kolejnym zdaniu wystarczy do złapania żartu... Ale nie.

Skarbie, jak już się tak sympatycznie poprawiamy to nie pisze się "do okoła", nie ma też takiego słowa jak "wziąść".

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2014-01-05 o 00:17
Stary 2014-01-05, 00:18   #17
gosc21
Przyczajenie

Cytat:
Nie psuj mi zabawy.
Myślałam, że użycie kursywy, a następnie zrobienie takiego byka w kolejnym zdaniu wystarczy do złapania żartu... Ale nie.

Skarbie, jak już się tak sympatycznie poprawiamy to nie pisze się "do okoła", nie ma też takiego słowa jak "wziąść".
wiem pisze sie dookola i wziac pisze szybko taki juz zwyczaj, ale nie robie takich bledow , ktore widocznie sa z 5 km dobra nie mam czasu na glupie gadanie na jakims forum z jakas ... wiesz, niektórzy maja swoje życie , a nie siedza tylko na forum i cisna ludzi
beka z hejtow o ile wiesz co to znaczy

nara
Stary 2014-01-05, 00:19   #18
Margolciia
Raczkowanie

Cytat:
Jesteśmy już po gimnazjum . Ale to ze względu, że było go dużo to zamienił się w taką gumę? […]
Tak, albo po prostu mial taka konsystencję gesta.

Margolciia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-05, 00:20   #19
gosc21
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Margolciia Pokaż wiadomość
Tak, albo po prostu mial taka konsystencję gesta.

dzięki ;p fajnie, że są tu też tacy ludzie, którzy naprawdę pomagają

pozdro

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-07, 21:53   #20
Sweeet_Kitty
Raczkowanie

to normalne, poprostu to jej śluz. bez obaw. krótko, zwiężle, bez wyzwisk.
koleś pytał ja odpowiam. jest facetem to nei wie. ma prawo. więcej, suuuuper, że się tym interesuje a nie odwali swoje i nara bejbe.ale kobiety kochają drani. jakbyś założył wątek pt. ,,dziki sex czy kobiety go lubią'' zostałbyś tu bożyszczem, a ty tylko pytasz po ludzku. no dziewczyny, skąd facet ma wiedzieć jaki ma laska śluz co dziennie jej w majty patrzeć?
Sweeet_Kitty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-08, 17:29   #21
suzeta
Recenzentka Miesiąca - Grudzień 2016

Cytat:
Napisane przez Sweeet_Kitty Pokaż wiadomość
koleś pytał ja odpowiam. jest facetem to nei wie. ma prawo. więcej, suuuuper, że się tym interesuje a nie odwali swoje i nara bejbe.ale kobiety kochają drani. jakbyś założył wątek pt. ,,dziki sex czy kobiety go lubią'' zostałbyś tu bożyszczem, a ty tylko pytasz po ludzku. no dziewczyny, skąd facet ma wiedzieć jaki ma laska śluz co dziennie jej w majty patrzeć?
Ja jestem dziewczyną i bardzo mi zaimponował autor tego wątku. Po pierwsze jest młody - i może nie znać kobiecej anatomii ( tym bardziej że jest ona skomplikowana ) a po drugie martwi się..."co to mogłobyc" , "czy to normalne" itp. Czyli zależy mu na dziewczynie...Chciałabym mieć takiego chlopaka ...

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

"wiec skad to moglo sie wziasc? jej sluz uformowalby sie w takie cos?"
Czyli pomyslał że to JEJ ŚLUZ...tylko chciał zapytać aby się upewnić a Wy po nim jedziecie jak po autostradzie.... Trochę zrozumienia...
suzeta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-09, 08:14   #22
Saruchan
Przyczajenie

Cytat:
Ja mam ponad 30 lat i dopiero teraz się dowiedziałem od żony na czym to polega (choć do dzisiaj nie mogę się nauczyć jak wypada okres u moje żony - jestem na to za głupi) i o co chodzi.

Po drugie facet nie może być ekspertem z anatomii kobiecej i to tak w młodym wieku. Ja sam wiedzę zdobywam do dziś a to, że się pyta to dobrze. Przynajmniej mu się chce, gdy inny chłop by przewalił się na drugi bok, pierdnoł i poszedł spać.
Saruchan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-09, 11:38   #23
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Cytat:
Napisane przez suzeta Pokaż wiadomość
Ja jestem dziewczyną i bardzo mi zaimponował autor tego wątku. Po pierwsze jest młody - i może nie znać kobiecej anatomii ( tym bardziej że jest ona skomplikowana ) a po drugie martwi się..."co to mogłobyc" , "czy to normalne" itp. Czyli zależy mu na dziewczynie...Chciałabym mieć takiego chlopaka ...

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

"wiec skad to moglo sie wziasc? jej sluz uformowalby sie w takie cos?"
Czyli pomyslał że to JEJ ŚLUZ...tylko chciał zapytać aby się upewnić a Wy po nim jedziecie jak po autostradzie.... Trochę zrozumienia...
Ok, rozumiem. Ja po prostu wolę bardziej inteligentnych mężczyzn.
Normą jest też dla mnie rozmowa w związku, jeśli partner czułby się czymś zaniepokojony, pewnie by zapytał mnie, nie roztrząsał na forum, co to za dziwy ze mnie wypływają. Ale racja, może nie powinnam przyjmować tego za normę.
Poza tym, nie wymagam, żeby znał się na wszystkich "kobiecych sprawach", ale to, że kobieta ma śluz (oraz że wygląda on różnie w zależności od dnia cyklu, że w trakcie stosunku pochwa naturalnie się nawilża i ta wydzielina również może różnie wyglądać) nie jest wiedzą tajemną, nie trzeba też "zaglądać jej w majty". Na biologii od podstawówki po klasę maturalną był zawsze, chyba nawet co roku, układ rozrodczy, itd, nie jest to nic skomplikowanego. Nie imponuje mi też na pewno zakładanie tego typu wątków. Samo uważanie KAŻDEJ rzeczy za możliwy objaw ciąży lub, jak w tym przypadku, panikowanie, że coś na pewno nie tak z prezerwatywą, jakieś sprawdzanie jej metodą "na wodę" w moim rozumieniu jest po prostu objawem nie tylko niewiedzy, niedouczenia i niedoinformowania, ale też dużej niedojrzałości.
Stary 2014-01-09, 17:03   #24
Sweeet_Kitty
Raczkowanie

Cytat:
Ok, rozumiem. Ja po prostu wolę bardziej inteligentnych mężczyzn.
Normą jest też dla mnie rozmowa w związku, jeśli partner czułby się czymś zaniepokojony, pewnie by zapytał mnie, nie roztrząsał na forum, co to za dziwy ze mnie wypływają. Ale racja, może nie powinnam przyjmować tego za normę.
Poza tym, nie wymagam, żeby znał się na wszystkich "kobiecych sprawach", ale to, że kobieta ma śluz (oraz że wygląda on różnie w zależności od dnia cyklu, że w trakcie stosunku pochwa naturalnie się nawilża i ta wydzielina również może różnie wyglądać) nie jest wiedzą tajemną, nie trzeba też "zaglądać jej w majty". Na biologii od podstawówki po klasę maturalną był zawsze, chyba nawet co roku, układ rozrodczy, itd, nie jest to nic skomplikowanego. Nie imponuje mi też na pewno zakładanie tego typu wątków. Samo uważanie KAŻDEJ rzeczy za możliwy objaw ciąży lub, jak w tym przypadku, panikowanie, że coś na pewno nie tak z prezerwatywą, jakieś sprawdzanie jej metodą "na wodę" w moim rozumieniu jest po prostu objawem nie tylko niewiedzy, niedouczenia i niedoinformowania, ale też dużej niedojrzałości.
1. Inteligentnych? O.o odkąd to wiedza o kobiecym śluzie świadczy o inteligencji??!! preferujesz facetów o znakomitej wiedzy o kobiecej anatomii, lepszej niż same kobiety (ileż to wątków, że nawet panny nie wiedziały co to), doprawdy nei wiem gdzie znajdujesz tych facetów, chyba na forum ginekologicznym,
2.ja np nie wiem, czy męska sperma wyglada co dziennie tak samo??i co? jestem niedouczona?
3.czytaj ze zrozumieniem, on się zdziwił, że tego było dużo i takie inne, każdy mógł się zdziwić. po to jest to forum, wogóle forum w swojej ideii w internecie służy ku dyskusji i odp. na pytania.
4.moja droga, od podstawówki po liceum było tłuczone o funkcji i logarytmach, ciekawa jestem czy potrafiła byś rozwiazać banalne zadako? nie sądze. Poza tym może jego nauczycielka odwaliła kity i nie wyjaśniła mu tego?
5. pani ekspertko od wszystkiego, znasz budowe silnika? więc NIGDY nie wolno ci wsiąść do auta. twoją logika idąc on nie wie co to za śluz, więc zero seksu. Ty nie wiesz co to pasek rozrządu to zero jazdy samochodem debilizm level 9999
6.kolejny twój tekst świadczący o braku kultury, pomyśl troche, chłopak jest młody i jego dziewczyna też, jakby sie poczuła jakby zapytał ją co to z niej wypływało i nawet ajkby to ujął delikatnie mógłby ją mega zranić. plus kompleksy, że jest dziwna itp. więc on DYSKRETNIE pyta a my mu DYSKRETNIE odpowiadamy, ty zaś robisz raban jak przekupka na targu.
Stary 2014-01-09, 19:40   #25
zmartwiony7
Przyczajenie

Cytat:
. Fragment ze sprawdzaniem szczelności prezerwatywy przez nalanie do niej wody jest mój ulubiony.
Co jest w tym złego?
zmartwiony7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-12, 02:17   #26
dandi49
Raczkowanie

Jeśli prezerwatywa pęknie podczas stosunku jest to widać, bo jeśli pęka to po całości tak że sama "oblamówka zostaje" Mikrodziurki nie powstają, więc nalewanie wody nie ma sensu.
dandi49 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-12, 08:35   #27
Shira Yuki
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzuć na luz
Nie ma obowiązku posiadania magistra z medycyny, żeby uprawiać seks, a ogólna wiedza mówi ogólnie bez podawania szczegółów i zdjęć.
Nie masz ochoty odpowiadać, to ominąć wątek, proste

Wysłane z mojego GT-I9300
Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu.
Jestem jak dziki Mustang.
Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja
.

Edytowane przez Shira Yuki
Czas edycji: 2014-01-12 o 08:38
Shira Yuki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-12, 09:27   #28
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Shira Yuki Pokaż wiadomość
Wrzuć na luz
Nie ma obowiązku posiadania magistra z medycyny, żeby uprawiać seks, a ogólna wiedza mówi ogólnie bez podawania szczegółów i zdjęć.
Nie masz ochoty odpowiadać, to ominąć wątek, proste

Wysłane z mojego GT-I9300
Dlaczego więc się nie sama nie stosujesz?
Na forum różni ludzie mają różne zdania, taki właśnie jego urok.
Nie wiem, czemu wszyscy uczepili się tego, że ja wymagam jakiejś wiedzy z nie wiadomo jakiego zakresu. Moim zdaniem, nie trzeba mieć magistra z medycyny, żeby wiedzieć, że kobieta w czasie stosunku również wydziela różne płyny i jeśli coś zauważymy to nie ma co siać paniki, że to na pewno sperma, pompować tej nieszczęsnej prezerwatywy wodą, itd... Autor wątku nigdy nie widział jak wygląda pęknięty balon? Tam już nie ma co dmuchać. I o to tutaj chodzi! Na wizażu wątki dotyczące możliwej ciąży dzielą się na dwie grupy, takie:
"Chciałabym zapytać dość pewnie częste będzie to pytanie ale czy możliwe jest aby plemniki, preejakulat znajdujący się na dłoni wytarty o np. spodnie bluzkę dotknięty o jakąś rzeczy i poddany warunkom atmosfercznym tj. niska temp. około -1 do 4 stopni byl zdolny do zapłodnienia??" i mówiące o tym, że np. para uprawiała seks przerywany w czasie dni płodnych, no i czy teraz dziewczyna może być w ciąży, no bo przecież chyba nieeeee, on obiecał, że wyjdzie z niej na czas? Przy jednych i drugich człowiek się za głowę łapie. Więc jeśli Autor jest na tyle niedojrzały i niedoinformowany, że po zobaczeniu kobiecego śluzu snuje wizję pękniętej prezerwatywy to może lepiej na razie oszczędzić sobie nerwów i się nieco wstrzymać/doedukować.
Nie dziwię się trochę, że takim "ogarniętym" facetem (piszę facetem, bo chłopcem podobno już dawno nie jest, mogę więc może wywnioskować wiek po nicku) zachwycają się osoby udzielające w innych wątkach rad pt. "wlej dużo lubrykantu do myszy" (). Po prostu dla mnie osoba, która musi zakładać wątek na forum, bo już gumę napompowali, wszystko posprawdzali, a ten nieszczęsny biały płyn to chyba kosmici tam zostawili jest nieco śmieszna. Do tego, już odbiegając od tematu, nie przemawiają do mnie tłumaczenia "robię błędy ortograficzne, jak piszę szybko, taki mam styl". I znów, moim zdaniem, również nie świadczy to o kimś najlepiej.
Stary 2014-01-12, 18:24   #29
Shira Yuki
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego więc się nie sama nie stosujesz?
nie odezwałabym się,gdybyś wyraziła jedną opinię,ale ty nie potrafisz odpuścić i powtarzasz się

Cytat:
Na forum różni ludzie mają różne zdania, taki właśnie jego urok.
Nie wiem, czemu wszyscy uczepili się tego, że ja wymagam jakiejś wiedzy z nie wiadomo jakiego zakresu. Moim zdaniem, nie trzeba mieć magistra z medycyny, żeby wiedzieć, że kobieta w czasie stosunku również wydziela różne płyny i jeśli coś zauważymy to nie ma co siać paniki, że to na pewno sperma, pompować tej nieszczęsnej prezerwatywy wodą, itd...
to,że kobieta wydziela sluz nie oznacza,że kazda jednakowej ilości.ja nigdy nie miałam mokrego prześcieradła i pewnie zdziwiłabym się widząc u innej śluz poza pochwą .

Cytat:
Autor wątku nigdy nie widział jak wygląda pęknięty balon? Tam już nie ma co dmuchać. I o to tutaj chodzi! Na wizażu wątki dotyczące możliwej ciąży dzielą się na dwie grupy, takie:
"Chciałabym zapytać dość pewnie częste będzie to pytanie ale czy możliwe jest aby plemniki, preejakulat znajdujący się na dłoni wytarty o np. spodnie bluzkę dotknięty o jakąś rzeczy i poddany warunkom atmosfercznym tj. niska temp. około -1 do 4 stopni byl zdolny do zapłodnienia??" i mówiące o tym, że np. para uprawiała seks przerywany w czasie dni płodnych, no i czy teraz dziewczyna może być w ciąży, no bo przecież chyba nieeeee, on obiecał, że wyjdzie z niej na czas? Przy jednych i drugich człowiek się za głowę łapie. Więc jeśli Autor jest na tyle niedojrzały i niedoinformowany, że po zobaczeniu kobiecego śluzu snuje wizję pękniętej prezerwatywy to może lepiej na razie oszczędzić sobie nerwów i się nieco wstrzymać/doedukować.
Nie dziwię się trochę, że takim "ogarniętym" facetem (piszę facetem, bo chłopcem podobno już dawno nie jest, mogę więc może wywnioskować wiek po nicku) zachwycają się osoby udzielające w innych wątkach rad pt. "wlej dużo lubrykantu do myszy" (). Po prostu dla mnie osoba, która musi zakładać wątek na forum, bo już gumę napompowali, wszystko posprawdzali, a ten nieszczęsny biały płyn to chyba kosmici tam zostawili jest nieco śmieszna. Do tego, już odbiegając od tematu, nie przemawiają do mnie tłumaczenia "robię błędy ortograficzne, jak piszę szybko, taki mam styl". I znów, moim zdaniem, również nie świadczy to o kimś najlepiej.
Poluzuj gumę w majtach,bo ci usciska ,a przez to się stresujesz
Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu.
Jestem jak dziki Mustang.
Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja
.
Shira Yuki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-12, 20:08   #30
Sweeet_Kitty
Raczkowanie

Cytat:
zachwycają się osoby udzielające w innych wątkach rad pt. "wlej dużo lubrykantu do myszy" ().
acha. okej. ktoś chce pomóc a ty się śmiejesz. a suchość pochwy to bardzo przykry i bolesny problem. co w tym śmiesznego. udajesz mądrą więc może powinnam napisać ,,zaimplementuj nieco substancji nawilżajacej w drogi rodne tj srom twojej partnerki'' brzmi lepiej?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości