|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
karty zniżkowe
Kochane, czy któraś z Was korzysta z kart zniżkowych do kina? Jakie kina mają to w ofercie? Która z opcji jest najlepsza? Chcę spełnić noworoczne postanowienie i bywać częściej w kinie, ale wiadomo, byloby milej gdyby bylo taniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: karty zniżkowe
Cytat:
![]() Ja korzystam z punktów MyBenefit.
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja uwielbiam kino - mogę chodzić sama! Zresztą czasem tak jest, bo jak chce bardzo a nie mam z kim, to czemu sobie odmawiać :P
Takze unlimited to opcja bardzo dla mnie. Szczególnie zimą! Nie lubię oglądać filmów online, bo są tak obciążone serwery, że najlepiej się ogląda po 23 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Opłaca się. My właśnie wykupiliśmy Unlimited i koszt jednej karty już nam się zwrócił bo obejrzeliśmy w styczniu 13 filmów.
A na luty mam zaplanowane 7 kolejnych. Ja się wahałam przed zakupem tej karty, ale naprawdę się opłaca.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Żałuję, że nie mam tyle wolnego czasu, żeby chodzić po kilka razy w miesiącu do kina, też bym sobie tę kartę kupiła.
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Taka karta unlimited serio się opłaca? A jak ktoś nie bedzie chodził na 13 filmów w miesiącu? Bo rozumiem, ze w pierwszej fali entuzjazmu też bym tak zrobiła, potem to jednak osłabnie. To ile trzeba w miesiącu chodzić do kina, zeby się opłacało? Nie zrozumcie mnie źle, uwielbiam kino, ale nie chce chodzić na byle co, tylko na filmy, ktore lubię (horrory odpadają).
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bilet normalny w tygodniu: 25,50 zł. Bilet normalny w weekend: 27,50 zł. Czyli dwa razy wystarczą ![]() W Warszawie ceny są wyższe.
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
No wlasnie ja w Warszawie. 52 zł? Dobrze doczytałam? Ale bilety do kina też droższe niz poza wawą... Czyli wystarczyłoby iść dwa-trzy razy w miesiacu w tygodniu, albo dwa razy weekendowo i jestem do przodu z kasą? Tak mi sie wydaje. Konczy się luty, to może od nowego miesiąca powinnam się skusić... I byłam ostatnio na horrorze... Szok..dawno tak się nie uśmiałam. Czego ja się bałam? :-D
Wiec, dom duchów. Jeżdżąca wrotka mnie dobiła ![]() Zresztą same idźcie to zobaczycie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.