|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Urazy z dzieciństwa- brak zęba
Witam mam od dziecka duży uraz do dentystów i mam swoje powody, ale przechodząc do konkretów miałam parę razy zrobioną piątkę górną za każdym razem bardzo bolało a plomby wypadaly. Z czasem cały ząb się skruszyl wiem ze to była wina źle wykonanych uslug. W tej chwili wszystkie zęby mam ładne zadbane białe ale piątki już nie posiadam... Bardzo źle się z tym czuje i chciałabym zapytać czy ktoś orientuje się jakie metody są teraz w miare tanie na zastapienia zęba i ile kosztują. Nie jestem pracująca na zęba musialabym dodatkowo dorobić nie w godzinach szkolnych więc chciałabym jakąś tansza usługę proszę o odpowiedzi
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Urazy z dzieciństwa- brak zęba
Wiem o mostkach i implantach. Mostki są tańsze, ale implanty trwalsze. Co do cen, zależą od miasta/zakładu. Poszukaj w internecie gabinetów z Twojego miasta i porównaj ceny. Ja myślę że podczas wizyty u stomatologa powinnaś zapytać, oni się najlepiej orientują.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.