|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Przedstawienie przykładowego ubioru Pani Młodej
do usuniecia
Edytowane przez Kamerun Czas edycji: 2014-01-24 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przedstawienie przykładowego ubioru Pani Młodej
Proszę Pana, wszyscy doskonale wiedzą jak to wygląda, a reklamować się w taki sposób to po prostu żenada
![]() Pozdrawiam
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
a tu Cie zdziwie, bo totalnie na tym mi nie zależy w tym wypadku, bardziej chce dotrzeć właśnie do kobiet które są na etapie przygotowań do ślubu, pokazać jak to wygląda, zbierać opinie, i może właśnie wprowadzić wywiady jak to wszystko wygląda w środku, film zrobiłem dla znajomych, tylko dlatego, że mnie o to poprosili, a zainspirowało mnie to właśnie do tego, że może rozmowy z panią młodą panem młodym pomogą przyszłym parom, na mniej stresów związanych z tą uroczystością? i chciałem zapytać co myślą o tym, czy spróbować zacząć takie rzeczy robić?
Edytowane przez Kamerun Czas edycji: 2014-01-23 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Zgadzam się-masakra na całego. Jak wygląda makijaż-żart, a nie wykonanie makijażu ani dokładnie nie widać makijażu, gdzieś uleciało konturowanie twarzy, kiepsko kadrowane. Fakt ręka operatora kamery się nie chyboce ale do profesjonalizmu daleka droga. A już finałowe pytanie Panny Młodej mające być remedium na jej stres...tia
A w ogole ma Pan zgodę Panstwa Mlodych na publikację tego filmiku na popularnym portalu? Edytowane przez 201605090958 Czas edycji: 2014-01-23 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I proszę nie ściemniać, że to nie dla reklamy. Podejrzewam, że wkrótce jakiś moderator się zajmie tymi postami.
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
dlatego usunąłem link do filmu, ale jak wspomniałem pytanie dalej aktualne, jakie jest wasze zdanie? o zabawie w lekki reportaż odnośnie emocji itp? i stworzenie z tego vlogu?
---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Bardziej mi chodzi coś w stylu podzielenie tego wszystkiego na etapy przygotowan, wybieranie sukni itp, zalatwiania spraw zwiazanych z weselem typu zaproszenia itp, a pozniej zrobienie z tego ok 15 minutowego reportazu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Przyłączam się do zdania poprzedniczek. Film nudny, robienie makijażu za długie, ubieranie się - badziew. Jeśli do tego doda się wywiad z panną młodą, będzie to coś w rodzaju tych sztucznych seriali typu: "Dlaczego ja"
czy "Trudne sprawy".. ohyda. Jedyne co mi się podobało to podkład muzyczny. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
to jak to waszym zdaniem powinno teraz wyglądać? Bardzo mi zależy na tym żebyście coś zapropnowały? coś z humorem? coś ala dynamiczny klip? bo nie mam pomysłu, można powiedzieć że każdy ma podobny schemat? odnośnie makijażu itp to jak zrobić aby było inaczej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
takie klipy nic nie pomogą PM ponieważ wszyscy muszą przejść przez to sami a to że sobie obejrzę to nic mi nie da. tak samo mogłabym popytać się znajomych lub pomóc im w przygotowaniach a i tak każdego spotykają inne przygody
![]()
kg: 54 - 53 - 52 - 51 - 50 - 49 ![]() ![]() Chcę mieć dziecko - piękne i zdrowe ![]() <a href="http://www.slubneiweselne.com.pl/slider/show/277fb6c356917723091e8b36a 7cc42db" rel="nofollow" target="_blank">Mój suwaczek w portalu ŚlubneiWeselne.com.pl</a> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.