|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
czy powinnam isc do psychologa ?
Witam
![]() nawidze siebie. Najbardziej mecza takie wahania nastroju. W jednej chwili mysle sobie ze niebawem to wylecze i bedzie git i mu pokaze moja pewnosc siebie a za chwile mam dola bo spojze w lusterko i widze w nim potwora. Ten moj tradzik i tak juz nie jest taki straszny. W sumie na jednym policzku cos tam .i sie dzieje niedobrego ale pozostaly blizny. Ja wiem ze to jest do zredukowania wszystko . Ale czy moja samoocena da sie jeszcze uratowac ? Czy moj zwiazek da sie jeszcze uratowac ? Bo on tez ma dosyc takich moich akcji. Czy powinnam isc z tym do psychologa ? Cos to da ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
jestę wieszczę
|
Dot.: czy powinnam isc do psychologa ?
Zanim pójdziesz do psychologa, to przyjrzyj się burakowi, który po seksie leży obok Ciebie i opowiada bzdury i zastanów się, po co z nim jesteś.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- - prawda? To była pierwsza rzecz, jaka mi się w oczy rzuciła. Problemem głownym nie jest trądzik, a facet niszczący samoocenę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
No wlasnie tez sie nad tym zaczelam zastanawiac ostatnio czy napewno to wszystko wina tradziku. Czy to przypadkiem nie on mnie niszczy. Dodoam ze jestem z nim trzy lata a przez rok lecial na dwa fronty. Wiec zaufanie zrypal na maksa....w miare je odbudowal ale i tak musze byc juz zawsze czujna!
Edytowane przez sweatatka Czas edycji: 2014-01-22 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, Tobie nie tyle psycholog jest potrzebny , co wywalenie z życia pana psuja Twojej psychiki- a potem dobry dermatolog itp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wiem co mówię. a Twój facet to burak... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
po co tkwisz w związku z tym prymitywem? Ja może nic nie wiem, ale kocha się kogoś wraz z jego 'wadami'. To nie trądzik Cię niszczy, moja droga, tylko ten pan. Co do trądziku: poszukaj na YT filmików. Dziewczyny nieraz mają naprawdę okropny wysyp i pokazują, jak to wszystko zakryć bez efektu maski, za to z efektem 'flawless skin'. o, proszę: http://www.youtube.com/watch?v=ex33wtqnNz8
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Jak można być z facetem, który Cię tak dołuje i niszczy? Też mam problem z trądzikiem i nigdy nie wychodzę z domu bez makijażu. Nawet jak mam dzień wolny i nigdzie nie muszę iść to zawsze się maluje. Mój facet wie, że moja twarz jest moim największym kompleksem i nigdy nie sprawił, że czułam się gorsza od dziewczyn o idealnej twarzy i figurze modelki. W imię czego z nim jesteś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dziekuje napewno zajze. Choc metody maskowania tradziku mysle ze mam juz opanowane. Ale ile mozna tej tapety nakladac. Nigdy nie .usialam sie malowac. A teraz pod tym skora niestety tez ie oddycha. No ale co zrobic....narazie trzeba to maskowac jak sie da.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
A leczysz trądzik u dermatologa czy domowymi sposobami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Widzę to tak: jesteś ładną dziewczyną (bo bycie fotomodelką czy startowanie w miss czegoś tamto jednak wymaga określonych warunków fizycznych), która ma problemy skórne (czyli rzeczy do wyleczenia), ALE związała się z oszustem i chamem - TO jest Twój główny problem. Bo pan psuj, nawet gdy trądzik wyleczysz, zawsze znajdzie powód, by Cię zdołować (a już w głowie nie mieści mi się, by takie rzeczy mówić po seksie, czyli sytuacji maksymalnie intymnej i bliskiej!!!!). Możesz mieć cudowną cerę, być niczym smukła łania, a on jak będzie chciał Ci dowalić, walnie Ci tekstem: "patrzę i nie widzę niczego pozytywnego".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Też się zastanawiałam nad Izotekiem, ale to droga kuracja, na którą mnie chwilowo nie stać a znalazłam krem, który mi bardzo pomógł. Jak chcesz to mogę Ci na priva podesłać nazwę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
jo! facet leciał na 2 frony przez rok...a może i nadal leci, bo w cudowną przemianę osoby długotrwale zdradzającej nie wierzę...a ty jesteś z nim, mimo, ze cham, prostaczyna dno i 5 metrów mułu...o mamo! Gdzie takie masochistki się rodzą?
Dziewczyno, ty nie masz dla samej siebie cienia szacunku. Twopj "luby" też nie...ale naprawianie wszystkiego zacznij od swojej głowy ewidentnie coś w niej jest źle ułożone. Przykro mi. Trądzik to przy twoim faceciku i problemach jakie ci funduje pikuś..wręcz pan pikuś ![]() Uważaj z tym izotekiem- może pogłębiać stany depresyjne i rozchwianie nastroju
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Czyli werdykt moje drogie jest jeden- musze uciekac od "pana chama"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pacnij go jak komara! A trądzik? no cóż sama się z tym borykam i wiem jak może zrujnować dzień, ale cholera to tylko trądzik a jestem czymś więcej niż cytuje "syfy na mordzie" więc co się będę przejmować ![]() głowa do góry ![]() ale jeśli na prawdę masz taką potrzebę pogadać to idź do tego psychologa, nie zaszkodzi. Ale palanta faceta ja bym pogoniła na drzewo |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Ciesze sie ze napisalam do was. Musialam po prostu usluszec to od osob postronnych ze to nie tradzik mnie niszczy tylko on. Przyjaciolki mi to w kolko mowia....ale wiadomo jak sie lrzyjaciolek czasem slucha. Myslalam ze one nadam kieruja sie zloscia na niego o to ze lecial na dwa fronty i mnie oszukiwal.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wizażowy Kot Igor
|
Kochana- uciekaj od niego jak najszybciej i jak najdalej! Bo to w nim leży głowne źródlo Twojej niepewności i niskiej samooceny. Trądzik to tylko pretekst, w dodatku w końcu się go pozbędziesz a burak zostanie. I pewnie czepnie się wtedy czegoś innego by Cię niszczyć. Każdy pretekst będzie dobry. Zasługujesz na kogoś, kto Cię kocha i akceptuje w pełni, na kogoś, kto Cię nie będzie oszukiwać i wspierać w zyciu.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
- nie, Ty musisz SAMA chcieć odejść, to nie może być w wyniku głosowania
![]() Na bank jesteś atrakcyjną dziewczyną, którą skutecznie zgasił ten osioł. Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Połącz branie Izoteku z antykoncepcją hormonalną - myślę, że to będzie najlepsze połączenie. Leczyłam tak trądzik przez 10 miesięcy - kosztowna kuracja, ale trądzik jest drogą chorobą. Pamiętaj też o delikatnej pielęgnacji, czyli płyn micelarny i jakiś lekki nawilżający krem z półki dermokosmetyków.
A facet nadaje się do wymiany. Też już X lat zmagam się z trądzikiem i nie wyobrażam sobie żeby mój chłopak komentował go w negatywny sposób. Tak samo figurę ![]() Myślę, że trądzik to jak najbardziej choroba duszy, ale da się z tym żyć, nawet w związku. Wystarczy związać się z osobą, która Cię zaakceptuje, będzie kochać taką jaka jesteś. Patrzeć na Ciebie z miłością, a nie wytykać przywary i wspominać byłą, bo kochający i odpowiedzialny partner takich rzeczy nie mówi/nie robi. Dobry partner szanuje/ kocha/ krytykuje tylko konstruktywnie i nie wytyka defektów, na które nie masz wpływu, bo wyleczenie trądziku zależy w dużej mierze od szczęścia czy dana kuracja przyniesie skutek...
![]() |
#22 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Wcale się nie dziwię, że tak wygląda Twoja samoocena, skoro wybrałaś sobie do związku takiego buraka i chama. Najwyższy czas przyznać się do pomyłki i uciekać z tego byle jakiego związku.
I nie, to nie jest normalne, że faceci się oglądają za innymi, komentują czy gadają o urodzie byłych dziewczyn. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Swoja droga, ze musi byc jakas konkretna przyczyna tradziku w wieku 27, ktory w dodatku pozostawia blizny. Mam przyjaciolke w zblizonym do Ciebie wieku, ktora tez sie tak meczyla (miala okropny tradzik, tez blizny jej zostawaly) cale lata i nie mogla znalezc przyczyny. Pomijajac dlugoletnie leczenie u dermatologow, to robila tez detox, sprawdzila nietolerencje pokarmowa, alergie itp. Az w koncu poszla na badanie z zywej kropli krwi w Warszawie i okazalo sie ze ma candide. Moze warto sie przebadac? Tradzik, to tez nierzadko wynik stresu, a przy takim patafianie, masz go pewnie po uszy. Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2014-01-22 o 18:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie mozesz, zamiast czujna, byc po porstu szczesliwa sama albo z kims innym? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.