|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Armani Acqua di Gioia essenza 100ml
Odpowiadam w moim watku, chyba, ze w Twoim mnie cos zainteresuje
![]() Os. z mniejsza liczba przekupek wysyla pierwsza Listem poleconym, preferuje koperte bąbelkową Tak jak w tytule .. jest to tester z kartonikiem (troche pognieciony). Nie bede go "rozlewac" oddaje calosc. Szukam Narciso Rodriguez EDT 100ml( nabylam) zatem szukam dalej.. mleczno- pudrowych..miekkich, ale nie mdlych perfum. Nie "delikatnych tak mocno, ze ich nie czuj. Z ogonem. I nie chodzi o nute kokosa czy budyn.. cos bezpiecznego, przytulnego.. Bottega Veneta. 50ml Mozemy z iloscia ponegocjowac, ale nie chce odlewek rzedu 5,10,15.. Nie szukam tez zapachu typu avon itp Edytowane przez NinaSimone Czas edycji: 2013-12-11 o 23:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Armani Acqua di Gioia essenza 100ml
Cos u mnie ??? Oddam wiele
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Oddam wszystko, co mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Hej, coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
cos u mnie?
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.