![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
STYCZEŃ Lancome, IsaDora, Essence, Manhattan, Avon, Rimmel, Maybelline, Dermacol...
Witam serdecznie w moim nowym wątku kosmetycznym
Zapraszam serdecznie do mojego nowego wątku ![]() Liczę na udane wymiany ![]() Najchętniej wymieniam się na ubrania ![]() Pozdrawiam ![]()
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2014-01-31 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZEŃ Lancome, IsaDora, Essence, Manhattan, Avon, Rimmel, Maybelline, Dermaco
Podkłady
Rimmel Stay Matte Liquid mousse foundation – sławny ostatnio bardzo dobrze kryjący podkład, tylko testowany (nie potrzebuję aż takiego krycia) – odcień 103 true ivory Rimmel Stay Matte Liquid mousse foundation – sławny ostatnio bardzo dobrze kryjący podkład, tylko testowany (nie potrzebuję aż takiego krycia) – odcień 200 soft beige Dermacol - make-up cover - intensywnie kryjący podkład mam go w trzech odcieniach 210,208 i 221, pomieszanie odpowiedniej ilości 208 i 221 daje kolor jak revlon colorstay 180 sand beige - bo kupiłam go po recenzji jednej z vlogerek na yt, wspaniały produkt, może go mieszać uzyskując idealny dla siebie kolor - zużycia praktycznie zerowe, użyte może kilka razy 210 a 208 i 221 dwa ale wiadomo jakie to wydajne jest – nie potrzebuję już aż tak dużego krycia, super się sprawdza jako korektor
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2015-02-21 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZEŃ Lancome, IsaDora, Essence, Manhattan, Avon, Rimmel, Maybelline, Dermaco
Korektory
Eveline – korektor 2 w 1 rozświetlająco-kryjący, kupiony pod wpływem recenzji jednej z vlogerek, która przedstawiała go jako zamiennik niedostępnego Collection 2000 – kupiłam 2 sztuki, ale wiem że nie zdołam zużyć,– odcień 05 nude – moim zdaniem najjaśniejszy , JEDYNIE testowany na ręce Essence – Stay natural concealer – NOWY, zafoliowany korektor , odcień 01 Soft Baige
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2015-02-21 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Cienie do powiek/ paletki
Isa Dora – poczwórne cienie w odcieniu 24 Wild Jungle – tylko testowane Maybelline – EYESTUDIO Natural Impact – odcień 05 Glamour Browns - tylko testowane, zakupione tydzień temu, piękne neutralne odcienie, ale mam mnóstwo podobnych Essence – quarto eyeshadow – 12 purple day – tylko testowane Miss Sporty – Studio Mono Eyeshadow – cienie okrągłe które dopiero co weszły do sprzedaży, bądź jest to limitowanka nie wiem, bo widziałam je tylko dwa razy w rossmanie – 115 Whisper – brąz leciutko wpadający w fiolet, perłowy, testowane Miss Sporty – Studio Mono Eyeshadow – cienie okrągłe które dopiero co weszły do sprzedaży, bądź jest to limitowanka nie wiem, bo widziałam je tylko dwa razy w rossmanie – 113 Classy – brązowo- złoty kolor, testowane Miss Sporty – Studio Mono Eyeshadow – cienie kwadratowe te standardowe – kolor 118 Emotion, brąz z drobinkami, ciemny, testowany Miss Sporty – Studio Mono Eyeshadow – cienie kwadratowe te standardowe – 112 Amber – złoty brąz Colour chic eye shadow – cienie do powiek dobrze napigmentowane, kupione w pepco i tylko testowane – 3 trójkąciki kolorów idealne do smokey wieczorowego, biały, szary i grafitowy
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2015-02-21 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Pomadki/ Błyszczyki
Manhattan – soft mat lip cream – słynna matowa pomadka w formie błyszczyka, bardzo dobrze kryjąca, odcień 56K, świeże, bo kupione w sklepie internetowym 5 dni temu, oddaję bo mam mnóstwo podobnych kolorów, 56K, piękny neutralny róż Lovely – błyszczykowa pomadka od ust – odcień 01, piękny różowy NUDE, użyta 2 razy
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2015-02-21 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Perfumy/ Zapachy
Avon – Celebre – perfumy użyte kilka razy, 50ml, w kartoniku Oriflame – Precious Moments – perfumowany krem do ciała, zużycie zostało ¾ opakowania, może więcej nawet, kilka razy go użyłam, piękny zapach, mam z tej serii również perfumy, mogę zrobić odlewkę Lacoste – perfumowany balsam do ciała TOUCH OF PINK – 100ml, użyłam może 4 razy trochę na szyję, bardzo intensywnie pachnie Avon naturals – mgiełka o zapachu malin do ciała – użyta kilka razy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Pielęgnacja ciała
Avon naturals – żel pod prysznic malinowy – nowy Avon Solutions Cellu Break – słynny krem antycelulitowy – użyłam dwa razy na nogi, pojemność 150 ml
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Pielęgnacja twarzy
Alterra – krem do twarzy z dziką różą na dzień – 1 raz testowany Alterra – krem do twarzy z dziką różą na noc - 1 raz testowany
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2015-02-21 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Pielęgnacja włosów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Zrób sobie krem - francuska glinka żółta - 50g (w pojemniku jak krem do twarzy - nawet większy - całkowicie wypełniony glinką - opakowanie oczywiście fabryczne) - glinka została zamówiona w zeszłym tygodniu więc jest świeżutka jej data przydatności to 8.2015 - zamawiałam zieloną, a przysłali mi żółtą dlatego oddaję
![]() Maybelline Affinitone - kultowy podkład osławiony przez vlogerki youtubowe w pięknym odcieniu opal rose - przepiękny beżowy odcień, jeden z najchętniej kupowanych, używa go digitalgirl ![]() Manhattan - matowa pomadka w formie błyszczyka - odcień 31 s - przepiękny - testowana 2 razy, kupiona 3 tygodnie temu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Coz za zel pod prysznic i odzywke do wlosow? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Hej ! coś u mnie za :
Dermacol - make-up cover - intensywnie kryjący podkład w odcieniach 208 Manhattan – soft mat lip cream – słynna matowa pomadka w formie błyszczyka, bardzo dobrze kryjąca, odcień 56K, świeże, bo kupione w sklepie internetowym 5 dni temu, oddaję bo mam mnóstwo podobnych kolorów, 56K, piękny neutralny róż Avon Solutions Cellu Break – słynny krem antycelulitowy – użyłam dwa razy na nogi, pojemność 150 ml ? ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Avon – Celebre – perfumy użyte kilka razy, 50ml, w kartoniku
Oriflame – Precious Moments – perfumowany krem do ciała, zużycie zostało ¾ opakowania, może więcej nawet, kilka razy go użyłam, piękny zapach, mam z tej serii również perfumy, mogę zrobić odlewkę Lacoste – perfumowany balsam do ciała TOUCH OF PINK – 100ml, użyłam może 4 razy trochę na szyję, bardzo intensywnie pachnie Avon naturals – żel pod prysznic malinowy – nowy Avon Solutions Cellu Break – słynny krem antycelulitowy – użyłam dwa razy na nogi, pojemność 150 ml cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos za Avon – Celebre – perfumy użyte kilka razy, 50ml, w kartoniku i korektory?
---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- chętnie oddam coś z odzieży
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
hej, coś u mnie za korektor Evelin, pomadkę Manhattan, mleczko Lacoste i żel antycelulitowy?
![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=735420 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
a przeglądałas mój wątek ciuchowy?
![]() |
#18 |
Zadomowienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
Avon – Celebre – perfumy użyte kilka razy, 50ml, w kartoniku Avon naturals – mgiełka o zapachu malin do ciała – użyta kilka razy Avon naturals – żel pod prysznic malinowy – nowy Essence – quarto eyeshadow – 12 purple day – tylko testowane Rimmel Stay Matte Liquid mousse foundation – sławny ostatnio bardzo dobrze kryjący podkład, tylko testowany (nie potrzebuję aż takiego krycia) – odcień 103 true ivory [mam parę perfum poza wątkiem ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś za podkład:
Rimmel Stay Matte Liquid mousse foundation – sławny ostatnio bardzo dobrze kryjący podkład, tylko testowany (nie potrzebuję aż takiego krycia) – odcień 200 soft beige oraz kremy Alterry?? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za korektor eveline, krem antycellulitowy avon, pomadke manhattan?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Założyłam nowy wątek,zapraszam,może znajdziesz coś za żel i odżywkę.
Nic nie dobrałam za Revlona PR ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś za
Rimmel Stay Matte 2x Manhattan – soft mat lip cream Avon naturals – żel pod prysznic malinowy Avon – Celebre Lovely – błyszczykowa pomadka od ust
![]() |
#23 |
:)
|
Rimmel Stay Matte Liquid mousse foundation – sławny ostatnio bardzo dobrze kryjący podkład, tylko testowany (nie potrzebuję aż takiego krycia) – odcień 103 true ivory
coś u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Hej,
taka paletka jest warta ok.70zł, a mi chodziło o odżywkę Joanna i żel Avon ![]() Przepraszam,jesli jakoś niejasno się wyraziłam ![]() Mam nadzieję,że zrozumiesz,że nie chcę jej oddawać za w/w rzeczy. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ok, mogę oddać olejek i bazę za podkład i kremy.
Cienie też, z tym, że ten z Color Trend już wymieniłam, ale ten drugi (o który dokładnie Ci chodzi) mam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cienie to nr 40 lemongrass bronze venitien natomiast na różu są dwa nr 83133 oraz D12
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Mnie zainteresował Avon Solutions Cellu Break – krem antycelulitowy. Własnie rozpoczynam walkę z tym potworem na moich udach i akurat by sie przydał ![]() Co myślisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Hej,
dzięki za przypomnienie. Zauważyłam,że Joanna to nie odżywka a serum nakońcówki,więc podziękuję. Mogę oddać podkład Bell za oba żele. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
perfumy w negocjacjach,a bardziej zalezaloby mi na korektorze i kremie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Podoba mi się Rimmel te dwa odcienie, korektor essence, cienie z Maybelline oraz perfumy z Avonu
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.