![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() Luty - La Petite Robe Noire, Dior, Chanel, Guerlain, MAC, Estee Lauder
Witam w moim lutowym wątku wymianowym : )
-WISHLISTA- - perfumy - Guerlain Shalimar Parfum Initial, Guerlain Shalimar Parfum Initial L'Eau, Miss Dior Cherie (różne wersje mnie interesują), Lancome La Vie Est Belle, Royal Muska, Chanel Coco Mademoiselle i Allure (w różnych wersjach) (na zapas) - lakiery do paznokci OPI, Essie, China Glaze, Rimmel - szminki Chanel - serie Rouge Coco/Shine, Rouge Allure/Velvet oraz Estee Lauder Sygnature Hydra Lustre, Guerlain, Clarins, MAC - Guerlain, Les Voilettes Mineral 02 (na zapas) - pędzel do blendowania cieni MAC, Maestro, Real Techniques - pielęgnacja Kanebo (Sensai) - mydła: Lawendowa Farma - Mydło Kleopatry, Alepia - Savon d'Alep 40% Laurier - Bandi, Young Care, Złuszczający krem na noc - podkłady firmy Kanebo, Smashbox Studio Skin, 15 Hour Wear Hydrating Foundation SPF10, Givenchy Teint Couture, Clarins Skin Illusion 103, Shiseido Sun Protection 30 lub 40 - cienie - Too Faced, Natural Eye Collection oraz The Balm, Nude'tude, ewentualnie cienie MAP lub wkłady MAC, Inglot, innych nie szukam - serum - różne mi wpadają w oko, ale najchętniej takie z witaminą C - róże - każde, ale najchętniej Bourjois, Sleek, Benefit, Nars, Prisme Blush Givenchy, Chanel Horizon, Guerlain Madame Rougit - maseczka Tony Moly Tomatox - podkłady mineralne Pixie Cover De Luxe - żółte odcienie 0, 1 lub 2 - mogą być sample Noszę ubrania w rozmiarze głównie 38, t-shirty i podkoszulki często 36, buty 38/39. Kilka zasad: 1. Nie odmieniam się bez wyraźnego powodu 2. Z reguły nie uznaję wycofywania się z wymiany po wzajemnym przesłaniu adresów 3. Wysyłka tylko listem poleconym, ekonomicznym lub priorytetowym - do ustalenia 4. Wysyłka tylko w kopercie bąbelkowej (w skrajnych przypadkach wysyłania w zwykłej kopercie proszę o dokładne opakowanie rzeczy takową folią) 5. Wysyłam również za granicę 6. Zastrzegam, że paczki wysyłam jeden/dwa razy w tygodniu, najczęściej w poniedziałki i piątki ZAPRASZAM RÓWNIEŻ DO WĄTKU CIUSZKOWEGO! Legenda: Wolne Zarezerwowane lub już po prostu nie ma Dokładka KOSMETYKI: Guerlain, La Petite Robe Noire EDT - 50 ml bez kilku ml - tylko za jakiś mega konkret, nie muszę oddawać Dior, Diorshow Extase, tusz do rzęs w kolorze czarnym - użyty parokrotnie Guerlain, Terracotta, Loose Powder Kohl, kohl w kolorze brązowym - zużycie minimalne, niestety mnie podrażnia, te kohle są już unikatem, niedostępne w Polsce MAC, szminka w odcieniu Cosmo - raz wypróbowana, oddam tylko za inną szminkę Chanel, Sublime de Chanel, miniatura tuszu do rzęs w kolorze 10 Deep Black - w małej tubce, nówka, nieotwierana Chanel, Le Volume de Chanel, miniatura tuszu do rzęs w kolorze 10 Noir - w małej tubce, nówka, nieotwierana Maybelline, cień w żelu Color Tattoo, odcień On and On Bronze - prawie nóweczka, raz maźnięty pędzelkiem NYX, Jumbo Eye Pencil, kredka jumbo w kolorze Rocky Mountain Green - użyta raz Estee Lauder, Sumptuous Extreme, miniatura tuszu do rzęs w kolorze czarnym 2,8 ml - nowa, świeża W7, rozświetlacz Candy Floss + pędzelek - zużycie niewielkie Schwarzkopf, Gliss Kur Ultimate Repair, Odżywka dwufazowa w sprayu - TRZY SZTUKI, nowe, oddam za drobiazg Inglot, cień w odcieniu 500 DS - tylko testowany INNE: Gry na PC z serii The Sims 2 (oczywiście oryginalne): Nocne Życie, Osiedlowe Życie, Czas Wolny, Podróże Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2014-02-01 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Luty - La Petite Robe Noire, Dior, Chanel, Guerlain, MAC, Estee Lauder
Hej! Cos za tusze-miniaturki?
Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2014-02-01 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos za mini tusze?
---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- eh gdybym jej nie miała Guerlaina la petite w watku prawie 100ml to chetnie bym sie wymieniła , ale mam te wode w kartoniku i prawie 100ml ;(
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
W7, rozświetlacz Candy Floss + pędzelek - zużycie niewielkie
Schwarzkopf, Gliss Kur Ultimate Repair, Odżywka dwufazowa w sprayu - TRZY SZTUKI, nowe, oddam za drobiazg cos u mnie ?
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Maybelline, cień w żelu Color Tattoo, odcień On and On Bronze - prawie nóweczka, raz maźnięty pędzelkiem
coś za? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za MAC Cosmo i color tatto?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
u mnie za miniaturki tuszy?
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Guerlain, La Petite Robe Noire EDT - 50 ml bez kilku ml
Wymieniłabyś się na Cool Water? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a wypatrzyłabys cosik jeszcze za rozświetlacz W7?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za:
Dior, Diorshow Extase, tusz do rzęs w kolorze czarnym - użyty parokrotnie Guerlain, Terracotta, Loose Powder Kohl, kohl w kolorze brązowym - zużycie minimalne, niestety mnie podrażnia, te kohle są już unikatem, niedostępne w Polsce MAC, szminka w odcieniu Cosmo - raz wypróbowana, oddam tylko za inną szminkę Chanel, Sublime de Chanel, miniatura tuszu do rzęs w kolorze 10 Deep Black - w małej tubce, nówka, nieotwierana Chanel, Le Volume de Chanel, miniatura tuszu do rzęs w kolorze 10 Noir - w małej tubce, nówka, nieotwierana Maybelline, cień w żelu Color Tattoo, odcień On and On Bronze - prawie nóweczka, raz maźnięty pędzelkiem Estee Lauder, Sumptuous Extreme, miniatura tuszu do rzęs w kolorze czarnym 2,8 ml - nowa, świeża W7, rozświetlacz Candy Floss + pędzelek - zużycie niewielkie ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- oddam Holikę za - Chanel, Sublime de Chanel, miniatura tuszu do rzęs w kolorze 10 Deep Black - w małej tubce, nówka, nieotwierana - Chanel, Le Volume de Chanel, miniatura tuszu do rzęs w kolorze 10 Noir - w małej tubce, nówka, nieotwierana - Maybelline, cień w żelu Color Tattoo, odcień On and On Bronze - prawie nóweczka, raz maźnięty pędzelkiem - Estee Lauder, Sumptuous Extreme, miniatura tuszu do rzęs w kolorze czarnym 2,8 ml - nowa, świeża - W7, rozświetlacz Candy Floss + pędzelek - zużycie niewielkie - NYX, Jumbo Eye Pencil, kredka jumbo w kolorze Rocky Mountain Green - użyta raz ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic, dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
ok, to do następnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się La petite Robe Noir. Mogłabyś dodać coś z zapachów.
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
hej , Może byś sobie coś jeszcze dobrała ,
Bo podoba mi się Mac szminka . ![]() Dużo dam , wszystkie pomadki i mam NUXA błyszczy lub co tam byś chciała ![]() A INGLOT jest okrągły czy prostokątny? ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- A poza wątkiem mam pędzelek do linera RT , i do blendowania ale z elfa ;/ ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- szkoda ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale nic
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
te 2 opcje wpadly mi w oko
Guerlain, La Petite Robe Noire EDT - 50 ml bez kilku ml - tylko za jakiś mega konkret, nie muszę oddawać Dior, Diorshow Extase, tusz do rzęs w kolorze czarnym - użyty parokrotnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.