|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
ciągle mi o sobie przypomina :(
Dziewczyny, pół roku temu poznałam faceta, byliśmy na kilku randkach, ale jakoś tak wyszło, że nie umieliśmy się ze sobą dogadać, on twierdził, że ja się za mało odzywam, ja twierdziłam, że jest na odwrót - chociaż mamy po 22 lata to było to trochę zachowanie dziecinne... No i tak jakoś nic z tego nie wyszło, choć było mi bardzo przykro. No ale cóż, zdarza się.
Problem w tym, że on mi nie daje o sobie zapomnieć. Ja nie szukałam żadnego kontaktu po tym wszystkim jak doszło do mnie, że raczej nic z tego nie będzie. On, chociaż już nie proponuje spotkań i nie pisze do mnie chyba w tym sensie co dawniej, to jednak odzywa się. Teraz raz na parę tygodni. Ja wolałabym o nim całkowicie zapomnieć bo kiedyś byłam w nim zakochana i to mnie dalej bardzo boli. Ale nie potrafię, kiedy on cały czas jest w moim życiu bo mnie zaczepia w ten sposób. Albo jesteśmy razem albo nie. Nie wiem jak to odbierać Bardzo cierpię za każdym razem jak on mi o sobie znów przypomni... Wolałabym żeby nie odzywał się już wcale, zostawił mnie w spokoju...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: ciągle mi o sobie przypomina :(
To mu o tym powiedz po prostu.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
No a tak w ogóle to mówiłaś mu o tym, pisałaś, wspominałaś, cokolwiek?
Jak nie, to co się dziwisz nie czyta w twoich myślach a może on chce być twoim znajomym i nie wie że ta znajomość cię boli...
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro nie mówisz mu aby dał Ci spokój i jednocześnie dopuszczasz jego kontakt do siebie, to chyba jego chcesz
ps. zablokuj, zmień numer czy coś..
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo nie wiem no i tak czy siak koleś, któremu zależy raczej zrobi wszystko a nie będize się odzywał przez neta raz na kilka tyg |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
1. Skoro go nie chcesz, to pogadaj z nim i powiedz że nie chcesz żeby pisał itd.
2. Wiele smartfonów ma opcję blokady nr, albo u operatora można to wykonać (w przypadku jeśli odzywa się przez sms) 3. (jeśli odzywa się na gg, fb) zablokuj go. Najlepiej wg mnie to pogadać po prostu.
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Tylko czy autorka tak naprawdę chce zerwania tego kontaktu? bo mam małe wątpliwości
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
nie odpisuj
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

Bardzo cierpię za każdym razem jak on mi o sobie znów przypomni... Wolałabym żeby nie odzywał się już wcale, zostawił mnie w spokoju...