|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Jak to zrobić, by osiągnąć zamierzony efekt?
Hej
![]() Używam samoopalacza firmy Dax ( w piance). Odcień skóry po 1-razowym użyciu średnio mnie zadowala także na 2.dzień powtarzam aplikacje. I tu jest problem. Po 2-3 -4dniach zauważam jasne placki na zgięciach rąk. Aplikowanie samoopalacza mam obczajone, umiem się nim posługiwać. Ale kiedy ten samoopalacz schodzi, to mam placki :/ Nie próbowałam innych samoopalaczy i nie wiem czy inne tez powodują coś takiego. Gdy się nimi smaruję, to jest ok, ale jak przestaję, to zaraz na zgięciach rąk mam białe placki. Myślę, że nie przesadzam również z ilością, bo zazwyczaj smaruję się jednego dnia, a na drugi powtarzam aplikację (wieczorem). Potem 2-3 dni przerwy i znowu. Czy są samoopalacze, które równomiernie, stopniowo schodzą nie tworząc placków? Nie jestem doświadoczona w tej kwestii, a naprawdę chcę być ładnie opalona. Czy może pokusić się na kupno drogiego, aptecznego samoopalacza? Jak sobie poradzić by schodził równo, bez placków i żebym nie musiała po 2-3 aplikacjach czekac aż całkowicie zejdzie ze skóry by móc powtórzyc aplikacje? Bardzo chciałabym byc cały czas opalona w równym stopniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak to zrobić, by osiągnąć zamierzony efekt?
dla mnie najlepszy jest Lirene Body Arabica
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Recenzentka Miesiąca - Grudzień 2016
|
Dot.: Jak to zrobić, by osiągnąć zamierzony efekt?
Przede wszystkim musisz robić regularny peeling ciała i dobrze je nawilżać. To jest podstawa aby efekt po samoopalaczu był ładny. Inaczej będa Ci się robić smugi i plamy. Ja miałam samoopalacz Lirene w piance i on był świetny.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.