|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Srebrna bizuteria do złotej bluzki???
Nie przepadam za zlota bizuteria,ale chce sobie kupic bluzke wlasnie w kolorze zlotym Czy srebrna bizuteria pasuje do zlotej bluzki,makijazu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
p
![]() Edytowane przez LemonCendy Czas edycji: 2011-02-24 o 23:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Srebrna bizuteria do złotej bluzki???
Pewnie sama bym takiego zestawienia nie stworzyła. Chociażby dlatego, że złota nie znoszę i nie noszę
![]() Co zaś do stroju to myślę, że raczej podarowałabym sobie biżuterię w ogóle, bądź upięła wisior na grubszym atłasowym, bądź jedwabnym pasku i zawiesiła u szyji. Dlaczego? Gdyż zakładam srebro i ono ginie, bo wzrok przyciąga bluzka. Gdy zakładam złoto, zlewa się ono z bluzką i wygląda nijako, a zadaniem biżuterii jest przecież upiększenie ![]() Pozdrawiam! Edytowane przez Anahstasia Czas edycji: 2005-09-27 o 09:41 Powód: literówki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem wszystko zależy od odcieni tego złotai srebra, od materiału, kroju ....
Jednak moim zdaniem takie zestawienia nie bardzo ma racje bytu. Nie chodzi o to czy ktoś jest tradycjonalistą czy nie ale o to aby całość ładnie wyglądała i do siebie w jakikolwiek sposób pasowała. Inaczej jest z łączeniem w samej biżuterii złota i srebra;-) pzdr Sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Weź ze sobą srebrną biżuterię do przymierzalni i sama się zorientujesz
![]() Ja na studniówkę miałam ciepłą,czekoladową suknię i pierwsze to wszyscy mówili to-Teraz musisz sobie kupić złotą biżuterię. Ja nie znoszę złota,więc się uparłam na srebrny zestaw biżuetrii.Mimo że słyszałam,iż to nie będzie pasować wyglądało rewelacyjnie. Wszystko zależy od odcieni,tak jak już było to wspomniane. Myślę,że lepiej będzie wyglądać srebrna biżuteria z kolorem ciemnego,starego złota ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.